El Laki napisao:Ne znam šta da ti kažem. Pojuri je još na Google. Flex MultiWindow mod se zove. Sigurno mora biti negde.. Treba root, samo da napomenem
A pa jebiga, sto ne napomenu odma'...
Nema veze, hvala u svakom slucaju.
Pa ja sam pitao za root, ali sam mislio da si prvenstveno odgovorio na prvo pitanje, koje je glasilo da li si isprobao taj mod.
Jos se neckam da root-ujem Flex-a, jer maltene da nema potrebe vise za tim. Ima skoro sve po default-u.
Isto je meni za root. Jedina app koja radi uz root je Greenify. ali sam ranije imao razne koje zahtevaju root, a imajući u vidu lakoću rootovanja, nisam se dvoumio
Mogu li nekako osposobiti "Bagde app icons" bez da instaliram npr. Nova launcher? Samo mi trebaju Badge icons za Gmail i Viber (posto Telegram i Textra za Sms vec to poseduju u samoj aplikaciji).
Da li neko ima problem sa gmail aplikacijom? Kod mene nece da salje mail-ove i izludjuje me
Radila je ok neko vreme sa ovom poslednjom nadogradnjom i vise ne radi kako treba. Kada deinstaliram nadogradnju sve radi kako treba. Probao sam posle toga i da ponovo instaliram nadogradnju i radi neko vreme i onda vise nece da salje mail
bestboy, ma jok, slao sma neke sitne dokumente, a probao sam i samo text da napisem i zeza. Nije mi jasno u cemu je problem. Kod supruge na s4 sve radi kako treba, a kod mene zeza
Najgore od svega je to sto sam ja odmah obrisao cache pa sam cak i iz recoverya brisao cache. Svasta sam probao i isti problem imam. Deinstalirao sam update i sada sve radi kako treba. Nekako sam se navikao na ovu fabriku gmail app la mi se zato ne menja, mada cu ipak probati ovu sto mi predlazete, ali cu probati da je nadjem u full-u
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.