WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: WhatsApp ili Viber?
Evindzer, ovo nije app za pc, koje viber i skype imaju odavno, perfektno rade... ne vidim neku poentu kada nisu izbacili app za pc.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Bas tako, slazem se s tobom. Ja ovo necu koristiti, ne treba mi..
- Baraba
Glupost . Jedino ako radi u roamingu bez ikakvih troškova.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Baraba, upravo mi to i jeste velika prednost. Da se koristi u svim zemljama koje su pokrivene, a to se može provjeriti na njihovom sajtu spajanjem na mrežu sa najjačim dostupnim signalom bez ikakvih dodatnih troškova za slanje tekstualnih poruka.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Radi i za Srbiju, radi u 150 zemalja, sa preko 400 operatora. Za 10€, prilicno dobra stvar za ljude koji puno putuju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Prekopiran Post sa Benchmarkevo i prevoda:
ZA 10 EVRA DOSTUPNI U CELOM SVETU: Stiže SIM kartica za besplatan WhatsApp, čak i u romingu!
TECH13:52, 23.01.2015.Autor: Foto: AP
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
A
Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga. Njena cena je 10 evra
WhatsApp, ap
Pošto je postao dostupan i na računalima, WhatsApp je predstavio još jednu zanimljivu novost. Reč je o SIM kartici WhatSim, čija je svrha korištenje aplikacije WhatsApp preko internetske bilo kojeg mobilnog operatora.
Putem ove kartice korisnik se može bilo gde u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova rominga. Cena kartice je 10 evra, a kad je reč o slanju tekstualnih poruka nikakvih dodatnih troškova nema.
Ono što se dodatno naplaćuje je slanje fotografija i videa. Mobitel u koji stavite karticu automatski će se spojiti na najjači signal, a ako on nestane, naći će signal drugog operatora. WhatSim distribuira talijanski Zeromobile koji je sklopio ugovor s preko 400 operatora u 150 zemalja među kojima je i Hrvatska. Isporuka kartica kreće 26. februara.
Huawei
- Baraba
janka_88, samo ako ti posao vrši kucanje. Meni recimo ne, jer hoću da pozovem (viber, pošaljem sliku, mail, surf...), svakako u tražiti net. Kad nađem net, imam i whats i sve ostalo.
Nisam razumeo, da li se dobija nov broj mobilnog? Ne verujem da može da se veže na postojeći broj, što znači moran još jedan mob i novi broj.
Nisam razumeo, da li se dobija nov broj mobilnog? Ne verujem da može da se veže na postojeći broj, što znači moran još jedan mob i novi broj.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Kada bi moglo na postojeci broj to bi bilo super, ali tesko. Ja sam se raspitivao za isti broj na Gear S (planiram da ga kupim u skorije vreme, nadam se) i rekli su mi da naravno moram da uzmem drugi broj...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Mislim da to ipak radi na broj na koji ga vi registrujete i da radi na potpuno istom principu kao i sada aplikacija. To za Gear S je nešto drugo.
Ljudi da li je neko dobio pozive na whtsapp-u?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nope, mora da te se pozove. Ako neko dobije, neka javlja, pa da sirimo dalje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Zato pitam, da me pozove neko od vas 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
E, braćo, nikako da vam postavim jedno (bar meni) zanimljivo pitanje: kako vi izgovarate imena aplikacija WhatsApp i Viber?
Odnosno, kad biste ih pisali prema Vukovom (Adelungovom
) pravilu "Piši kao što govoriš; čitaj kao što je napisano", kako biste ih napisali, recimo ćirilicom?

Hvala unapred.
Odnosno, kad biste ih pisali prema Vukovom (Adelungovom

Hvala unapred.

V(tiho h)ats ap i vajber.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
/wɒts æp/ i /'vaɪ bɚ/ 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Воцап и Вибер, просто и једноставно, какав црни Вајбер. [emoji1]
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pa ono što je psyhound, napisao je engleski izgovor.
Ako ćemo o ćirilici, ja ih izgovaram/pišem kao вотсап i вибер/вајбер kako sam kad raspoložen.
Ako ćemo o ćirilici, ja ih izgovaram/pišem kao вотсап i вибер/вајбер kako sam kad raspoložen.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vidim poceli ste da vodite polemiku u pravilnom citanju
Zanimljivo je kada pojedine selje kazu Vajber. Upisam se tada u gaćove jer znam da ne znaju ni da se potpisu

Zanimljivo je kada pojedine selje kazu Vajber. Upisam se tada u gaćove jer znam da ne znaju ni da se potpisu
Note IV N9100 dual
Lepo me ocrni ti [emoji23] pa nisam u Engleskoj pa da akcentujem kao oni (što je psy napisao), ne ide mi za naš jezik vaiba( nečujno r) kako je pravilno (psy je napisao kako se izgovara, zaboravio sam te simbole).
To je subjektivno, ja bih rekao "kakav crni viber"... Nešto ne verujem da se izgovara po Vuku...Joca-Samsung napisao:Воцап и Вибер, просто и једноставно, какав црни Вајбер. [emoji1]