Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Postoji li nekakav dobar app koji zamjenjuje daljinske upravljače, masa njih na stolu. TV, resiver, player., linija...
Ako nemas IR port zaboravi na to .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 15:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
toda81, štoperica 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, nema app koja služi kao screensaver ali ima gomila aplikacija kao Night Clock - evo link do jednog primera - https://play.google.com/store/apps/deta ... nightclock
Ako u pretragu Google Play-a ukucas "night clock" izaći ce ti jos gomila sličnih aplikacija.
Ta app ce ti pokazivati sat na ekranu ali ce trošiti i bateriju. Probaj pa javi da li je to ono sto ti treba.
Ako u pretragu Google Play-a ukucas "night clock" izaći ce ti jos gomila sličnih aplikacija.

Ta app ce ti pokazivati sat na ekranu ali ce trošiti i bateriju. Probaj pa javi da li je to ono sto ti treba.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Baraba, u pravu si, trebace mi i stoperica haha
Ninolina, skinuo sam ovaj night clock za koji si mi ostavila link i prezadovoljan sam. Ti si carica! Slicno nesto sam imao na symbianu. Ovaj night clock s3 aktivira kada kliknem na njegovu ikonicu sto je odlicno, a kada se pokrene i vidi sat moze da se dodirne ekran i svetlo se smanji i bude diskretnije sto je fantasticno, a mogu se menjati i boje. Hvala puno Ninolina! Sada cu samo da pronadjem full verziju i to je kraj. Sat na ruci nikad nisam mogao da nosim tako da mi je ovo fantasticno resenje
Ninolina, skinuo sam ovaj night clock za koji si mi ostavila link i prezadovoljan sam. Ti si carica! Slicno nesto sam imao na symbianu. Ovaj night clock s3 aktivira kada kliknem na njegovu ikonicu sto je odlicno, a kada se pokrene i vidi sat moze da se dodirne ekran i svetlo se smanji i bude diskretnije sto je fantasticno, a mogu se menjati i boje. Hvala puno Ninolina! Sada cu samo da pronadjem full verziju i to je kraj. Sat na ruci nikad nisam mogao da nosim tako da mi je ovo fantasticno resenje
Note IV N9100 dual
Zajedno sa 4.3 dobio sam na ovom ROMu koji sam ubacio i opciju pop up notifikacija na lockscreenu, ali nažalost samo za sms i propuštene pozive. Ima li neka aplikacija koju mogu da stavim pa da mi na lockscreenu izlazi popup za sve, dakle i za mail i ostalo? Malo me nervira kad stigne mail ili FB chat, ne vidim od koga je i šta otprilike piše, pa ne znam koliko je bitno da odmah pogledam. Na iOS je taj lockscreen popup jedna od retkih stvari koje su stvarno dobre.
- Ninolina
- Moderator
araphel, za to sto tebi treba ja koristim ovu app - https://play.google.com/store/apps/deta ... iontoaster
Imas i mogućnost da tacno obeležis od koje aplikacije hoces da dobijas Notifikacije.
toda81, bas mi je drago da sam ti pomogla!
Imas i mogućnost da tacno obeležis od koje aplikacije hoces da dobijas Notifikacije.

toda81, bas mi je drago da sam ti pomogla!

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Zahvaljujem! Probaću, pa da vidimo koliko zadovoljava 

Koja je najbolja SMS aplikacija za besplatno slanje poruka
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Koju app mi preporucujete za pracenje stanja baterije?.Treba mi app koj ce mi pokazivati procente u status baru umesto klasicne ikonice baterije.Treba mi to za JB na SII i za ICS na OT-992D.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
znemanja, Gsam Battery Monitor.
Osim onoga što tebi treba ima još puno zanimljivih opcija...
Osim onoga što tebi treba ima još puno zanimljivih opcija...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Battery notifier BT free
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
m@c|-|oR, Hvala ti puno, app je sjajna, baš ono šti mi treba.Takođe, ne zauzuma nu puno RAM-a što mi je bitno kod OT-992D.
pelleruma, zanimljiva app, animacije koje postoje u pro verziji su zaista živopisne
pelleruma, zanimljiva app, animacije koje postoje u pro verziji su zaista živopisne

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Ninolina
- Moderator
araphel, mislim da ti ova aplikacija jos vise odgovara. Nisam odmah videla da ti treba takva da izgleda kao na iphoneu. Nisam je probala ali bi trebalo da radi posao - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2457900
Hej, Nina, super je ovo! Sad sam malo isprobavao, i deluje da je ok. To je baš to što mi je trebalo. Još ne traži nikakve specijalne dozvole...milina! Samo da sve radi kako treba 

- Ninolina
- Moderator
araphel, bas super sto si zadovoljan.

Ima li bolje aplikacije od BLACKMARKETA??? 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Dobar je blackmart, nema priče. Bar u onim trenucima kad se nešto može skinuti bez problema.
U svakom slučaju je dobar da skinem aplikaciju koja se plaća pa da je probam, ako mi odgovara i treba onda odem na Play Store pa je kupim. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Da li postoji aplikacija koja mi preusmerava poziv sa mts broja na neki drugi zadati broj ali da se ne javlja automatska sekretarica koja upozorava onog sto zove da ce poziv biti preusmeren? Zelim da pozivalac ne zna da je broj koji je pozvao preusmeren na neki drugi. To sam uspeo na Telenor mrezi ali na Mts-u nisam
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
nsvladimir, to je vezano za rad centrale tvog operatera, nema veze sa telefonom.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica