Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
SwiftKey tastatura je dobila ažuriranje, čini se da je dosta brža nego ranije.
- sale82ful
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
- :: SGS2 I9100P
SD Maid ce da zavrsi posao sto se tice apk fajla. Instaliraj ga i idi na opciju "kontrola aplikacija" i ides na "posalji apk". Tako mozes izraditi apk fajlove svih aplikacija na fonu.El Laki napisao:Au majku mu...
Probaj odavde. Slučajno sam naišao na Play Store i stoji mi kao "open", kao da sam odatle instalirao..
https://play.google.com/store/apps/deta ... iwindowmod
Ja sam obrisao apk fajl kad sam instalirao. Ne znam jedino ako mogu nekako da ti "stvorim" apk jer imam instaliranu aplikaciju?

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Snašao sam se pomoću Super Backup Pro.

El Laki napisao:Evo apk: https://mega.co.nz/#!XYZEgAKZ!C9drSWpaI ... vE1Zt31WZ4
- sale82ful
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
- :: SGS2 I9100P
Uf,ne videh taj post...
Prestala su mi dolaziti mejlom (ko zna iz kojeg razloga) obavestenja o novim postovima na ovu temu. Mozda jos na neke teme,moram procesljati. Za neke teme dolaze uredno.Iako je cekirana opcija da mi dolaze takve obavesti. Prijavicu ovo na prikladnoj temi.
(sory na off-u)

(sory na off-u)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Danil80, probacu to. Bilo bi fino da radi posle toga
Note IV N9100 dual
Koja je trenutno najbolja aplikacija za skidanje muzike prioritet naše domaće stvari, hvala
El Laki, meni ovaj Flex Multiwindow Mod ne radi...
Skinut je sa tvog linka i instaliran, ali stopira kad kliknem na ikonicu. U cemu je problem?

Skinut je sa tvog linka i instaliran, ali stopira kad kliknem na ikonicu. U cemu je problem?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
+1svilaj1 napisao:Koja je trenutno najbolja aplikacija za skidanje muzike prioritet naše domaće stvari, hvala
- El Laki
- Prijatelj foruma
Au bre, šta je koji đavo sa tom app?! Evo sad ću da okačim ss da ne pomislite da vas lažem. Ja sam do duše instalirao to pre možda 2 nedelje otprilike, tad podesio i sve radi normalno i sad..
@svilaj ja koristim samo TubeMate i preko njega skidam muziku sa YouTube. Ne znam da li ti to odgovara? Ipak je YouTube najveća baza pesama...
@svilaj ja koristim samo TubeMate i preko njega skidam muziku sa YouTube. Ne znam da li ti to odgovara? Ipak je YouTube najveća baza pesama...
^ Ma jok bre, niko ne misli da lazes.
Kod mene eto aplikacija nece da se pokrene, je*iga...

Kod mene eto aplikacija nece da se pokrene, je*iga...

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne znam šta da ti kažem. Pojuri je još na Google. Flex MultiWindow mod se zove. Sigurno mora biti negde.. Treba root, samo da napomenem
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Šta bi sa ovom app?, skinuo sam je, ali ne mogu da gledam nijedan kanal. Koji su podaci za logovanje?kutijagreha napisao:https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.tvviet
Aplikacija za uzivo gledanje tv-a. Znaci full full full,veliki respect za autora. Na linku ima ime i lozinka,koji se unesu u program,i zabava pocinje
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Znemanja,u opisu aplikacije na playstore imas i username i pw ...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@artifex, hvala za info, medjutim, koliko vidim ti podaci u opisu app nisu vise aktuelni. Ulogujem se, ali ne mogu nijedan kanal da gledam, iskoci obavestenje da je nalog istekao.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Pa znaci da su ga opet ukinuli...Ako ga opet ne aktiviraju jedini nacin gledanja je placanje -.-
Tinytunes apk,potrazi na guglu,skinuli su je sa play store.kutijagreha napisao: +1
Ovi iz Tinytunes mora da su se nekome dobro zamjerili, skinuti sa playa a na guglu nemoguće ih naći
Ne gledam nešto puno tv, ali korisno za imati, hvala na infu. Imam iptv, ali telelelekom nema aplikaciju.kutijagreha napisao:https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.tvviet
Aplikacija za uzivo gledanje tv-a. Znaci full full full,veliki respect za autora. Na linku ima ime i lozinka,koji se unesu u program,i zabava pocinje
Inače, ako imate mx player, može se otvoriti stream pomoću njega i onda ima više opcija, brightness, aspect itd.