Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Inace cisto da javim da je Google u svom najnovijem update-u za Google Maps ubacio i Srbiju za navigaciju. Tako da mozete od sada i Google Maps da koristitie kao navigaciju. ,) ,) ,)
http://www.androidpolice.com/2013/12/13 ... -and-asia/
http://www.androidpolice.com/2013/12/13 ... -and-asia/
Baraba, evo sad vidim da i apdejt za Skype traži istu stvar kao i Maps?! Ajde mapama, ali koji će njemu sve to?
Da vide jesi li dobarvla-do napisao:Baraba, evo sad vidim da i apdejt za Skype traži istu stvar kao i Maps?! Ajde mapama, ali koji će njemu sve to?

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Nova ima podesavanje u settingsu da sakrije not.bar ili da bude skroz transparent . Po zelji. To je u sekciji look and feel. A moze i preko xposed, ali mislim da mora da bude rutovan fon.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Da li zna neko kako da namestim da ovi softverski dugmici na ekranu ne budu crne boje, nego providne?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Mislim da je to nemoguce,sistemski je to tako i ne moze se promeniti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Bandicoot,mozes koristeci xposed framework... Ili instaliranjem custom roma koji to dopusta..
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Imao sam neki locker koji mi je palio screen preko vol +/- tipki. Ka osam resetovao telefon, zaboravio sam mu ime i ne mogu nikako da ga nadjem.
Ekran mi se pali jedino preko power tipke koja je nezgrapna za koristenje. Zna li neko neki locker koji ima opciju da se upali ekran preko vol tipk da sad ne instaliram svaki koji postoji na marketu..
Ekran mi se pali jedino preko power tipke koja je nezgrapna za koristenje. Zna li neko neki locker koji ima opciju da se upali ekran preko vol tipk da sad ne instaliram svaki koji postoji na marketu..
Pa zar nije lakse otici na play store, pa moje aplikacije, pa sve ikad instalirane i tamo potraziti taj locker koji si imao...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Nikada nisam oristio tu listu pa nisam ni kontao na nju. Hvala mada sam ga nekako u medju vremenu nasao.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
napalm death, takav locker treba i meni daj napiši kako se zove da ne uništavam power taster a još je pod silikonskom navlakom.
Hvala !
Hvala !
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
molio bih da mi kazete neke od najboljih aplikacija za rad sa Kontaktima, copy phone to sim, sim to phone, to google mail itd
Da li postoji neki widget za invert colors, konkretno mi treba radi citanja tekstova nocu jer su obicno beli sa crnim slovima, a za oci je prijatnije kad su tamni
Da li postoji neki widget za invert colors, konkretno mi treba radi citanja tekstova nocu jer su obicno beli sa crnim slovima, a za oci je prijatnije kad su tamni
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Go contacts ex koristim vec duze vreme i uz njega temu Iceblue
Note IV N9100 dual
Šta kad mi istekne rok za važenje whatsapp-a?
Da ga instaliram ponovo?
Da ga instaliram ponovo?

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nemaš koristi od toga jer se on veže za broj koji prijavljuješ da koristiš tako da ako ti oni ne produže moraš kupiti pravo na korištenje programa. 

Drugarici je jos pre par meseci "istekao" whatsapp. ali ga ona i dalje koristi,a nista nije platila. Znam da je bila fora ako se registrujes na WA preko iphone, da onda ne moze da istekne, ali eto, ona ima s2... 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja ne koristim whatsapp, ali pretpostavljam da postoji neka narodna creckovana verzija. Da li ste pokusali da nadjete takvu verziju?
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Jesi li siguran da je istekao? Provjeri u podesavanjima pa informacija o nalogu i do kad pise trajanje. Imaju praksu ds zadnji dan isteka produze za jos godinu dana a ko plati plati. Whatsapp za iPhone je trajan jer ga plaćaš 0,99usd prilikom prve instalacije i to je to .
Nema krekovane verzije jer se veže za telefonski broj i ne može biti aktivan na dva uređaja u isto vrijeme.