Maaaa, sa kim da probam, koga da zovem da isprobam, o ovako teško unedim ljude da probaju nešto novo, još ako nije u prodavnici... Ajde, kada sam čekao do sada, mogu još malo dok me izbace u prodavnicu.
Da li je neko od vas probao? Kvalitet? Zvuk?
Trebao bih da odem u inostranstvo na par meseci pa me intreresuje da li bih nekako mogao preko wifi-ja sa telefona da "udjem u svoj kompjuter,koji ce ostati kod kuce i da njega skinem" neke filmove u telefon?
Ma imam ja već vreme i radar ali ova vreme u srbiji daje naj tačnije trenutne temperature, a to mi beš treba za prelazne periode jesen proleće kada mi je cveće napolje i da pratim temperaturu iz sobe da ne izlazim napolje.
Mada i na ovu koja se nudi za android vreme u srbiji vidžet se nemože postaviti na početni ekran jer noviji telefoni nemaju dugme meni kojim se ulazi u padajući meni i obeleži željeni grad. Potreban joj je update da to omoguće.
A što se vreme ne ažurira, stoji od kad sam zadnji put bio uključio telefon i ništa ne reaguje na vidžetu, zamrznut. Kad udjem u aplikaciju preko ikone tad proradi sve. Podesio sam u podešavanje da se vreme ažurira po ozključavanju ekrana, šta još treba da se podesi?
Deksi napisao:A što se vreme ne ažurira, stoji od kad sam zadnji put bio uključio telefon i ništa ne reaguje na vidžetu, zamrznut.
Potrebno da se udje u zaštićene aplikacije i štiklira i radi kako treba, videću dali je trenutna temperatura realna ako jeste koristiću nju. Hvala za predlog.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.