Probaj sa "B1 Free Archiver zip rar unzip" ima na Play Store. U principu ide ovako : nađi fajl ( ES file manager..) pa na njega stisni i zadrži, izaće prozor i ponudiće otvori sa.. i izabereš da otvoriš sa B1,ZArchiver, Anttek, Androzip .. Neki od njih će ga raspakovati i dobićeš ekstenziju file.apk. Tapneš na fajl "apk" i instaliraće se.[/quote]instalirao sam oba programa i file manager i ovaj b1 i kada sve to uradim, skinem fajl otvorim ga pokažu mi se sve neki hjeroglifi negdje griješim u postupcima a sam ne znam. Znam da je to nekima jednostavno ali ja prosto ne kužimbacom napisao:@svilaj1,
Kada god skinem neki rar sa foruma i pokušam da ga otvorim slijedi odgovor da nema programa da ga otvori, ima li gdje kakav tutorial kako raspakovati jedan rar sa aplikacijom nije bitno koja je
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Odg: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ajde skini root explorer, nađi arhivu, zadrži prst i extract.
Ko voli walpapere, ima odlicna aplikacija, 500 firepaper, podesis interval kojim da ti mijanja pozadinu, ili je mozes i ti sam promijenit tako sto display dodirnes sa 3 prsta..
Re: Odg: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Uz najbolju volju ne ide na mom samsungu2 nikako na kompjuteru sa winrar je jednostavno ali ovo na mobitel ne ide, skinem ja fajl zadržim prst sa Extrakt ali poslije ga ne mogu otvoritiConi napisao:Ajde skini root explorer, nađi arhivu, zadrži prst i extract.
Ma nemoguće. Imaš opciju "stay" i "go to extracted"?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
^ Zasto ne probas da androzipom? Nije tesko da se skine sa marketa a radi za sve pare!
Ma nešto ne radi kako treba, nemoguće da neće ni na jednom od ovih programa.
Otvoriš Zarchiver, nađeš svoj fajl, klikneš na njega, extract, onda gore desno na neku kao "strelicu sa tačkom", prepoznaćeš. Ovo mora da radi.
Otvoriš Zarchiver, nađeš svoj fajl, klikneš na njega, extract, onda gore desno na neku kao "strelicu sa tačkom", prepoznaćeš. Ovo mora da radi.
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
Drugari jedno pitance možda možda ste vec pisali o ovoj aplikaciji...FRAMROOT.Koliko je sve to tačno da se uz pomoć nje telefon jednostavno rutuje bez otkljucavanja bootloader-a ....
Da li neko zna naziv aplikacije, koja služi kao podsjetnik, tačnije pri otkljucavanju telefona pojavljuje se prethodno postavljena napomena, u trajanju od par sekundi. Imao sam je na telefonu, ali nema šanse da se sjetim naziva.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
raso1, znam za 2 app - Toastr i Melon. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
To je ta Toastr, a ubio sam se tražeći je. Hvala Ninolina.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
raso1, nema na čemu.
Pogledaj i Melon. Sa njim ces moci da imas vise takvih podsetnika i da im menjas boju.
Kod Toastr-a mozes da imas samo jednu poruku.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Koja aplikacija je najbolja za Backup aplikacija i Data podesavanja aplikacije?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
nsvladimir, Titanium Backup.
https://play.google.com/store/apps/deta ... niumBackup
https://play.google.com/store/apps/deta ... niumBackup
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Ja sam više puta rutovao sgs2 uspešno. Vidim da je htc one s u prvom spiskudjosa@ napisao:Drugari jedno pitance možda možda ste vec pisali o ovoj aplikaciji...FRAMROOT.Koliko je sve to tačno da se uz pomoć nje telefon jednostavno rutuje bez otkljucavanja bootloader-a ....
"Compatibility for
Qualcomm devices
(Gandalf exploit only)". Skini apk, instaliraj, pokreni Framaroot i u donjem delu izaberi "Gandalf" klikni root i ako je uspešno biće "Success ... Superuser and su binary installed", nađi Suprsu u aplikacijama i podesi..
Nisam tražio da li nešto piše za boot loader, meni nije trebalo, imaš sve na xda
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
titanium backup mi nikada ne vrati Data podesavanje aplikacije
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Probaj Super backup Pronsvladimir napisao:titanium backup mi nikada ne vrati Data podesavanje aplikacije
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Da li imas full titanium backup? Ja koristim titanium backup i nikad me nije izdao
Note IV N9100 dual
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
Hvala decak na odgovoru
Kad nadjem slobodno vreme malko cu da Se poigram,pa da vidim šta dalje...

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Pojavio se extra kalendar - to do app na marketu. UI je vrhunski. Zove se cal - calendar. Probajte. Meni se bas dopao.