Android GPS softver i alati

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Android GPS softver i alati

Post od El Laki »

Toda je veliki mag Android navigacije i propratnih stvarčica :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Talicni, aj napisi mi u temi za gps ili na pp za koju rezoluciju ti treba i dobijes sve skockano
Note IV N9100 dual

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 28. Mar 2008. 02:17

Post od talicni »

toda81 poslao sam ti pp pa pogledaj kada stignes.Hvala ti mnogo unapred.Ne znam d ali je bitno a to nisam napisao u pp, verzija androida je 4.1.2

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

talicni, poslao sam ti sve sto je potrebno. Nije bitna verzija androida, vec je bitna samo rezolucija ekrana
Note IV N9100 dual

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od talicni »

toda81 Hvala ti od srca :)
Laka instalacija, sve ide kako i treba.Da bih imao glasovno navodjenje da li treba da skinem jos nesto ili to sve vec ima u programu?Video sam nakon instalacije da postoje dva izbora, Nevena kao zenski i Toma kaa muski izbor navigatora.Nisam ukljucio GPS satelit na telefonu jer sam imao obaveze u gradu.Pretpostavljam kada ukljucim GPS satelit na telefonu da cu imati i glasovno navodjenje.Hocu da pomognem prijatelju da i on ima iGO u svom tabletu.Ako dobro shvatam, treba samo da nadjem iGO za rezoluciju njegovog tableta i to je sve.Mape, .dem fajl .poi fajl mogu da ubacim kod njega iz foldera koje sam vec skinuo za mene.Je li tako?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

talicni, navođenje imaš kada odabereš destinaciju :)
Za druga i njegov tablet, opet ponoviš proces sa todom - javiš mu rezoluciju i on ti pomogne. Takav je on. ;)
Maps, Dem, Poi i druge foldere u Content/ možeš da prenosiš sa jednog na drugi uređaj. :D
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Glasovno navođenje imaš kada pojačaš zvuk, kada je pokrenut iGO, pojačaj volume.
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 15. Apr 2014. 13:01, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

^ najjaci komentar u poslednje vreme :lol:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Samo mi rezolucija treba i dobijas link. Sto se glasovnog navodjenja tice, po defaultu nije ukljucena opcija u zvuku da ti najavi naredno skretanje i moras je sam ukljuciti. Procackaj malo opcije
Note IV N9100 dual

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od talicni »

Sada sam pogledao rezoluciju za drugarov tablet, i samo cu da prebacim iGO folder koji vec imam kod njega posto su iste rezolucije ekrana.Znam da nije ovde mesto ali da pitam, vredi li da rutujem moj Note 1 iako ima 4.1.2 android.Baterija mi dosta dobro drzi.Imao sam ranije na One X 4.2.2 android i morao sam da punim bateriju nekada i dva puta na dan.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ako je ista rezolucija onda mozes bez problema da kopiras iGO folder sa telefona direktno na jegov tablet i samo da pokrenes instalaciju kod njega. Na taj nacin, ako kopiras direktno sa tvog telefona ili sa telefona prebacis na komp i kopiras na tablet imaces isto podesen igo kao kod druga. Nadam se da si iGO podesio da ti ne radi autozoom jer je to bar meni bez veze i da ti prikazuje sve poi tacke u opciji markeri mesta.

Sto se roota tice to sve zavisi od tvojih potreba. Ja bez roota ne mogu jer imam dosta app koje traze root pristup, a veoma su mi korisne
Note IV N9100 dual

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od talicni »

Da budem iskren, prvi put sam danas pokrenuo iGo i pre par minuta drugi put da bih pronasao autozum o kojem pises, ali ga nisam pronasao u svim podesavanjima koje sam imam.Bar ga nema pod tim nazivom.Odoh na xda da nadjem neki tutorijal za root Note-a i ako nije zamrseno mozda ga i rutujem.Hvala puno jos jednom na pomoci.

Moram da dodam i ovo.Nasao sam na jednom nasem forumu post da se Note 1 (i jos gomila drugih telefona) moze rutovati sa programom framaroot.Framaroot aplikacija u ovom trenutku radi na Androidu 2.0 pa sve do Androida 4.2.Jel zna neko nesto o ovome pre nego se upustim u avanturu?Sumnjam da bi postavili tekst u kome tvrde da se sa pomenutim programom mogu rutovati telefoni bez nekih zackoljica, radi se o poznatom forumu.Eto.

Uspeo sa framaroot.

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od talicni »

toda81 molim te, jel moze iGO za rezoluciju 480x800?Hvala ti unapred.Mape, dem, poi i ostalo vec imam.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Talicni, naravo da nema problema. Dobices sve sto treba. Samo prethodno obrisi iGO aplikaciju i folder iGO pa tek onda ubacuj ovu verziju
Note IV N9100 dual

resavac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
:: Samsung Galaxy Note3
:: HTC Desire C

Post od resavac »

Pozz drugari vi ste mi poslednja nada imam igo primo koji je radio na galaxy note2 sad sam prebacio u note3 i probao sve i rezoluciju menjao i nece da radi inace rezolucija je 1920x1080
Ne brze od zivota!!!

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od talicni »

toda81
Nije za mene neavigacija nego za brata.On ima Samsung Trend, i kada je video kako lepo radi kod mene navigacija zamolio me da i njemu ubacim.Zato sam te zamolio za pomoc.Hvala ti puno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Resavac, imas sve u privatnoj poruci.

Talicni, nadam se da ce i kod njega raditi ova budzena verzija sto sam ti poslao, a ako ne bude radila onda mi se javi na pp i napisi mi za koju ti rezoluciju treba pa ti saljem rasterecenu verziju koja ce sigurno raditi ;) Da li je to obican trend ili trend plus?
Note IV N9100 dual

resavac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
:: Samsung Galaxy Note3
:: HTC Desire C

Post od resavac »

[quote="toda81"]Resavac, imas sve u privatnoj poruci.

Sve sam odradio ali kada pokusam u theme changer da pokrenem program on mi prijavi error IO na task lajsni.
Ne brze od zivota!!!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nesto ocigledno nije ok. Obrisi aplikaciju igo i theme changer iz telefona i folder iGO pa posle toga kopiraj na memorijsku karticu ovo sto cu ti sada poslati, a to sigurno radi jer sam licno namestao drugu na trend-u
Note IV N9100 dual

talicni
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od talicni »

Veruj mi da nemam pojma koji je Trend u pitanju.U sekciji "About phone" pise GT-S7560 a ovde na sajtu sam proveravao rezoluciju i vidim da je 480x800.Jos nisam probao kod burazera navigaciju jer smo obojica bili zauzeti ovih dana a ne zivimo zajedno.Moram to uraditi sto pre.Reci mi samo molim te, ovde pise u folderu iGO koji sam skinuo od tebe "Note 2".Da li ce to raditi na Trendu kako valja?

Odgovori