Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Da li je neko nasao spisak koji se telefoni mogu otkljucati ? Postoje spiskovvi telefona na kojima je odradjen root. Ako sam dobro skontao, svaki telefon zahtjeva poseban niz koraka sto bi sama apliakcija morala imati/znati da bi odradila root. Na srecu ili slucajno sigurn one ne moze.
Ovako ispada nagadjanje. Inace, FAILD na GW620 sa fabrickom 1.5.
Nadam se da ce biti update apliakcije za prosirenu listi telefona samo sama apliakcija apsolutno ne nudi nikakve dodatne opcije tipa info, update i slicno.
Ovako ispada nagadjanje. Inace, FAILD na GW620 sa fabrickom 1.5.
Nadam se da ce biti update apliakcije za prosirenu listi telefona samo sama apliakcija apsolutno ne nudi nikakve dodatne opcije tipa info, update i slicno.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6

Mozilla Releases 2.0 Alpha Build of Firefox for Android
* VideoThe Alpha release of the next major version of Fennec is now available for Android and Nokia N900 users to download and test.
According to Mozilla, the main focus of this release is to increase performance and responsiveness to user actions.
This is being implemented using two major technologies, “Electrolysis” and “Layers.” This Alpha release includes Electrolysis, which allows the browser interface to run in a separate process from the one rendering Web content. By doing this, Fennec is able to react much faster to user input while pages are loading or CPU intensive JavaScript is running.
The upcoming beta release will start taking advantage of Layers to greatly improve performance in graphic intensive actions like scrolling, zooming, animations and video. Mozilla is also working to optimize these actions using the hardware-accelerated graphics rendering capabilities showing up in today’s mobile devices.
* download
● PRAVILA FORUMA ●
A sta mislite o onom Dolphin HD? Video sam da je najpopularniji na marketu, dosta ga ljudi koristi, ja i dalje furam stock browser, al ako izadje nesto vise kul, tipa ovoga, a da valja rado bi promenio 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
araphel, samo sam na brzaka probao Fennec i užasno se zabagovao, deluje prilično kilavo. Postoji i zvanična verzija 1.1 ali nju nisam stigao da isprobam.
● PRAVILA FORUMA ●
Ovo stvarno nisam znao niti je igde to naznaceno, uvek sam Dolphin smatrao za "malog ali nasminkanog" batu fabrickog browsera. Danas sam ga koristio, ok, brz ako ne i za nijansu brzi.acambas napisao:Dolphin hd podrzava flahs...
E sad 1 stvar zbog koje cu i dalje koristiti fabricki (mnogima je to nebitno) je download sa "filehostinig" sajtova, tu koliko sam primetio DolphinHD nije bas u rangu sa apdejtovanim "2.2 " browserom. Inace me boli uvo za "flash prikazivanje" ...(otvorite recimo B92 sajt sa oba i videce se razlika).
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34
Moze li neko da mi objasni da li ja mogu nekako da instaliram aplikaciju na SD karticu,a ne samo da je backupujem i da mi instalacija za istu bude tamo? Ja koristim app instaler i tamo ima Save to SD Card,ali aplikacije i dalje zauzimaju telefonsku memoriju... Postoji li mogucnost da to ispravim?
Imam Acer Liquid,ako vam nesto znaci...
I drugo,ako nemo moze da mi posalje na PP ili PM,ne znam kako to ovde zovete,neki sajt sa placenim android aplikacijama koji se svakodnevno apdejtuje i ubacuje i ove najnovije stvari,tacnije i ono sto nema na marketu.
Nemojte biti lenji da mi to posaljete.
Hvala.
Imam Acer Liquid,ako vam nesto znaci...
I drugo,ako nemo moze da mi posalje na PP ili PM,ne znam kako to ovde zovete,neki sajt sa placenim android aplikacijama koji se svakodnevno apdejtuje i ubacuje i ove najnovije stvari,tacnije i ono sto nema na marketu.
Nemojte biti lenji da mi to posaljete.
Hvala.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47