Juce u toku noci je bilo 5 ali preksinoc je bio takav mraz,u kolima mi pokazivalo -7,termometar napolju -6 a telefon cele noci nije pokazao manje od 4 u plusu.(Cacak je u pitanju,ne znam za ostale gradove).Osvezavao sam ga svaki sat.Definitivno,fabricki instalirana vremeska prognoza nema pojma.W2U razbija,proverite.mrkixxx napisao:@Angel
Veca verovatnoca da je juce bilo +4 nego -7.Ne verujem da je toliko bilo ninu sjenici.
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
LG G2 Black,16GB
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Instalirao sam neku igricu sa automobilima, ali mi je pri pokretanju trazila da skine jos 1gb fajlova i poprilicno mi je smanjila memoriju telefona. Da li postoji nacin da oslobodim tu memoriju? Vidim da su fajlovi od igrice spakovani u folder Android/Data. Da li postoji mogucnost da na memorijskoj kartici napravim folder Android/Data i da tu prebacim folder sa fajlovima od te igrice?
Note IV N9100 dual
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Asphalt 8? 
On skids toliko. Možeš li da uradiš "move to sd card"?

On skids toliko. Možeš li da uradiš "move to sd card"?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- toda81
- Prijatelj foruma
Need for speed Most wanted je u pitanju. Upravo sam je prebacio na sd, ali su i dalje svi fajlovi koje sam skinuo na memoriji telefona, a i dalje na sd ne postoji folder android/data da bih mogao da prebacim folder koji je igrica povukla sa interneta
Note IV N9100 dual
Jel moguce preko tapatalk nekako ukucati adresu foruma, posto ne mogu da pronadjem jedan forum?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako mislis adresu foruma?
U formatu http//www. ?
Mozes to da pises tamo u search liniji, prepoznace svakako ako postoji podrska tog foruma za tapatalk. U supronom jedino preko browsera.
U formatu http//www. ?
Mozes to da pises tamo u search liniji, prepoznace svakako ako postoji podrska tog foruma za tapatalk. U supronom jedino preko browsera.
Da, na to sam mislila. Izgleda da ne postoji. 

Kucas samo ime foruma,ne kompletnu adresu. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kucaj "mobilnisvet" bez uzvicnika. Ako ne nađe tako onda "mobilni svet".
Baraba nasla sam mobilni svet, neki drugi forum je u pitanju. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Naćićeš ga isto kao i mobilnisvet, pod uslovom da taj forum podržava tapatalk. Koji je forum?
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
Dječaci i djevojčiNJe...
Desilo se nešto nenormalno sa mojim Note 2
Odjednom ne mogu da učitam notifikacije sa FB, ne može da osvježi news feed, teško otvara stranice i sinhronizuje gmail...
Prije je to išlo bez problema i na E a na 3G, H, H+ da ne govorim... sada neće ni na jednom kako treba samo na WiFi...
pomažite...
Desilo se nešto nenormalno sa mojim Note 2

Odjednom ne mogu da učitam notifikacije sa FB, ne može da osvježi news feed, teško otvara stranice i sinhronizuje gmail...
Prije je to išlo bez problema i na E a na 3G, H, H+ da ne govorim... sada neće ni na jednom kako treba samo na WiFi...

- toda81
- Prijatelj foruma
Da li si probao da restartujes telefon? Meni se to nikad nije desilo na note 2 i sve mi savrseno radi
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
ThunderBird, kliknes na clear data pa ponovo sve sa FB. Jel ti se desava to sa jos nekom aplikacijom?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Ja bih isao na clear cashe u recovery, pa isto na memory i verujem da ce se povratiti.
- Azimuth
- Moderator
Samo da se dopunim, kad kazem na clear data onda mislim na ono da odes u settings > aplikacije > pa nadjes facebook > pa onda na clear data. Kad to uradis, dolazis u situaciju kao da si deinstalirao pa ponovo instalirao FB aplikaciju.
Da, cache i dalvik sam i ja svako malo cistio, kad god sam bio u rikaveriju na S2.
Da, cache i dalvik sam i ja svako malo cistio, kad god sam bio u rikaveriju na S2.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
^ Mislim da tad samo obrises svoja podesavanja. Moze jos i da u podesavanjima ode u storage, pa onda kad pokaze memoriju po raznim kriterijima odbrise cashe. Al, ulglavnom se sve svede na isto.
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
To sa ciscenjem cashe sam pokusao prvo ali ne pomaze jer to nema veze sa FB kao app.
Kazem vam, nece ni mozilla da otvara stranice a ni gmail da se sinhronizuje.
Kada ja nesto hocu da uradim a telefon je na mobile data, uglavnom strelice koje pokazuju data flow budu sive ili ponekada se pojavi malo kao da nesto ide ali to je zanemarivo u odnosu na to koliko bi trebalo...
Kazem vam, nece ni mozilla da otvara stranice a ni gmail da se sinhronizuje.
Kada ja nesto hocu da uradim a telefon je na mobile data, uglavnom strelice koje pokazuju data flow budu sive ili ponekada se pojavi malo kao da nesto ide ali to je zanemarivo u odnosu na to koliko bi trebalo...
Nisam bas nesto upoznat s Androidom,pa me zanima jel treba koristiti neki program za ciscenje djubreta i koji?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Cek, tebi ne radi data protok, a ne fb?ThunderBird napisao: Kada ja nesto hocu da uradim a telefon je na mobile data, uglavnom strelice koje pokazuju data flow budu sive ili ponekada se pojavi malo kao da nesto ide ali to je zanemarivo u odnosu na to koliko bi trebalo...
To je do podesavanja sistemskih. A mozda i u internet app.
Fanny, ja koristim sistemske programe za ciscenje rama i cashea. Ne instaliram nista trece...