Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Jel bi mogao neko da postavi ili da mi posalje link i uputstva za instalaciju iGo navigacije za desire

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

araphel, Ja ga koristim već par nedelja i za sada se pokazao OK. Mislim to je samo prognoza, meni se puno puta desilo da mi HTC weather ceo dan pokazuje kišu a od nje ni traga. Ima i lep widget
Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

araphel,izgled je vise nego odlican.
Medjutim,app/widget pokazuje srednju vrednost temperature/prognozu za odredjeni period(17h-23h;23h-05h;05h-11h...itd).
Nema mogucnost prikazivanja trenutnog stanja.
Zato i buni mnoge korisnike koji se zale da ne pokazuje realne vrednosti.Sto naravno nije tacno.Nekima cudan i specifican pristup,ali po meni je taj potez programera i logican.Jer je u pitanju vremenska prognoza,trenutno stanje mozes i kroz prozor videti.
Slika

srkicom
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Nov 2007. 00:25

Post od srkicom »

negde procitah dal u uputsvu da radio ima rds funkciju, ali ja to nisam nasao u defaul radio. jel ima neki bolji radio da se skine sa marketa a da nije online radio. tj treba mi preporuka za obican i za online radio.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Да ли постоји неки програм за Андроид којим би било могуће контролисати провезивање на нет?
Слобода или смрт

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

bestboy, ako neces da ti se mob povezuje samostalno na net, lepo samo stavi mobile network na off, i to je to. Ne znam da li postoji neki program koji to kontrolise, ali licno ne vidim potrebu.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

araphel
Ок хвала :)
Па замисли да идеш нпр. у ЦГ на море а телефон се сам конектује у ромингу.
Оде 10 хиљада док каеш *екс :oops:
Слобода или смрт

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

bestboy, ma da, da, jasno mi je to, nego kazem ne znam sto bi postojala aplikacija za to kad ima vec ubacena mogucnost u sam telefon. Koristim to i sam kad sam u roamingu. Izbacim widget na neki od homescreenova i samo saltam on/off kako mi treba. Ako mi bas zatreba da proverim postu ili nesto, a nema wifi u okolini, ukljucim na kratko i to je to.

Inace, vecina stvari, tipa sinhronizacija i prognoza, mogu da se podese i da se iskljucivo rucno apdejtuju, sto ja za pojedine inace i koristim.

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

bestboy, evo npr kako to izgleda: jedan dodir prsta i isključiš svaku mogućnost konektovanja na net preko mobilnog interneta:
Slika

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Kako se zove aplikacija/widget ?

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

U pitanju je Settings widget, standardni deo htc sense na desireu...

Izmenila Ninolina:: zabranjeno je komentarisanje pravila o 100 karaktera. Pročitaj pravila foruma.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

To je default htc sense ui widget, ja koristim program switch pro widget koji isto to radi.

Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

telep, Nisam nasao na marketu.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Nema je na marketu zato što se plaća a mi iz Srbije ne možemo da vidimo te aplikacije, mada može da se nađe na internetu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Aha. Ok. Mozda nadjem nekada nesšto. Inace, mozda neko nije procitao veliki post pa da opet pitam. Da li moze neko da preporućiprogram za zakljucavanje foldera ili aplikacija (nasao sam sinoc jedan koji je super ali mi ustopao telefon pa sam odradio uninstal) i da li ima neki fudbal kao Fifa na symbian-u? Vlio bi da je odigram na qwery tatsaturi.

EDIT:

Nasao sma App Lock. Besplatan je i nalazi se na marketu.
Poslednja izmena od napalm death u Ned, 18. Jul 2010. 18:00, izmenjeno 1 put ukupno.

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Ljudi trazim celo jutro Igo Motonav za android po netu i nigde ne mogu da nadjem. Cak i na par sajtova gde postuju instrukcije rapidshare link vise ne radi. Ako neko zna sajt na kome se nalazi ili ima linkove ka rapidshare-u neka postavi ili posalje samo meni.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

acambas, nece ti ovde niko postaviti, jer su linkovi ka pirateriji zabranjeni na forumu. Ja sam svojevremeno googlao i pronasao bez vecih problema, ali vidim da taj forum gde sam nasao trenutno takodje ne radi.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

napalm death, probaj i "app protector" i "HideNseek" aplikacije, pronadji, ne verujem da su na marketu.
Da li je neko uspesno pokrenuo ove igrice (po screenshots su "kao extra") - Gameloft - "Nova" i "Sandstorm", skinuo sam .apk i SD Data (70+&120+MB), pratio uputstva ali... nista. Ili Android EA Mobile FIFA 10... ima neko da je probao i "to" radi?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ok, pogledat cu ali.. i App Lock u jos jedan sto sam imao, su se isto ponasala. Odnsono, dignu mi procesor na nekih 52% cak i kada su iskljuceni. Jedino sto mogu jete da ih inzbrisem i restartujem fon. Nije da se ne moze raditi na telefon ali mi smeta. PA ne znam kakva je sitoacija kod vas sa Lock programima.

I vidim da je pustena Fifa 10. Super.

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 22:06

Post od ozazi »

Nova i Fifa rade solidno na Legendu, samo sto je malo primetno usporenje... Sanstorm instalira, ali nece da pokrene, mora da on zahteva bolji procesor...
HTC Legend

Odgovori