Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
araphel,izgled je vise nego odlican.
Medjutim,app/widget pokazuje srednju vrednost temperature/prognozu za odredjeni period(17h-23h;23h-05h;05h-11h...itd).
Nema mogucnost prikazivanja trenutnog stanja.
Zato i buni mnoge korisnike koji se zale da ne pokazuje realne vrednosti.Sto naravno nije tacno.Nekima cudan i specifican pristup,ali po meni je taj potez programera i logican.Jer je u pitanju vremenska prognoza,trenutno stanje mozes i kroz prozor videti.

Medjutim,app/widget pokazuje srednju vrednost temperature/prognozu za odredjeni period(17h-23h;23h-05h;05h-11h...itd).
Nema mogucnost prikazivanja trenutnog stanja.
Zato i buni mnoge korisnike koji se zale da ne pokazuje realne vrednosti.Sto naravno nije tacno.Nekima cudan i specifican pristup,ali po meni je taj potez programera i logican.Jer je u pitanju vremenska prognoza,trenutno stanje mozes i kroz prozor videti.

bestboy, ma da, da, jasno mi je to, nego kazem ne znam sto bi postojala aplikacija za to kad ima vec ubacena mogucnost u sam telefon. Koristim to i sam kad sam u roamingu. Izbacim widget na neki od homescreenova i samo saltam on/off kako mi treba. Ako mi bas zatreba da proverim postu ili nesto, a nema wifi u okolini, ukljucim na kratko i to je to.
Inace, vecina stvari, tipa sinhronizacija i prognoza, mogu da se podese i da se iskljucivo rucno apdejtuju, sto ja za pojedine inace i koristim.
Inace, vecina stvari, tipa sinhronizacija i prognoza, mogu da se podese i da se iskljucivo rucno apdejtuju, sto ja za pojedine inace i koristim.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Aha. Ok. Mozda nadjem nekada nesšto. Inace, mozda neko nije procitao veliki post pa da opet pitam. Da li moze neko da preporućiprogram za zakljucavanje foldera ili aplikacija (nasao sam sinoc jedan koji je super ali mi ustopao telefon pa sam odradio uninstal) i da li ima neki fudbal kao Fifa na symbian-u? Vlio bi da je odigram na qwery tatsaturi.
EDIT:
Nasao sma App Lock. Besplatan je i nalazi se na marketu.
EDIT:
Nasao sma App Lock. Besplatan je i nalazi se na marketu.
Poslednja izmena od napalm death u Ned, 18. Jul 2010. 18:00, izmenjeno 1 put ukupno.
napalm death, probaj i "app protector" i "HideNseek" aplikacije, pronadji, ne verujem da su na marketu.
Da li je neko uspesno pokrenuo ove igrice (po screenshots su "kao extra") - Gameloft - "Nova" i "Sandstorm", skinuo sam .apk i SD Data (70+&120+MB), pratio uputstva ali... nista. Ili Android EA Mobile FIFA 10... ima neko da je probao i "to" radi?
pozz
Da li je neko uspesno pokrenuo ove igrice (po screenshots su "kao extra") - Gameloft - "Nova" i "Sandstorm", skinuo sam .apk i SD Data (70+&120+MB), pratio uputstva ali... nista. Ili Android EA Mobile FIFA 10... ima neko da je probao i "to" radi?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- napalm death
- Mobil manijak
Ok, pogledat cu ali.. i App Lock u jos jedan sto sam imao, su se isto ponasala. Odnsono, dignu mi procesor na nekih 52% cak i kada su iskljuceni. Jedino sto mogu jete da ih inzbrisem i restartujem fon. Nije da se ne moze raditi na telefon ali mi smeta. PA ne znam kakva je sitoacija kod vas sa Lock programima.
I vidim da je pustena Fifa 10. Super.
I vidim da je pustena Fifa 10. Super.