Android GPS softver i alati
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Android GPS softver i alati
toda81 Molim te, da li mi mozes pomoci oko pronalazenja thene changer za 800x1280 rezoluciju?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Reci mi samo od koga datuma je tvoj iGO. To je bitno. Pogledaj u opcijama u igo-u sta pise za datum pa mi napisi
Note IV N9100 dual
Ovo je kompletna informacija koju sam nasao u opcijama
9.6.7.318746
Jul 31 2013
9.6.7.318746
Jul 31 2013
- toda81
- Prijatelj foruma
To mi je i trebalo. Sada znam sta treba da ti poslajem. Imas pp
Note IV N9100 dual
toda81, Molim ze za link Alcatel. One touch pop c9, rezolucija 540x960. Hvala ti unapred. Poz.
- toda81
- Prijatelj foruma
Imas pp. Samo ispostuj sve korake iz ulutstva i radice
Note IV N9100 dual
toda81, hvala puno. Znam da će biti pk! Hvala majstore
toda81, koju si to navigaciju slao ljudima, dela i meni prosledi, kupih g2 pa da instaliram da se ima 

- toda81
- Prijatelj foruma
Sly4pb, saljem iGO navigaciju sa najnovijim mapama. Imas pp sa detaljnim uputstvom
Note IV N9100 dual
Re: Одг: Android GPS softver i alati
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... 371668.jpg[/img]
Ovo mi se pojavi kada pokrenem igo, sta treba da uradim da mi to vise ne izlazi. Telefon je s4 mini
Ovo mi se pojavi kada pokrenem igo, sta treba da uradim da mi to vise ne izlazi. Telefon je s4 mini
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
isako, treba da pošalješ privatnu poruku za toda81 i da pratiš njegova uputstva

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
iGO koji imam sam instalirao prijateljima na 20 razlicitih telefona i svima radi, instalirao sam je u lg l7, nod3, core, s3, s4, jedino se na s4 mini pojavljuje ovo mada i na njemu radi, potrebno je samo da kliknem na ok i ona se pokrene. Cak sta vise aplikacija sama prilagodi rezoluciju prema uredjaju u koji se instalira sto ranije nisam imao priliku da vidim. Dal nije mozda do verzije androida, u s4 mini je 4.4.2
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Mož' biti.
Čitao sam ovde negde da iGO na nekim uređajima traži da iGO folder bude na unutrašnjoj memoriji uređaja zbog neke fore sa KitKat-om.
Ali, moja snajka ima iGO instaliran na S4 mini i radi bez ikakvih pratećih poruka.
Vidi ti to sa Todom...

Čitao sam ovde negde da iGO na nekim uređajima traži da iGO folder bude na unutrašnjoj memoriji uređaja zbog neke fore sa KitKat-om.
Ali, moja snajka ima iGO instaliran na S4 mini i radi bez ikakvih pratećih poruka.
Vidi ti to sa Todom...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- toda81
- Prijatelj foruma
Druze, ima fora da se sredi ta zastita sto KK ne da da se citaju podaci app ako se nalaze na SD. Mislim da sam ulutstvo okacio u temi o gps-u. S druge strane mozes da probas tu tvoju verziju da koliras na internu memoriju kao sto ti je kolega rekao, a ako ni to ne pomogne javi mi se na pp pa cemo to srediti
Note IV N9100 dual
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
isako, verovatno u telefonu imaš instaliran Clean Master koji ti je izbrisao neke iGo fajlove (hoće to da uradi ako ne obratiš pažnju). Uradi ponovo iGo instalaciju i biće sve kako treba.
Nemam clean master, kako bih potvrdio svoje sumnje instalirao sam igo u lg l70 koji takodje ima kit kat i pojavila se ista poruka. Moj zakljucak da je do kit kat-a jer svi drugi telefoni u koje sam instalirao nisu izbacivali ovu poruku a imali su 4.1.2 ili 4.2.2.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Ako imas kitkat onda folder igo kopiraj u internu memoriju a ne na karticu, drugo nema sta da bude greska.
Android 12
Da li ce to uticati na rad odnosno brzinu telefona s obzirom da je folder veliki 2,2gb
Prebacio sam danas sa sd kartice u memoriju telefona i ponovo mi izbacuje, samo drugu poruku. Pise" incorect zip file".