Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS

Post od Chobby88 »

Mislim da nije moguce,jedino da se svaki put izlogujes......

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

toda81, nije moguce. I ja sam to pokusavao da provalim, ali u aplikaciji nema takva opcija. Ima samo da stavis off na chat, nista vise. Mislio sam da ce desktop podesavanje chat-a da se nekako odrazi i na aplikaciju, ali izgleda da je ista potpuno nezavisna.

svilaj1
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 01. Feb 2013. 09:09
:: samsung

Post od svilaj1 »

Tv profil, super aplikacija za praćenje tv programa

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS

Post od toda81 »

Chobby88, Green, pretpostavio sam da ne ne moze, a sada ste i vi to potvrdili. Gledao sam i ja u podesavanjima, ali takva opcija ne postoji na zalost. To je bas bez veze
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imam veliki problem zvani WhatsApp. Problem je sto mi napuni imenik kontaktima i izludjuje me. Sve kontakte mi duplira. Kada udjem u podesavanja telefona pa u sinhronizaciju iskljucim u whats app sinhronizaciju kontakata, ali posle par sekundi se sama opet ukljuci i duplira mi svaki kontakt u imeniku telefona. Cak sam probao i da obrisem nalog whats app u delu sinhrnizacija i istog trenutka se ponovo pojavi. Sreca da imam odraden backup kontakata na memoriji telefona pa ga za cas vratim, ali sta mi to vredi kada ja imam stalno po 860 kontakata umesto da imam samo 430. Da li imate neko resenje za ovaj problem osim da obrisem skroz aplikaciju whats app?
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Udji u imenik, klik na meni i izaberi Kontakte za prikazivanje. Kod mene je selektovano kontakti sa maila tj. imenik.
Slika

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa kad klikneš na ovo što ti je Baraba rekao pa skroz na dnu "customized list" pa tu isto možeš da podešavaš. Meni stoji inače na All i nemam nikakvih dupliranja, ali ti možeš i ovako.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ovo je krajnji idiotizam kako sve ovo radi. Ja sam lepo u aplikaciji go contact ex podesio da mi prikazuje samo kontake sa telefona i nista osim njih i opet mi prikazuje duplirane kontakte.

Tek kada sam usao u fabricki program za kontakte video sam ovo sto ste mi rekli, a ne mogu da verujem da go contacts ex povuce ono sto mu nije stiklirano. Podesio sam u fabricoj aplikaciji da prikazuje samo kontakte sa telefona i nadam se da ce sada biti ok i go contacts ex jer njega koristim za imenik. Ovaj problem nisam imao dok nisam instalirao whats app
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pre će biti da ti je go contacts brljavio. Sistemska, ako koristiš TW, radi normalno svima, ili barem nisam čuo da se neko žalio.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Tacno tako, go contacts je poludeo, ali na zalost u njemu nije bilo opcije da prikazuje/ne prikazuje kontakte sa whats app-a. Najbitnije je da vise nemam duplirane kontakte :) Hvala vam na pomoci
Note IV N9100 dual

wave
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2011. 15:47

Post od wave »

Ljudi znam da nije ovom pitanju mjesto ovde al da nebih tvarao novu temu, sta da radim kad mi se baterija brzo isprazni? Da li ima neki program da mi resetuje nek podesavanja z bateriju pa da se npuni baterija kako treba.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Instaliras neku od vec pomenutih aplikacija koja ce ti analizirati potrosnju baterije I tako ukazati na to sta ti najvise trosi bateriju, tj sta treba da uklonis, modifikujes itd

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

wave, GSam Battery Monitor, BetterBatteryStats, Wakelok Detector su neki od njih.
Međutim, svaki put kada napuniš bateriju do kraja, statistike baterije ti se resetuju.
Ako imaš custom recovery možeš iz njega i ručno da "wipe battery stats".
Imaš neku "davilicu" koja ti angažuje procesor i troši bateriju. Dežurni krivci su Google servisi i network location service.
Njih možeš uspešno hibernirati uz pomoć Greenify, ali on traži rutovan telefon. Radi i bez ruta, ali sa ogrančenim dejstvom.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Dodje mi da razbijem telefon o zid i da vise nikad ne koristimni jedan telefon! Nije da mi se dupliraju kontakti, nego su se i triplirali :) Obo je bolesno sta radi whats app!!! Uopste ne mogu da iskljucim sinhronizaciju kontakata za whats app kada udjem u podesavanja pa sinhro izacija. Izludjuje me ovo! Namestio sam u fabrickoj aplikaciji za kontakte da prikazuje samo kontakte iz telefona, ali i dalje imam problem sa dupliranjem kontakata. Definitivno je problem whats app. Sreca da imam backup kontakata bez dupliranja pa lako mogu da ih vratim, ali mi ni to nista ne znaci jer mi se za par min ponovo dupliraju
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ti si druže moj zreo da pređeš na iOS, nema ovakvog nerviranja :D

bacom
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
:: galaxy s2 i9100
:: G3 d855

Post od bacom »

wave napisao:Ljudi znam da nije ovom pitanju mjesto ovde al da nebih tvarao novu temu, sta da radim kad mi se baterija brzo isprazni? Da li ima neki program da mi resetuje nek podesavanja z bateriju pa da se npuni baterija kako treba.
Vidi da li ovo može pomoći
http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... tery-Stats

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Izgleda da sami tebe muče ti kontakti. A da ih peške linkuješ?
Probaj da obrišeš WhatsApp pa vidi šta se dešava, nešto si čačkao što nije trebalo.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne znam sto uopšte sync-ujes sa whatsapp, Facebook itd. Prebaci kontakte na Google tj Gmail i onda samo uključiš sync za taj mejl. Tako sam ja i više nemam problema sa kontaktima

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

toda81, obriši podatke i keš od whatsapp, pa ga deinstaliraj. Resetuj telefon i ponovo instaliraj whatsapp. Vidi da si prethodno podesio i Go contacts i kontakte u telefonu tako da si se ovi iz whatsapp ne sinhorizuju. To bi moglo da ti reši problem.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Odgovori