Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Meni izadje lista od 10-ak formata na dnu i kliknem na koji hoću. Nikad mi nije počelo da skida, a da prethodno ne zatraži koji kvalitet ili format da izaberem.
Aj opet ja...zna li neko neku aplikaciju koja sakriva pozive i poruke sa odredjenih brojeva koje ja stavim na crnu listu...da mi nista ne prikazuje,ni da je bio poziv niti piruka...a da opet ja kasnije to mogu da vidim. Gomila aplikacija koje sam ja skinuo ne radi kod mene na telefonu... Sony T3 je u pitanju...pozive mozda i blokira,ali poruke stizu najnormalnije.
Jel potrebno koristiti aplikacije tipa clean master ili samo usporavaju telefon? Prvenstveno mislim na ciscenje smeca ili to sistem sam odradi?
Za čišćenje smeća koristi SD Maid
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Samo na rutovanom telefonu, naravno. 

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Moj nije rutovan. Ima li nesto za nas obicne korisnik? 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa ja koristim SD Maid PROverziju, i sve radi kako treba i nije fon rutovan .
Huawei
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
1tap cleaner pro je isto ok i ne brise ono sto ne treba kao sto je to slucaj sa ccleaner-om koji se mora podesiti da ne bi npr obrisao pojedine iGO fajlove posle kojih iGO nece raditi
Note IV N9100 dual
Ja sam probao sve te pobrojane i ostao na All in one toolbox, najbolja od svih tih aplikacija.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koristio sam jedno vreme Next lockscreen i odlicno radi, interesantan je iako je izasao iz Microsoft kuhinje
No, trenutno koristim Echo lockscreen koji zaista dobor funkcionise i vizuelno mi se vise dopada.

Poslednja izmena od znemanja u Pon, 09. Mar 2015. 13:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Jel mi može neko reći što FX Explorer ne dozvoljava mi da kopiram stvari u SD kartici a u podešavanjima sam štiklirao da dozvolim upis..
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Odlična! Danas testirana po prvi put i zaista fantastično radi posao. Snimano sa drugog kraja slušaonice, sve se čuje glasno, jako malo šuma. Odabrao opciju za veći kvalitet snimka pa 30ak minuta zauzima 170mb. Nije strašno, ali čisto da napomenem da ima ta opcija, tj dve - niži i viši kvalitet. Zamišljeno tako da se bira niži za duže snimanje, i obrnuto. Ja pošto imam sd, snimam visoki kvalitet i eto koliko otprilike zauzima.znemanja napisao:Ne, nije taj, evo upload-ova sam .apk fajl na google drive.
https://docs.google.com/file/d/0B8STYot ... cslist_api
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Odjednom mi telefon messenger app ne prepoznaje kao sms app. Neka ideja kako to sa rešim? Probao sam clear data, cache, uninstall...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
El Laki, Drago mi je da ti app završava posao. Zaboravio sam da napomenem da postoje dve opcije odabira kvaliteta snimanja, sa nižom nisam baš preterano zadovoljan, a sa višom (PCM) kvalitet je odličan, jeste da jede memoriju, ali ništa što SD kartica ne može da reši.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Narode postoji li aplikacija koja bi mogla da vrati podatke sa SD kartice? Naime prijateljica mi se pozalila da joj se lg l9 sam od sebe restartovao i nakon toga na memorijskoj nije bilo nicega, kao da je formatirana a imala je brdo slika i ostalih gluposti. Ima li pomoci? :/
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
^ neka proba sa Recuva (program za pc, dakle mora da se poveže preko usb). Meni je dvaput završila posao.
@Nemanja da, na visokom kvalitetu zaista se odlično čuje. Em po pitanju jačine, em po pitanju samog kvaliteta.
@Nemanja da, na visokom kvalitetu zaista se odlično čuje. Em po pitanju jačine, em po pitanju samog kvaliteta.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Drakenzen ako ima root moze diskdigger sa PS. Ako nema, onda ces morati preko kompa da izvlacis slike. Imas dosta programa, pa eto recuva nije los 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Neka sms aplikacija a da nije fabricka? Jer na mojoj ne radi blocker ni jedan 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt: