Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Moze neko da mi posalje linkove da skinem LockBot Pro,My Settings i X-Plore?Evo i mail,pa ao nekom nije problem da mi zipuje i posalje sva tri programcica :D Cirko86@gmail.com

telep da li je taj explorer koji si oacio u prethodnim postovima x-plore?Ako nije kako se zove i moze link na pvt da skinem?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

napalm death, Da sakrivene foldere vide file explorer-i (ako im je podešeno da ih vide).

Ivan Cirkovic, Prvi na slici je xplore, a drugi je file go (besplatan je na marketu)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ja koristim File Manager 2.0.5. Free je i ima ga na marketu.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Aj preporucite neki dobar program za pregled slika po mogustvu da ima neku foru tipa touch flo-a. " "

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

jerkann, po meni 3d gallery skinut sa nexus one je najbolji za to. imas na marketu, mislim da se bas zove 3d gallery.

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Kako sam namestio da mi se aplikacije direktno instaliraju na karticu odmah sam poceo vise aplikacija i igrica da isprobavam. Trenutno dve must have igrice koje rade preko tilta tj pomeranjem telefona su:

- Need for Speed SHIFT - voznja
- Hungry Shark - ova igrica je postala i hit na iPhonu, upravljate malom ajkulom i jedete sve sto stignete, ajkula vremenom raste i postaje sve gladnija, mnogo zarazna :D

Obe rade savrseno na HTC Desire 8)
HTC 10

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Evo da i ja preporucim dve igrice, jedna za ljubitelje bilijara, a druga svemirska retro pucacina, ako neko jos nije isprobao:

Carrom 3D. Stvarno je dobro uradjena, odlicna grafika, mada je malo previse osetljiva sto se tice kontrole, ali navikne se covek. Imam samo Demo verziju koja traje 15 dana, fully functional, sa dosta finih podesavanja i opcija...

Radiant, dakle, retro svemirska pucalica, nista posebno, ali deluje interesantno, kao sa onih starih automata po salonima igara. Obe rade odlicno na HTC Desire...

Slika Slika

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi ima li neki program koji moze da gura igrice u java obliku?Skinuo sam igricu Bounce ali ne znam kako da je pokrenem...Da li je neo imao iskustva sa java programima i igricama?

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Možeš pokrenuti preko java amulatora, probao ja neke ali nisam mogao da igram zato što nema dugmiće.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja imam neki emulator ali ne mogu da pokrecem jar. koji imam skinut na kartici,vec samo preko pretrazivaca koji taj emulator ima.Znaci emulator vuce sa neta svoju bazu...Meni treba neki koji moze da pokrece ono sto ja skinem manuelno?Da li si ti imao taj emulator?

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Iskreno nemam pojma ta aplikacija se zvala Jbed i došla je uz rom koji sam bio instalirao, to je bilo baš davno i pokrenuo sam čisto iz zezancije jer mi nije potrebno. Evo izvukao sam iz roma aplikaciju pa probaj http://www.mediafire.com/?sa4awd61bsd9bx9
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Hvala ti puno i javljam sta sam uradio.Krivo mi je sto android ne podrzava javu,ali sta da se radi...

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 27. Mar 2010. 13:10

Post od shomey »

Postoji java emulator kojim mozes da pokrenes bilo koji jad/jar fajl. Ja sam ga isprobao na par aplikacija tipa OperaMini Java i Sims Java i radi sasvim fino.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

I meni bi mnogo znacilo da mi rade java app pa cu skinuti ovaj emulator sto.je telep ostavi pa cu.javiti radi li i kodmen.Ijamimao neki navodno java emulator koji jeu sebi imao neke linkove do java app,ali kodmene vdci deo nije radio.Sto se tice app2sd to ke bas korisna i veoma jednostavna app zarukovanje koja jednim klikom prebaci app koja je instalirana na memoriji tel na mmc.
Shomey,reci nam bar naziv te app pa da je probamo.Jasam skinuo ovi app stojetelep ostavio,ali kada sam pokusao da je instaliram pisalo je da nije instalirana
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Evo aplikacija za jako lako i jednostavno menjanje fontova na rutovanim telefonima.

Ja sam probao i radi.

Type Fresh

This app is for systems with root access only. It offers 3 main functions:
Apply selected TTF fonts to the system
Backup system fonts to /sdcard/Fonts
Restore backed up fonts from /sdcard/Fonts
Place any TTF files you have in /sdcard/Fonts for easiest access.

In order for Android to reload its system fonts, the system must be rebooted after applying. Also, most ROM updates will overwrite your fonts with the default ones while installing. To easily restore, simply find a set of fonts that work well for you and then select Backup fonts so that you can restore them later. Be aware that this simply overwrites any existing backup you have, so you may want to save the original fonts elsewhere if you think you may need them.

SlikaSlika

Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

telep napisao:Iskreno nemam pojma ta aplikacija se zvala Jbed i došla je uz rom koji sam bio instalirao
Sto se Jave tice, imam i ja takodje ovu Jbed aplikaciju (version 1.1.0034, Myriad Group AG), koja je dosla sa mojim telefonom, a koji nije rutovan. Kad kliknem, daje mi mogucnost da otvorim SD karticu, sto verovatno znaci da trazi neki .jar fajl.

A evo i da preporucim jedan Live Wallpaper koji je mene odusevio: Shake Them All! se zove, nadjite ga na Marketu, besplatan je.

Slika

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

telep, ja probala na Desireu, ali na njemu ne radi..:-( Tel mi je sigurno rootovan, ali ovo ne radi na njemu..:-(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kod mene nije htela da se instalira ova app sto jetelep ostavio,tj taj java emulator.Skinuo sam ga i kliknem da ga instaliram i nece
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert

Post od telep »

toda81, Moguće da neće da se instalira nego da mora da se "gurne u sistem", pošto je ta aplikacija došla uz rom a ne zasebno.

Ninolina, Kod mene radi, probao sam i na 2.2 i na 2.1, mada moguće da je na desire-u to drugačije, pošto sam video da se neki lik žali da mu ne radi na desire-u.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Pokusao sam sinoc da instaliram jbed i nece.Kaze da ne moze biti instalirano na ovom telefonu,to jest mom Tattoo.Ja sam imao java emulator koji je u sebi imao linkove za skidanje java programa i igrica,ali on ne moze da ucitava sa kartice,vec samo sa linkova...Ova pozadina mi se mnogo svidja i moram da je skinem :D

Odgovori