Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Hocu da kazem, ne pali fazon tj. tjera me da instaliram fb messenger. Kitkat mi je jos.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Da, i meni se tako javljalo s vremena na vreme na 4.4.4. Posle malo vremena će to nestati ali će se sve češće pojavljivati. Rešenje je ili da izbaciš fb i pristupaš mu kroz browser ili da instaliraš messenger.
Ma izbrisao sam fb, upadnem preko browsera. Nego pitam da slucajno nisu smislili rjesenje hehee
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Iskreno da ti kažem, kad je prestao onaj stari da radi, nisam tražio jel ima nešto novije. S obzirom da na fb ulazim retko, pogotovo preko telefona, izbacio sam (tj isključio) sve njegove app i kad mi nešto treba, uđem preko browsera. Ništa manje praktično od app, a s obzirom da mi je na Note 4 sistemska app pa ne mogu da je uspavam, jede bateriju i ram bespotrebno.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Evo jednog zanimljivog Dimmer-a kojeg sam juce otkrio.
Za razliku od proslog ovaj koristi senzor pa automatski smanjuje svetlo, vise nego sto sam android to moze.
Ko koristi slicne programe neka isproba i ovaj, probao sam ih mnogo pa i one koje nisu besplatni i svima je nesto bilo mana, ovaj je besplatan program pa kome treba evo ga:
https://play.google.com/store/apps/deta ... martdimmer
Za razliku od proslog ovaj koristi senzor pa automatski smanjuje svetlo, vise nego sto sam android to moze.
Ko koristi slicne programe neka isproba i ovaj, probao sam ih mnogo pa i one koje nisu besplatni i svima je nesto bilo mana, ovaj je besplatan program pa kome treba evo ga:
https://play.google.com/store/apps/deta ... martdimmer
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Da li neko koristi wifi mouse pro? Ja sam instalirao app i na kompu server, ali nikako nece da mi se poveze sa kompom. Probao sma to i pre i nema sanse da se poveze. Pre vise od godinu dana mi je radila app, ali mi nije jasno zasto sada nece, kao da nesto radim pogresno, ali ne znam sta 

Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Note IV N9100 dual
toda81, koristio sam ranije app koja je fenomenalno radila, ne mogu da se setim imena aplikacije ali znam da je bila plava ikonoca. Sad koristim chrome remote koji je fenomenalan.
Edit:
Pronasao sam, remote control collection je ime aplikacije.
Edit:
Pronasao sam, remote control collection je ime aplikacije.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
https://play.google.com/store/apps/deta ... elock.free
Prevucite od ivice ekrana da zakljucate android... Korisno za htc-ovce posto fali samo "gesture" za zakljucavanje...
Prevucite od ivice ekrana da zakljucate android... Korisno za htc-ovce posto fali samo "gesture" za zakljucavanje...
Samo nek se rolaju....sarme.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:

Ima li načina da promenim ovu plavkastu pozadinu kod pesama? Tako je iritantna...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
~Arkan~, treba ti slica omota albuma tj ako na to svetlo plavo mislis,za tu svrhu je namenjeno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa ima li načina da je naknadno stavim? 

- toda81
- Prijatelj foruma
Nije mi jasno kako funkcionise ovaj tapatalk sa play prodavnice. Ja sam hteo sa pro verzije da predjem na ovu oficijalnu, ali ne movu da se snadjem na njoj. Na pro verziji postoji deo neprocitane i kada tu udjem tu je spisak svih tema u kojima je nesto pisano, a na ovoj sa prodavnice toga nema
Note IV N9100 dual
Toda sve nepročitane poruke se nalaze na "satu" i kada taj jezičak otvoriš ispod su sve nepročitane poruke i poslednje naravno. Al znaj još nešto da svaka nepročitana poruka je obeležena plavim kao kvadratićem..
- toda81
- Prijatelj foruma
Nadam se samo da kada nor procitam par poruka i osvezim str onda nestanu te procitane i ostaju samo one koje nisu procitane. Sada cu da probam. Bas mi je nezgodno da se snadjem tamo.
EDIT: Ovo je vec krajnje idiotski jer kada otvorim poruke one i dalje budu tu gde je ikonica sata, tj ne nestanu kao sto je to slucaj sa pro versijom gde nestanu. Glupavo je sto bar te neprocitane poruke nisu pri vrhu ekrana. Koliko vidim mogu da budu par procitanih, pa jedna neprocitana, pa par procitanih. To nema smisla
EDIT: Ovo je vec krajnje idiotski jer kada otvorim poruke one i dalje budu tu gde je ikonica sata, tj ne nestanu kao sto je to slucaj sa pro versijom gde nestanu. Glupavo je sto bar te neprocitane poruke nisu pri vrhu ekrana. Koliko vidim mogu da budu par procitanih, pa jedna neprocitana, pa par procitanih. To nema smisla
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Klikni na ikonicu koja se nalazi izmedju zvezde i tog sata. Tu su ti neprocitane. Kada se vratis nazad nece ih tu biti, ali ces zato morati da refresh-ujes ako udjes na ikonicu sata jer ih prikazuje da su neprocitane iako jesu.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Najbolja verzija je 4.9.5, sjajno funkcionise i nemam nameru da je manjam. Nova verzija je toliko konfuzna kao da im je bio cilj da naprave sto je moguce manje funkcionalnu app.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
Zile, snasao sam se nekako kao sto si rekao da uradim. Ovo je bas bez veze i izludjuje me. Moracu da skinem tu verziju 4.9.5 da vidim kakva je ona jer je ovaj tapatalk skroz neupotrebljiv bar za mene
Note IV N9100 dual
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Toda i meni je trebalo vreme da se uklopim, ali sad kad sam se navikao ovaj mi baš odgovara, sve je tamo gde i treba da bude.