Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
z10, ova Flash App bi i meni trebala, jesi je pokupio na amrketu ili si našao lečnu? Nisam na marketu uspeo da nađem nijednu lampa aplikaciju koja koristi blic, zato pitam.
Što se tiče Ringdroida, ne znam da li znaš, ali imaš obradu pesama, u smislu sečenja dela koji želiš za zvono već ugrađenu u sam android po defaultu, bar oni koji imaju Sense. Isto važi i za funkciju da ti izgovori ime pozivaoca, što predpostavljam da ovaj Voice Caller radi.
Što se tiče Ringdroida, ne znam da li znaš, ali imaš obradu pesama, u smislu sečenja dela koji želiš za zvono već ugrađenu u sam android po defaultu, bar oni koji imaju Sense. Isto važi i za funkciju da ti izgovori ime pozivaoca, što predpostavljam da ovaj Voice Caller radi.
Araphel: app za blic sam skinuo sa marketa i radi odlicno. Trebalo bi da mozes da je nadjes po nazivu koji sam napisao. Jedini problem je sto kada se ukljuci da svetli bez prestanka ,onda je slabije svetlo.
Za obradu pesama sam znao da mogu da to uradim i pomocu vec inst. app na fonu,samo mi se onaj prog. vise svidja. App za izgovaranje pozivaoca vec nisam znao ,i uopste ne znam kako to mogu da odradim .
Za obradu pesama sam znao da mogu da to uradim i pomocu vec inst. app na fonu,samo mi se onaj prog. vise svidja. App za izgovaranje pozivaoca vec nisam znao ,i uopste ne znam kako to mogu da odradim .
Da dodam.
i Music-besplatno skidanje i streamovanje muzike.
Flikie Wallpapers HD-kao backgrounds samo mnogo lepse jer ima onaj "Nexus One Galerija" UI.
Gallery-Nexus One Galerija koja je mnogo lepsa.
Twitter-Dosta bolji od Peep alikacije za Tweetzavisnike.
Album Art Grabber-Nadje za svaku pesmu Artwork i ubaci u stock muzicki plejer.
Dolphin Browser HD-ovo svi znate, samo sto u HD verziji nema download youtube videos opcije.
i Music-besplatno skidanje i streamovanje muzike.
Flikie Wallpapers HD-kao backgrounds samo mnogo lepse jer ima onaj "Nexus One Galerija" UI.
Gallery-Nexus One Galerija koja je mnogo lepsa.
Twitter-Dosta bolji od Peep alikacije za Tweetzavisnike.
Album Art Grabber-Nadje za svaku pesmu Artwork i ubaci u stock muzicki plejer.
Dolphin Browser HD-ovo svi znate, samo sto u HD verziji nema download youtube videos opcije.
iPhone 4.
Ljudi skinuo sam sa kompa ndrive,prebacio na fon ceo taj folder ndrive i nece da ga instalira.... a inace fon sam uzeo pre neki dan(u pitanju je tattoo) pa verovatno ne znam ni kako se to radi
,barem nije ko na symbianu ... i dal se nalazi vec mapa Srbije u intalaciji ili moram i nju da skinem? hvala

pazite ovo....
http://www.youtube.com/watch?v=OxdZWhga0Vw
ko nadje apk za ove igre, neka mi baci na pp, pls...
http://www.youtube.com/watch?v=OxdZWhga0Vw
ko nadje apk za ove igre, neka mi baci na pp, pls...
HTC Desire
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
132mb, baš su se "uživeli" sa Sensom. Magic ima max oko 140mb slobodnog rama. Nebitno, nije tu problem za "teranje" igrica.
Dosta novih igara (a i app, tipa rečnici i sl, sa bazom podataka) zahtevaju po prvom pokretanju download "game data", 20, 30, 40...mb. Pa pazite da ne ugrozite gprs paket, wifi konekcija ili pronađite te podatke na "fileshare" sajtovima ako ima.
pozz
Dosta novih igara (a i app, tipa rečnici i sl, sa bazom podataka) zahtevaju po prvom pokretanju download "game data", 20, 30, 40...mb. Pa pazite da ne ugrozite gprs paket, wifi konekcija ili pronađite te podatke na "fileshare" sajtovima ako ima.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm