Sent from my LG-H850 using Tapatalk
da li moze pomoc oko ovoga ili neki link sa objasnje jem kako da podesim.Treba mi aplikacija ili stabgod da mogu brzo sa laptopa da prebacim slike na telefon i obrnuto.Baraba napisao:To je i mene zbunilo. Za prebacivanje fon i pc, tu sam napravio ftp na pc i nema bolje, brzina ekstra, ne sećam se kad sam kabal ubo.
Radi tako da možeš samo shuffle, a ovo puštanje random pesama do sada nisam imao.Ledjo napisao:Jel je do mene ili je Spotify free totalno beskoristan? Otvorim neki album (hiphopium3 npr) I ne mogu da otvorim pesmu koju hocu vec samo shuffle play, ajde ide na shuffle play, ide jedna pesma a posle krece neka skroz leva kao suggested (boban rajovic). Jel treba ovako da radi, tj da ne mozes da pustis pesmu koju hoces direktno I da ti preporucuje neke skroz rendom?
Mozes li da napises ukratko postupak kako da napravim ftp server za prebacivanje i sa pc na mob i obrnuto?Baraba napisao:To je i mene zbunilo. Za prebacivanje fon i pc, tu sam napravio ftp na pc i nema bolje, brzina ekstra, ne sećam se kad sam kabal ubo.
Možeš da probaš i GSam - https://play.google.com/store/apps/deta ... amlabs.bbmEvindzer napisao:Braćo, ima li neka aplikacija koja pokazuje procenat baterije u statusnoj traci? Hvala unapred.
A1 SD Benchznemanja napisao:Koja app je najbolja za testiranje brzine SD kartice tj. za merenje brzine čitanja/pisanja na SD karticu?