Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Postoji aplikacija koja pamti WiFi mreze i sifre za iste, ali za rutovan.. Tako da, pretpostavljam da je moguće i za sifre društvenih mreza izmisliti nesto..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Postojala je aplikacija koja provali u fb nalog, pa radis sta hoces, kao da je tvoj. U settings si mogao da vidis mail, ali sifra ostaje sakrivena. Zaboravio sam kako se zove aplikacija jer je jednog dana prestala da radi. Ako ne uspes da je izguglas, javi pa cu je potraziti...
Da li imate problema sa Chrome? Meni je neupotrebljiv od poslednjeg apdejta, izbrisao sam mu kes, ali se nista ni popravio.
Izvinjavam se ako sam omasio temu
Izvinjavam se ako sam omasio temu
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Šta tačno ne valja? Ja nemam nekih primetnih problema.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Sta znaci neupotrebljiv?
Ne mozes da udjes u app?
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Udjem normalno, I ukucam fb (preko browsera koristim fb) I ucitava se dugo, pa se uopste I ne ucita na kraju. Ili npr ako otvorim neki link Iz mesindzera, vibera, isto se desava. Dok npr Delfin sve to otvara najnormalnije.
Meni npr kada zakuca Chrome, uopste ne ucitava, sta god da odaberem i tek posle refresh-a mogu da kliknem negde..
Meni na Nexus 7 Chrome radi bez problema, da čuknem vo drvo 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Azimuth, probao sam sinoc da pronadjem neku app koja mozda moze da vidi to sto sam ja hteo, ali nisam uspeo. Nema veze, odustajem. Da je komp u pitanju lako bih to izveoAzimuth napisao:Postojala je aplikacija koja provali u fb nalog, pa radis sta hoces, kao da je tvoj. U settings si mogao da vidis mail, ali sifra ostaje sakrivena. Zaboravio sam kako se zove aplikacija jer je jednog dana prestala da radi. Ako ne uspes da je izguglas, javi pa cu je potraziti...

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Note IV N9100 dual
Najkorisnije aplikacije za Android OS
toda81, imao sam neki program koji može da svuče mail i šifru fb naloga, ako si zakačen na isti wifi kao i uredjaj koji je na fb. Potražiću pa ti javim. Program je bio za komp, ali mislim da ti to ne igra ulogu. [emoji846]
- toda81
- Prijatelj foruma
Imenjace, slobodno mi daj naziv i tog programa, necu se jutiti 

Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Bas je bez veze kad ne postoji opcija edit za post, a covek je brz pa napravi gresku u kucanju pa je posle ne moze ispraviti
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
DroidSheep
toda81, nisam našao program. Ne mogu se ni imena setiti...
- toda81
- Prijatelj foruma
Hvala stari druze!Baraba napisao:DroidSheep
@vla-da, ok, ako se setis napisi mi na pp
Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Na amazon, trenutno za džabe je aplikacija wetter online pro, uopste nije loša i tačno pokazuje vreme i lep izgled widgeta

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Mnogo bi mi koristile sledece dve aplikacije(pod uslovom da postoje za android telefone):
1-Iskljucen ton na telefonu ali da postoji mogucnost da se cuje diskretan ton(bip ili nesto slicno) kada stigne sms,poziv.
2-Odlazak na spavanje,iskljucen ton za sve osim za dva-tri broja koja se uvek mogu cuti.Nekada je postojala takva(Vip pozivi se zvala,domaca http://croatianapps.com/android/zivotni ... -bhst.html) aplikacija i odlicno je radila za SEX10 i SG2 ali je sada nema.
Poz
1-Iskljucen ton na telefonu ali da postoji mogucnost da se cuje diskretan ton(bip ili nesto slicno) kada stigne sms,poziv.
2-Odlazak na spavanje,iskljucen ton za sve osim za dva-tri broja koja se uvek mogu cuti.Nekada je postojala takva(Vip pozivi se zvala,domaca http://croatianapps.com/android/zivotni ... -bhst.html) aplikacija i odlicno je radila za SEX10 i SG2 ali je sada nema.
Poz
Poslednja izmena od Nikola Vapa/CA u Uto, 10. Maj 2016. 18:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Za 2 koristi režim blokiranja kao što ima s2. Staviš na listu brojeve kojima dozvoljavaš poziv i samo uključiš pre spavanja. Ako nemaš tu mogućnost ima aplikacija koje to rade. Guglaj " call block.." i slično.
Za 1 neznam, ako se setim javim.
Za 1 neznam, ako se setim javim.
Da li je ikako moguce instaliratiGoogle Cameru V3 na Samsung S6 telefonu ali sa svim novim funkcijama i tako omoguciti na Samsung S6 Slow Motion 240FPS? Ili mozda postoji neka druga aplikacija? 
P.S. Da li je ikako moguce ubaciti u BRIEFING web stranice koje Vi zelite a ne samo one koje su na lisiti? Mislim u smislu onog sto ima HTC, pa mogu ubaciti i zeljene web stranice i tako da se uploduju najnovije vijeti i ubaciti svoj FB nalog. Ili mozda mogu ubaciti neki drugi program u Touch Wiz-u?

P.S. Da li je ikako moguce ubaciti u BRIEFING web stranice koje Vi zelite a ne samo one koje su na lisiti? Mislim u smislu onog sto ima HTC, pa mogu ubaciti i zeljene web stranice i tako da se uploduju najnovije vijeti i ubaciti svoj FB nalog. Ili mozda mogu ubaciti neki drugi program u Touch Wiz-u?
Ljudi jel ima neka aplikacija za blokiranje sms poruka sa nepoznatog broja tipa pogledaj ovo i neki link takvu sms poruku sam dobio danas i odmah obrisao iskreno počinjem da razmišljam da počnemo da koristim neki antivirusni program tj app takođe nebi bilo loše da ta app ima mogućnost i blokiranje reklama tokom surfovanje tipa vas android je zaražen Bla Bla inače Tel mi je rootovan