WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: WhatsApp ili Viber?
WhatsApp zakon
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Viber munze konza [emoji14]
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Tako je Sale. Svi su mi na viberu. A onaj ko ima what, ima i viber.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
I WhatsApp i Viber. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I Votsap i Vajber, ali vise i cesce Votsap, jer vecina mojih kontakata ima Votsap. Istina, ja sam ih "navukao" na njega.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ Kako? Zasto?
Ja nesto i nisam primetio da ubija bateriju. Cak sta vise, Viber mi se mnogo cesce pojavljuje kao veci potrosac.
Do sada su se ljudi zalili da im se posle Vibera pojavljuje onaj camera deamon koji srce bateriju, dok sa WhatsApp toga nije bilo.
Kako god, ja koristim obe manje vise podjednako. Imam kontakata i tamo i 'vamo.
Ja nesto i nisam primetio da ubija bateriju. Cak sta vise, Viber mi se mnogo cesce pojavljuje kao veci potrosac.
Do sada su se ljudi zalili da im se posle Vibera pojavljuje onaj camera deamon koji srce bateriju, dok sa WhatsApp toga nije bilo.
Kako god, ja koristim obe manje vise podjednako. Imam kontakata i tamo i 'vamo.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ja nemam problema sa Votsapom i baterijom. Mada, na mom starom Simbijanu, svaki put kad se nakacim na vaj faj, baterija ode za cas posla.
Zato na drugom telefonu, koji je WP OS, skoro po ceo dan "votsapujem" i baterija drzi odlicno.

Zato na drugom telefonu, koji je WP OS, skoro po ceo dan "votsapujem" i baterija drzi odlicno.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imam SVE!!! A ono sto nemam, raspolozen sam da skinem i koristim. Zao mi je neprosvecenosti likova, i otporu ka novinama... Cyberdust mi je trenutni favorit, zatim mi se svidja i Telegram, i BBM... A probao sam ja mislim bukvalno svaki messenger koji postoji
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Viber definitivno (99% mojih kontakata koristi Viber) ... Tako da Whats nemam instaliran (obrisan pre godinu dana) .
... I veoma sam zadovoljan , pogotovo kad sam u romingu a bude dostupan WIFI.
... I veoma sam zadovoljan , pogotovo kad sam u romingu a bude dostupan WIFI.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Licno sam video da bar kod mene wa trosi mnogo baterinu za razliku od vibera. Brisao sam i jednu i drugu app i testirao i definitivno wa cepa bateriju vise
Note IV N9100 dual
Glasam za viber, dobar mi je za pozive, a to mi je i najviše bitno. Imao sam skype dosta dugo ali na androidu i postajao je sve gori sa svakim updateom, na kraju nisam mogao ni da ga otvorim. Whatsapp ne koristim, isprobao sam ga jednom još prije i nije me se nešto dojmio. Imate ovde usporedbu ako hoćete da pogledate - skype ili viber
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Viber No.1 a Telegram kao podrska, dok ne ubedim jos ljudi da predju na isti. WhatsApp deaktivirao nalog.
Festina lente.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ja sve vise i vise koristim facebook messenger, totalno neplanirano, prebacio se potpuno spontano.
Na facebook nekad ne odem danima, ali zato messenger redovno. SMS poruke skoro da i ne saljem. Primetio sam da cak i brojeve razmenjujem mnogo redje nego pre, fazon imam ga na fejsu, sta cu da se cimam.
Na facebook nekad ne odem danima, ali zato messenger redovno. SMS poruke skoro da i ne saljem. Primetio sam da cak i brojeve razmenjujem mnogo redje nego pre, fazon imam ga na fejsu, sta cu da se cimam.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Takođe. Ranije Messenger nisam koristio skoro uopšte, a boga mi ni fejs. Međutim u zadnjih par meseci baš žestoko koristim Messenger, i to nenamerno. Jednostavno ljudi me češće preko njega kontaktiraju, i onda to tako krene.. Mada kad pogledam, ove godine je baš ogroman broj ljudi u mom okruženju koji minimalno koristi telefon, i izbegava bacanje para na isti, uzeo smartfon pa samim tim dolazi do ekspanzije Messengera. Ljudi su manje više primorani na pametne telefone, a sa njima idu i sve te app, a Messenger kao deo najpopularnijeg fb, automatski je prva app za dopisivanje dok se ne uhodaju za novim os. Bar je to neko moje shvatanje
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ +1 Meni nekako lakše i brže ide kucanje na telefonu i najviše njega koristim za dopisivanje na FB-u, preko Messenger-a. 

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Vacika, barem na N4. Kada sam stavio Viber na N4, zvuk kada sa nekim pricam mi je dosta losiji nego inace. Mislio sam da je do aparata, ali sam skinuo Viber i opet se sve sredilo, a i Viber mi je vukao bateriju samo tako.
Kako ukljuciti video poziv na Viberu?
Pre par dana prvi put obavim Viber poziv (do sada samo poruke) i nisam mogao verovati koliko je glas sagovornika cistiji i kvalitetniji od onog kad razgovor ide preko mreze. Barem u mom slucaju. Ima li neko isto misljenje?
Inace, WhatsApp deinstaliran, ajd' u pm...
Inace, WhatsApp deinstaliran, ajd' u pm...