miodrage napisao:sve sam probao, video, jedino da nadkem nekoga da koristi....
Ovde je suština - kad se prosečni korisnik pametnog telefona usudi da instalira neku aplikaciju koja nije "Kurir", "Blic", "Alo", "Story" "Horoskop" ili slična, on to radi samo sa "proverenim" aplikacijama koje mu je preporučio prijatelj "koji se razume u moblne telefone" (neretko upravo taj prijatelj u stvari obavi instalaciju i obuku za korišćenje).
A to po pravilu budu mainsteam aplikacije sa kojima korisnik može imati najširu moguću (a još i besplatnu! sic!) komunikaciju.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Iskreno ne vidim svrhu menjanja app kad Viber radi posao i najvise ljudi ga koristi. Cak je i dobra stvar sto se izdvojio kao najpopularniji upravo da ne bih morao da koristim 5 aplikacija da bih imao sve prijatelje na okupu. Ovako svi su tu i kraj priče.
To je tvoj slučaj.
Ja imam drugačiju situaciju - imam kontakte koji koriste WA, a ne i Viber. Bata Bogdan ih ima uglavnom na WA, retko na Viberu
Kad je raznovrsnost i mogućnost izbora smetala?
Kineska Poslovica
Super je kada možeš ubediti svoje kontakte da koriste isti servis.
Jer - i oni imaju svoje kontakte, ovi svoje itd.
BTW, u poslednje vreme vidim sve više svoje kontakata da koriste Telegram. I meni se sviđa.
Kineska Poslovica
Ja sam imao Telegram, čisto da bih video kako izgleda, ali kako nisam imao nikoga tj jednog druga samo, ubrzo sam ga i obrisao. Evo sada sam ga ponovo instalirao, i da nema vas nekoliko odavde, ne bih imao nikoga tamo
Što se ove dve, Viber i Whatsapp tiče, podjednak broj kontakata imam i na jednoj i na drugoj aplikaciji.
Elem, poenta je da ništa ne košta imati sve te servise pa kome koji i kada odgovara.
toda81 napisao:Ja licno ne koristim WA bas zato sto ga retko ko od mojih kontakata koristi, a drugi razlog je jer mnogo zdere bateriju
slazem se za bateriju, pre neki dan sam bratu koji zivi u Oslu nasnimio par glasovnih poruka, mozda je bilo sve ukupno 30 ili 40 minuta, i otislo mi vise od pola baterije.
Po meni Viber radi mnogo nestabilnije od kako su uveli video poziv. Imam sada neke probleme koje nisam imao pre Video poziva. Na primer odjednom se iz cista mira zvuk tokom razgovora toliko pojaca da se cuje kao da sam ukljucio spikerfon, ili problem sa kamerom, do skoro nisam mogao da slikam zbog Vibera. Iskreno cekam taj famozni update WhatsApp -a, gde se nadam da ce biti uvedeni pozivi! Ionako mi se vise svidja za chat, brzi mi je od Vibera, samo mu pozivi jos fale. Viber pocinje da mi smeta sa ovim stikerima i sarenilom, a pritom ti isti stikeri koji se pojave kao novi se placaju, nema nista vise za DZ.
Ne koristim ni ja video pozive i bas zbog toga se i nerviram sto mi strasno baguje zbog te po meni nepotrebne opcije. Skype zavrsava posao sto se tice videa.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Za video pozive samo striktno koristim Fring,meni je ta aplikacija predobra Jeste da nije toliko popularna ali ljudi koji zele da me gledaju i ja sa kojima zelim da se gledam,samo kazem da ubace fring
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Vec par novih verzija vibera ima jedan problem. tj kada se npr dopisujem sa nekim i hocu da se vratim korak nazad mene skroz izbaci iz vibera, a ne vrati me gde su sve poruke od ljudi sa kojima sam se dopisivao. To mi je bas bez veze jer cesto moram onda ponovo da udjem u viber i onda bude ok. Da li ste primetili to?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.