Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ja koristim PowerAmp player i mogu slobodno reći da je ubedljivo najbolji .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Evo ko je zainteresovan za prevođenje Power Amp-a može da doprinese na:
https://crowdin.net/project/poweramp-player/sr
https://crowdin.net/project/poweramp-player/sr
Moze neka preporuka za PDF viewer sa "rotate" opcijom, iskrivi mi kolega s posla vrat
pozz

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Ima li negde ova nasa aplikacije teren kao .apk faj? Nigde ne mogu da nadjem,a sa marketa ne da da skinem 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ima da se skine. Samo da je dignem na Dropbox pa ću ostaviti link.
Edit:
Evo ga link
https://www.dropbox.com/s/o2lt9ua2xgxh2 ... eren.3.apk
Edit:
Evo ga link
https://www.dropbox.com/s/o2lt9ua2xgxh2 ... eren.3.apk
Postoji li neka aplikacija da kad zovem i javljam se ne moram da prevlacim prstom, to jest ne moram slide to call/answer? Znači da bude klasično, pipnem da se javim ili zovem? 

Samsung Galaxy S3 I9300
- Azimuth
- Moderator
Pa imaš dve opcije. Prva je sertings > call settings > answering and ending pa tu namestiš, a druga je Easy answer button. Verovatno da postoji još neka aplikacija 

- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
ima i mahanje rukom iznad senzora, a ima i automatski da se javi telefon posle xx sekundi, treba sad naci te programe
zaboravio sam kako se zovu, ako se setim napisacu ovde
zaboravio sam kako se zovu, ako se setim napisacu ovde
Android 12
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Easy answer button uopste ne mogu naci na gp
Hvala lepo.Instalirao i radi (iako mi je malo prenatrpano sve u aplikaciji,verujem da cu se privici).Nije mi jasno,kako na play store pise da ne podrzava moj uredjaj,a kad skinem ovako .apk radi bez problema!?Azimuth napisao:Ima da se skine. Samo da je dignem na Dropbox pa ću ostaviti link.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Apk ne podrzava nasu zemlju,pre ce to biti,nego model uredjaja 

Da li ima neka mogucnost kada me zove neko ko je sakrio broj da meni uopste ne zvoni telefon vec da ga odmah odbije?
Imam calls blacklist pro ali u njemu ne naidjoh na tu mogucnost,moze samo da se blokira odredjeni broj a ja u slucaju skrivenog broja nemogu nista.

Imam calls blacklist pro ali u njemu ne naidjoh na tu mogucnost,moze samo da se blokira odredjeni broj a ja u slucaju skrivenog broja nemogu nista.
- Azimuth
- Moderator
Ne znam koji telefon imaš, ali na Samsungu ima takva opcija u samom TW.
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
alex1974,
Blacklist Plus Pro v1.18 ima tu opciju i jako je dobar program
mozes koristiti i besplatnu verziju, ima samo jedan mali baner i ne mozes program zastititi sifrom, to je jedina razlika
evo ovde imas besplatnu verziju pa mozes skinuti.
Moze blokirati telefonske brojeve koje pocinju xxxx, na primer sa +381032811? dakle celo moje selo
moze blokirati nesto sto nema broj nego samo tekst, na rimer "mts info"
a mozes staviti da nesto blokira uvek ili na primer u odredjeno doba dana ili noci, na primer "od 21h-06h"
Ima i belu listu, pa propusta samo belu listu a ostale blokira, privatne brojeve sto trazis blokira, malo memorije zauzima.
https://play.google.com/store/apps/deta ... cklistplus
Blacklist Plus Pro v1.18 ima tu opciju i jako je dobar program
mozes koristiti i besplatnu verziju, ima samo jedan mali baner i ne mozes program zastititi sifrom, to je jedina razlika
evo ovde imas besplatnu verziju pa mozes skinuti.
Moze blokirati telefonske brojeve koje pocinju xxxx, na primer sa +381032811? dakle celo moje selo
moze blokirati nesto sto nema broj nego samo tekst, na rimer "mts info"
a mozes staviti da nesto blokira uvek ili na primer u odredjeno doba dana ili noci, na primer "od 21h-06h"
Ima i belu listu, pa propusta samo belu listu a ostale blokira, privatne brojeve sto trazis blokira, malo memorije zauzima.
https://play.google.com/store/apps/deta ... cklistplus
Android 12
Druze imam calls blacklist pro i on moze sve to sto si nabrojao ali ne moze da blokira sakriveni broj.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Na kom principu rade ove black liste, tj da li je ista fora kao na symbianu, tj kada npr nekog stavite na blacklistu i on vas pozove kao da zazvoni na tren i odbije mu poziv? Ako je tako to je bez veze
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81, zavisi od programa kako je uradjen, tako nekako je kako kazes ali na delic sekunde i ne stigne ni da zazvoni, ali u nekom losijem programu zazvoni koju stotinku sekundi.
alex1974, ja ti pricam o drugom programu a ti i dalje pricas o svom, skini taj sto sam ti dao i bices zadovoljan, Blacklist Plus moze da blokira skrivene brojeve.
alex1974, ja ti pricam o drugom programu a ti i dalje pricas o svom, skini taj sto sam ti dao i bices zadovoljan, Blacklist Plus moze da blokira skrivene brojeve.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Drafer, koji je onda najbolji program koji ima funkciju blokiranja poziva?
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81,
Isprobao sam za android sistem oko 15-20 programa i kao sto sam gore napisao, za mene je najbolji Blacklist Plus Pro v1.18, do sada nije ni jednom nesto zabagovao ili propustio neki poziv, radi savrseno i tiho.
Kome treba neka mi se javi i poslacu mu, a besplatnu verziju mozete skinuti gore na linku, jedino ima baner i ne moze se zastititi sifrom sto je potrebno jedino ako svojoj deci instalirate program pa ga zakljucate sifrom da dete ne propusta pozive.
https://www.youtube.com/watch?v=i4O_Q2g1zMI
Isprobao sam za android sistem oko 15-20 programa i kao sto sam gore napisao, za mene je najbolji Blacklist Plus Pro v1.18, do sada nije ni jednom nesto zabagovao ili propustio neki poziv, radi savrseno i tiho.
Kome treba neka mi se javi i poslacu mu, a besplatnu verziju mozete skinuti gore na linku, jedino ima baner i ne moze se zastititi sifrom sto je potrebno jedino ako svojoj deci instalirate program pa ga zakljucate sifrom da dete ne propusta pozive.
https://www.youtube.com/watch?v=i4O_Q2g1zMI
Android 12