Evindzer napisao:dzaba kad Telegram nije siroko prihvacen, od 400+ kontakata koje imam u telefonu, samo jedna gospodjica ga koristi, a s njom mi se nesto i ne dopisuje, nije zabavna..
A ja od 63 kontakta vec 4 nagovorio da predju na Telegram. Moras biti ubedljiviji Posto ima dosta rusofila samo kazes da su rusi napravili aplikaciju i da vidis kako ce da pocnu prelaziti na telegram
Apolo, imas pravo.
ali, imam ja i drugu opciju, malo agresivniju. znas ono tipa "brate, daj mi svoj telefon, da ga malo pogledam", i onda, kad mu vratim - instaliran Telegram.
tako sam pre dosta vremena mnoge navukao na Votsap i sad ga koriste vise od mene.
Ma lud sam da nagovaram ljude da pređu tamo ili vamo. Ajd da mi nešto ne radi, da imam problema kao što imaju ljudi na WP pa bih sam tražio alternativu, kumio i molio da se prebace, slao preteće poruke i sl., a ovako me zabole jer sve radi
Azimuth, naravno, zasto menjati nesto sto vec dobro radi?
ali, s druge strane, sto i ne probati nesto novo, ne iz nuzde, vec iz radoznalosti i (zasto ne) iz zabave?
pa, kad se slegnu svi utisci, lako je pobrisati ono neodgovarajuce, a ostaviti ono sto vredi.
ja bar tako radim.
Azimuth, ne mora to da bude zamorno iskustvo, naprotiv. sedis s ortacima, pijete pivo, pricate opusteno.. izmedju ostalog, moze i da se isproba neka nova aplikacija. meni je najinteresantnije u takvim momentima ukoliko se u drustvu nadju korisnici razlicitih OS-ova, tada obicno dodje do debata kakvih i ovde na forumu ima cesto.
sve u svemu, moze biti zabavno.
Evindzer napisao:Apolo, imas pravo.
ali, imam ja i drugu opciju, malo agresivniju. znas ono tipa "brate, daj mi svoj telefon, da ga malo pogledam", i onda, kad mu vratim - instaliran Telegram.
tako sam pre dosta vremena mnoge navukao na Votsap i sad ga koriste vise od mene.
Vidis toga se nisam setio Nije ni to lose, jer ljudi su nekad skepticni da probaju nesto novo a kad probaju ne umeju da se skinu hahaha
Iznenadilo me je prijatno to sto je Telegram u beta fazi a sada kada je Whatsapp izbacio nove funkcionalnosti Telegram to vec poseduje.
Whatsapp voip za Q1 2015:
Way back in February, WhatsApp announced they were planning to add voice calling services to their popular messaging app in the second quarter of 2014. That time period came and went with no such addition. Now WhatsApp's CEO says they are targeting a first quarter 2015 date to add voice features. In a presentation at the Code/Mobile conference this week, WhatsApp CEO Jan Koum admitted that the development team has a number of technical hurdles to overcome before launching voice features. One of them is that the app itself doesn't have access to the microphones on some smartphones.
Ne znam da li je ranije, ali ja sam sinoć primetio da je What'sApp ubacio novi dodatak. Sada postoji "seen" informacija u obliku dva plava znaka identična onim za dostavljenu poruku.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.