Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Kod Adguard- a da li mora onaj ključić da bude gore?
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Lino,
Da, kada je upaljen internet ključić je gore pored sata, kada isključiš internet on će nestati i servis će se ugasiti, pali se automatski kada uključiš internet ponovo.
Onu ikonicu levo možeš sakriti, a ključ ne možeš
Da, kada je upaljen internet ključić je gore pored sata, kada isključiš internet on će nestati i servis će se ugasiti, pali se automatski kada uključiš internet ponovo.
Onu ikonicu levo možeš sakriti, a ključ ne možeš
Android 12
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Kad ima šta da blokira, kad sprečava reklame, razne pretnje, puno troši bateriju i dobro se zagreje telefon. Uspem da ostanem na strani i označim torrent. Obavi mi posao.
Posle ga gasim. Zanima me da li bi antivirus to isto odradio i da li bi puno vukao bateriju i procesor?
Baš ću probati. Znači treba mi za jedan sajt uglavnom, Adaway tu ne pomaže.
Edit:
@Drafer, CM Security AppLock Antivirus mi bolje radi posao, makar za sada. Prvi Antivirus da ima neke koristi. Manje opterecćuje telefon. Ima dosta funkcija. Ko hoće ima na Play store.
Posle ga gasim. Zanima me da li bi antivirus to isto odradio i da li bi puno vukao bateriju i procesor?
Baš ću probati. Znači treba mi za jedan sajt uglavnom, Adaway tu ne pomaže.
Edit:
@Drafer, CM Security AppLock Antivirus mi bolje radi posao, makar za sada. Prvi Antivirus da ima neke koristi. Manje opterecćuje telefon. Ima dosta funkcija. Ko hoće ima na Play store.
Da li postoji neka aplikacija kojom bih mogao da postavim ikone po nekom mom redosledu?
Koristim Nova launcer i u njemu mogu da se postave "skorije koristene aplikacije u gornjem redu" a meni bi trebalo onako nasumicno kako ih ja odaberem.
Koristim Nova launcer i u njemu mogu da se postave "skorije koristene aplikacije u gornjem redu" a meni bi trebalo onako nasumicno kako ih ja odaberem.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
To možeš i bez aplikacije? Drzis ikonicu i prmestis je..?
Nece, tako je prebaci na pocetni ekran.
Vaša poruka sadrži 39 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 39 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ako koristiš Samsung gore desno bi trebalo da ima edit/izmeni.
Da Samsunga ali gore desno mi je :playstore,search,nova setings.
Fabrički meni ima tu mogućnost. Uđeš samo u aplikacije, pa opcije(taster levo od home dugmeta) i tamo izabereš "Izmeni" i magija kreće.
Verujem ali posto to ne moze kod mene da li onda moze sa nekom aplikacijom da se to uradi?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ne verujem. Već imaš Novu instaliranu, ne verujem da možeš još nešto preko nje za to.
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jel koristite neke od aplikacija za praćenje live stream utakmica npr? Pronašao sam "Football Live Stream", radi skroz korektno, s vremena na vreme zamrzne na koji sekund ili eventualno pukne veza, ali je dovoljno samo ponovo otvoriti link i to je to. Poseduje streamove poređane po TV stanicama, raspored prenosa, rezultate, itd. Dosta dobar kvalitet videa. Jedina " mana" je što otvara dosta nekih eksternih linkova kroz browser pa je nešto poput Flypperlinka od velike pomoći kako vas ne bi izbacivao iz aplikacije.
-
- Entuzijasta
Ja koristio jednom MyTotal TV (MTTV), ali se placa.. Mozes da uzmes za 24h i to kosta 0.5€.. Ali radi super
Bata Laki instaliraj aplikaciju kladionice 1x-bet odes na njihov sajt i skines app nasa braca Rusi znaci nema sta nema od prenosa i to gledas prenose preko moba sve otvara u trenu bez reklama kvalitet strima je eksta ja je koristim mesec dana prezadovoljan sam!!!!El Laki napisao:Jel koristite neke od aplikacija za praćenje live stream utakmica npr? Pronašao sam "Football Live Stream", radi skroz korektno, s vremena na vreme zamrzne na koji sekund ili eventualno pukne veza, ali je dovoljno samo ponovo otvoriti link i to je to. Poseduje streamove poređane po TV stanicama, raspored prenosa, rezultate, itd. Dosta dobar kvalitet videa. Jedina " mana" je što otvara dosta nekih eksternih linkova kroz browser pa je nešto poput Flypperlinka od velike pomoći kako vas ne bi izbacivao iz aplikacije
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Je l' zna neko kako da namestim Google Keyboard da ima engleski raspored slova (qwerty), a da na long press budu naša slova, i da iznad imam našu predikciju na latinici? Sada su mi sva slova na tastaturi što me nervira.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII

Google keyboard settings pa language, odstikliraj system language i stikliraj kao sa slike.
EDIT: Ovako nema predikcije.
Ides ovako

Pa u

Pa postavis ovako i dodas

Pitace te za ENABLE ti klikni i stikliraj kao sa slike ispod

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Radi, hvala Žile. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Da li postoji neka aplikacija koja moze sa android telefona da izvuce mail i lozinku za fb, naravno sa fb aplikacije koja je ulogovana na taj nalog?
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Note IV N9100 dual
-
- Entuzijasta
Neko se ulogovao na tvoj fon pa ti sad hoces da izvučeš password
nije lepo to 

- toda81