Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Opet bag sa rocket playerom
.........................................

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Daj ne zezaj, kako opet? Sta se konkretno desava? Mozda je do same verzije app. Probaj neku stariju ili noviju verziju
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Ne znam da li je neko isprobao jedan zanimljivi program, zove se: Greenify
U pitanju je program koji baca u hibernaciju programe koje ste mu zadali posle gasenja ekrana, kasnije ti programi nisu u RAM memoriji ali se normalno pokrenu kada vama budu trebali.
i trebalo bi mozda da se time stedi baterija, to sam tek ubacio pa jos ne znam da li stvarno stedi bateriju.
Besplatna verzija se moze koristiti ima je na play store i ona gasi samo vase programe
a kada se nabudzi da bude donate verzija onda moze i sistemske programe da ugasi, to bas sada testiram i radi bez problema.
Besplatna verzija je ovde:
https://play.google.com/store/apps/deta ... g.greenify
U pitanju je program koji baca u hibernaciju programe koje ste mu zadali posle gasenja ekrana, kasnije ti programi nisu u RAM memoriji ali se normalno pokrenu kada vama budu trebali.
i trebalo bi mozda da se time stedi baterija, to sam tek ubacio pa jos ne znam da li stvarno stedi bateriju.
Besplatna verzija se moze koristiti ima je na play store i ona gasi samo vase programe
a kada se nabudzi da bude donate verzija onda moze i sistemske programe da ugasi, to bas sada testiram i radi bez problema.
Besplatna verzija je ovde:
https://play.google.com/store/apps/deta ... g.greenify
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Drafer, ja koristim vec duze vreme tu app. Mislio sam da je i ti imas. Skini onda i app ops jer preko nje imas brdo opcija koje mozes da ugasis za svaku aplikaciju u telefonu
Note IV N9100 dual
Donation package za greenify omogućava i deep hibernation i da sačuva notifikacije... Ludilo od aplikacije
Greenify Donation + Amplify best combination za bateriju
Greenify Donation + Amplify best combination za bateriju
- toda81
- Prijatelj foruma
Za Amplify nisam cuo pa cu je sada skinuti da vidim o cemu se radi
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
A i ti Simke koristis Amplify
Nekada Unbounce sada Amplify 
Dobra app, sredjuje gservice alarme.

Dobra app, sredjuje gservice alarme.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam uspeo da pecujem malo stariju verziju 2.4 preko Lucky Patchera (najnovija je 2,6) i da mu ubacim onaj kljuc pa da gasim i sistemske programe
a nemam framework jer treba mi i treci program da bih mu otkljucao jos neke funkcije.
Imam i taj treci program "xposed" ali trazi iz rikaveri mod da mu instalira taj framework pa nisam hteo da nesto zajebem
jer i ovako radi odlicno. Videcu posle nekoliko dana da li ima neke vajde od toga.
toda81, videcu i taj ops sto si spomenuo kako radi.
a nemam framework jer treba mi i treci program da bih mu otkljucao jos neke funkcije.
Imam i taj treci program "xposed" ali trazi iz rikaveri mod da mu instalira taj framework pa nisam hteo da nesto zajebem
jer i ovako radi odlicno. Videcu posle nekoliko dana da li ima neke vajde od toga.
toda81, videcu i taj ops sto si spomenuo kako radi.
Android 12
Vidim da ima nedoumica pa da ih otklonim:
Greenify je šteta ne iskoristiti u full-u, ko može naravno. Znači verzije od 2.6 pa nadalje... 2.6 je izašla još u martu kao nagrada što je xposed omogućen na Lollipopu i od tad je izašlo nekoliko verzija gde ima promena. Greenify bez xposeda u mnogome gubi svrhu, takođe te verzije na crno samo preprave da je full a ne daju opcije koje stvarno rade. Znam jer sam prošle nedelje kupio Greenify a pre toga testirao na crno verziju i razlika je značajna.
Po meni najbolja varijanta greenify 2.6.2 donation + xposed (alpha ako je 5.1.1 rom) i uključiti da čuva notifikacije, deep hibernation....
Amplify je nešto sasvim drugo, mnogo je komplikovaniji i treba dosta testiranja i vremena da se iskoriste njegove funkcije... Ja sam imao strpljenja i značajno vidim napredak... Ako želite mogu svoju tabelu Amplify da postavim kad budem za računarom ili da koristite tabelu od developera sa xda
Tu je i wakelock detector, mada sam ga izbrisao jer koristim rr rom koji ima detector ubačen
Drafer ako ti traži iz recoverija, znači da imaš Lollipop na kome je arm promenjen i moraš da flešneš jedan zip pa onda instaliras xposed... Sad si ga džabe tako ubacio, nema svrhe
Greenify je šteta ne iskoristiti u full-u, ko može naravno. Znači verzije od 2.6 pa nadalje... 2.6 je izašla još u martu kao nagrada što je xposed omogućen na Lollipopu i od tad je izašlo nekoliko verzija gde ima promena. Greenify bez xposeda u mnogome gubi svrhu, takođe te verzije na crno samo preprave da je full a ne daju opcije koje stvarno rade. Znam jer sam prošle nedelje kupio Greenify a pre toga testirao na crno verziju i razlika je značajna.
Po meni najbolja varijanta greenify 2.6.2 donation + xposed (alpha ako je 5.1.1 rom) i uključiti da čuva notifikacije, deep hibernation....
Amplify je nešto sasvim drugo, mnogo je komplikovaniji i treba dosta testiranja i vremena da se iskoriste njegove funkcije... Ja sam imao strpljenja i značajno vidim napredak... Ako želite mogu svoju tabelu Amplify da postavim kad budem za računarom ili da koristite tabelu od developera sa xda
Tu je i wakelock detector, mada sam ga izbrisao jer koristim rr rom koji ima detector ubačen
Drafer ako ti traži iz recoverija, znači da imaš Lollipop na kome je arm promenjen i moraš da flešneš jedan zip pa onda instaliras xposed... Sad si ga džabe tako ubacio, nema svrhe
- toda81
- Prijatelj foruma
@Zile955, ti gservice alarmi prave lom.
@Drafer, imas mail
@Drafer, imas mail

Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Odlican post. Ajde Simke kad ti nije tesko, postavi tabelu za Amplify
. Dobro dodje! Ili sibni link ka xda za nase forumase 
Ne bih se zezao sa deep hibernation
Proper patched verzije su oduvek radile OK, barem meni.
@toda Ma da, citam da mnogi imaju problem sa gservices. Google...

Ne bih se zezao sa deep hibernation

@toda Ma da, citam da mnogi imaju problem sa gservices. Google...
Poslednja izmena od Zile995 u Sre, 03. Jun 2015. 21:56, izmenjeno 1 put ukupno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- toda81
- Prijatelj foruma
Bilo bi super ako mozes da okacis tabelu za Amplify
Note IV N9100 dual
Čim budem za računarom, ali neću skoro, jbg
Ja testirao deep hibernation, pametno je odrađeno, kao da ta opcija ima mozak... Npr screenoff modul mi je povezan na tasker i tasker sam ubacio u deep hibernation i screenoff ga podigne.. Dok kad palim ekran greenify dozvoli taskeru i čim završi gasi ga, bukvalno sekund... Seljački rečeno auto deep hibernation
Ja testirao deep hibernation, pametno je odrađeno, kao da ta opcija ima mozak... Npr screenoff modul mi je povezan na tasker i tasker sam ubacio u deep hibernation i screenoff ga podigne.. Dok kad palim ekran greenify dozvoli taskeru i čim završi gasi ga, bukvalno sekund... Seljački rečeno auto deep hibernation
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Nemam Lilipop vec Kitket 4.4.2perosimke napisao: Drafer ako ti traži iz recoverija, znači da imaš Lollipop na kome je arm promenjen i moraš da flešneš jedan zip pa onda instaliras xposed... Sad si ga džabe tako ubacio, nema svrhe
a program gasi procese i ovako pa ima svrhe imati i verziju na crnom, videcu i ove druge programe o kojima pricate da testiram kada budem stigao.
Android 12
Kako možete da testirate da li stvarno radi ta crna verzija
Ovako, skinete nrg player, njegov donation key, ubacite playstore u Greenify, uključite nrg player key, izađete iz nrg i vidite u greenify da li stoji playstore kao aktivan... Kod mene je bio aktivan na crnoj verziji, na plaćenoj ne... E možda je to samo kod mene
Inače nrg player nisam lupio, mora on jer aktivacija ide na google nalog
------------
@toda81
Evo oficijalne tabele
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2072742181
Dok ja ne budem za računarom
Ovako, skinete nrg player, njegov donation key, ubacite playstore u Greenify, uključite nrg player key, izađete iz nrg i vidite u greenify da li stoji playstore kao aktivan... Kod mene je bio aktivan na crnoj verziji, na plaćenoj ne... E možda je to samo kod mene
Inače nrg player nisam lupio, mora on jer aktivacija ide na google nalog
------------
@toda81
Evo oficijalne tabele
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2072742181
Dok ja ne budem za računarom
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Zanimljiva app prognoza vremena weather live, skinuo je sa Amazon shop app, bila za džabe, pre par dana.
I radi app kako treba, ali sam jos pre neki dan primetio, da kad otkljucam ovo moje čudo x1,na par sekundi uopste ne reaguje ekran, to jest ako si tap u npr na whatsapp, treba par sekundi da dodje sebi phablet i da otvori, jednostavno posle otkljucavanja nista nije moglo da se uradi narednih par sekundi.
I izbrisem tu app weather live, i evo sve opet šljaka kako treba, čudno bas, a vizuelno mi stvarno lepa weather app, to jest odlična.
I radi app kako treba, ali sam jos pre neki dan primetio, da kad otkljucam ovo moje čudo x1,na par sekundi uopste ne reaguje ekran, to jest ako si tap u npr na whatsapp, treba par sekundi da dodje sebi phablet i da otvori, jednostavno posle otkljucavanja nista nije moglo da se uradi narednih par sekundi.
I izbrisem tu app weather live, i evo sve opet šljaka kako treba, čudno bas, a vizuelno mi stvarno lepa weather app, to jest odlična.
Huawei
Što se tiče weather aplikacije weather timeline je po svim izborima najlepša, takođe i po mom
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Ja furam 1weather i predobra je. Sjajan widget, bas se lepo uklapa u skoro svaki laucnher.
Jel zna neko gde mogu da skinem TeamSpeak3 za android besplatno? na Google play se placa