Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pa zar ne moze greenify to da regulise?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Baš kao što Žile kaže, meni Greenify prilikom hibernatizacije (ako se može tako reći) ubije sve te pozadinske procese I oni se ne vraćaju dok sam ne pokrenem aplikaciju.
Greenify Pro ima čak opciju da se hibernatizuju sistemske aplikacije, takođe.
Ako te već zeza ram, imaš modul za xposed "Boot manager" i preko njega biraš koje app se pokreću zajedno sa sistemom prilikom restartovanja ili paljenja telefona. Tako možeš ubiti brojne app koje nema potrebe odmah da se pokreću, i samim tim središ memoriju.
Greenify Pro ima čak opciju da se hibernatizuju sistemske aplikacije, takođe.
Ako te već zeza ram, imaš modul za xposed "Boot manager" i preko njega biraš koje app se pokreću zajedno sa sistemom prilikom restartovanja ili paljenja telefona. Tako možeš ubiti brojne app koje nema potrebe odmah da se pokreću, i samim tim središ memoriju.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
E to je odlicna aplikacija. Evo koristim greenify pro(mnogo dobra app). Preporucujem donation verziju, zato sto ima mogucnost da probudi "uspavane" aplikacije (npr. Neko vam posalje poruku na wapp-u, primicete tu poruku, odnosno bicete obavesteni... To je onaj gsm push). Znaci greenify radi nesto sto bi smo mi rucno radili u menadzeru zadataka, nadjemo apk i uradimo force stop(prinudno zaustavi)
Ovaj boot manager je sjajan, hvala Laki.
Koristim i Unbounce Pro modul/app. Blokira odredjene wawelockove, za bolji deep sleep
Ovaj boot manager je sjajan, hvala Laki.
Koristim i Unbounce Pro modul/app. Blokira odredjene wawelockove, za bolji deep sleep

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
El Laki, to u vezi start up-a ja regulisem sa "all in one" aplikacijom
ali fejs se podize svakako kao da je neunistiv, a hibernaciju imam i sa "titanium backup" ali necu da se zezam i da pokrecem uvek kada mi treba fejs pa da posle friziram.
Druga stvar cak i da radi sve sto ste napisali opet mi ne odgovara, nije u pitanju samo RAM jer imam 2GB rama
ja mesecno imam 200MB podataka, ako pokrenem fejs on skida novosti i slike beskonacno jer ja imam 5000 prijatelja, cak i ako predjem na tab sa porukama i dalje se skidaju slike i sve novosti i to ne moze prestati.
Zbog toga sam koristio Friendcaster Pro jer on ne skida sve zivo dok ne kliknem na to, a sada eto nasao sam ovo sto mi odgovara.
Isto se ponasa i Fast for Facebook, skida li skida bez odobrenja...
ali fejs se podize svakako kao da je neunistiv, a hibernaciju imam i sa "titanium backup" ali necu da se zezam i da pokrecem uvek kada mi treba fejs pa da posle friziram.
Druga stvar cak i da radi sve sto ste napisali opet mi ne odgovara, nije u pitanju samo RAM jer imam 2GB rama
ja mesecno imam 200MB podataka, ako pokrenem fejs on skida novosti i slike beskonacno jer ja imam 5000 prijatelja, cak i ako predjem na tab sa porukama i dalje se skidaju slike i sve novosti i to ne moze prestati.
Zbog toga sam koristio Friendcaster Pro jer on ne skida sve zivo dok ne kliknem na to, a sada eto nasao sam ovo sto mi odgovara.
Isto se ponasa i Fast for Facebook, skida li skida bez odobrenja...
Android 12
- El Laki
- Prijatelj foruma
@zile od greenify mislim da nema bolje app, tj tvrdim. Odlično radi svoj posao, pogotovo pomenuti gsm push.
@drafer u podešavanjima "mobile data" možeš da zabraniš pristup mobilnom internetu za određene app. To će ti čuvati megabajte.
@drafer u podešavanjima "mobile data" možeš da zabraniš pristup mobilnom internetu za određene app. To će ti čuvati megabajte.
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
El Laki, pa sta ce mi onda facebook aplikacija ako cu joj zabraniti da vuce internet?
a ako treba da uvek kompam po opcijama da dozvolim internet fejsu pa da posle kopam da iskljucim onda fuck facebook
a ako treba da uvek kompam po opcijama da dozvolim internet fejsu pa da posle kopam da iskljucim onda fuck facebook
Android 12
- El Laki
- Prijatelj foruma
Koristi fb na wifi. Većina kafića danas ima wifi. Nije ti zapelo da moraš svaki dan po ceo dan na fb.
Izasle opet Here mape, nova beta verzija. Ove se valjda nece ugasiti.
http://www.androidpolice.com/2014/10/02 ... -hardware/
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
El Laki,
Ja imam wifi kod kuce ali ne mogu mu pristupiti telefonom jer ne dopusta provajder
jedino mogu pristupiti setajuci se ulicama.
Fejs mi treba svakog dana jer kao sto sam napisao imam 5000 prijatelja od kojih su 95% devojke.
A aplikacija Facebook kao sto sam ti objasnio mi je nepozeljna iz milion razloga.
Ja imam wifi kod kuce ali ne mogu mu pristupiti telefonom jer ne dopusta provajder
jedino mogu pristupiti setajuci se ulicama.
Fejs mi treba svakog dana jer kao sto sam napisao imam 5000 prijatelja od kojih su 95% devojke.
A aplikacija Facebook kao sto sam ti objasnio mi je nepozeljna iz milion razloga.
Android 12
- El Laki
- Prijatelj foruma
Sada se ne pominje datum isteka. Videćemo za daljexxdulexx napisao:Izasle opet Here mape, nova beta verzija. Ove se valjda nece ugasiti.
El Laki, kolega skinuo sam SwiftKey i instalirao,ali ja nikako ne mogu da pronadjem da mi na tastaturi budu slova sa kukicama.Jel ova app uopste i ima tu mogucnost?
Edit: pronasao sam
hvala u svakom slucaju puno!!!
Edit: pronasao sam

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ima, ima. Možeš odjednom da podesiš više jezika, pa da usred kucanja menjaš kako ti odgovara. Imaš različite metode unosa, teme, itd itd.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Treba mi neka app koja blokira rotaciju ekrana za određene app. Konkretno alarm bih blokirao da nema landscape mode.
snenad, ja sam to uradio preko Taskera, dosta je jednostavno. Ali ima neka Smart Rotator aplikacija, pa probaj nju.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Smart app protect
Da li je uredu ova tapatalk app sa prodavnice besplatna verzija ili neku drugu vi koristite? 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Ovaj poslednji tapatalk nesto brlja, stalno remeti redosled memorisanih foruma
- El Laki
- Prijatelj foruma
@acamatic ja koristim Pro verziju, mada ok je i free. Na tebi je da vidiš šta ti više odgovara
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
acamatic, poslednjih meseci koristim free sa marketa i radi mi najnormalnije posao. Nema tu nekih bitnih razlika. Na Pro imas koju opciju vise, ali se sve svodi na isto. Probaj obe pa odluci 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Upravo testirao, malo se igrao. Ima par nedostataka, ali generalno jedna od najboljih u svojoj kategoriji. Vredi pogledati:
http://www.phonearena.com/news/SideCont ... id_id61246
http://www.phonearena.com/news/SideCont ... id_id61246