WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: WhatsApp ili Viber?
Nikad mi se to nije desilo na viberu, na android ili iOS uređaju. Na wp to je bilo normalno.
Eto a pljuju win mobile da je do njega i da zbog windowsa kasne poruke na vajberu.
Vajber je krs, umesto da sa narednim update radi brze, bolje, stabilnije, oni ubacuju one stikere plus animirane stikere i aplikacija je sve tromija i tromija, zato whatsapp radi super, nema tih gluposti i to je to.
Vajber je krs, umesto da sa narednim update radi brze, bolje, stabilnije, oni ubacuju one stikere plus animirane stikere i aplikacija je sve tromija i tromija, zato whatsapp radi super, nema tih gluposti i to je to.
- Baraba
Ako on čačka telefon kao ti ne bi čudilo, možda je ugasio neki proces potreban za net ili buđenje vibera.toda81 napisao:Nisi jedini sa tim problemom. Isto to se dessva i mom bratu, a meninse par puts desilo da mi neko posalje par poruka i ne stignu mi prve dve nego stigne prvo trecsa i onda posle min stugnu prethodne prve dvve polruke
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja nisam nikada imao takvih problema ni na Androidu ni na iOS-u. Ali da su usrali motku sa aplikacijom - jesu. Ne znam cemu one igrice i animirani stikeri i sl gluposti. Od korisne aplikacije postala je prava tinejdzerska za mladje od 18., kao cirkus...
Gluposti, ciste gluposti, po meni najbolji je whatsapp, telegram pa viber tek na kraju. Kod mene na L520 jako lose radi, izadjem iz aplikacije udjem u drugu i kad hocu opet da se vratim u vajber javlja se cesto resuming i onda kad udje sve ispocetka ocitava i poruke i kontakte. Kod whatsappa toga nema.
Svi su na Viberu, šta vredi što je Telegram dobra app kad je niko od mojih kontakata nema.
Ispravljeno i na WP.Baraba napisao:Na wp to je bilo normalno.
Da, telegram je najbolja jos ako vremenom uvedu pozive... Al sto kazes cvorugo, kod mene samo tri i to ko zna kada su se poslednji put logovali.
Na wp je bilo problema do njihovog servera, pre par meseci sam pisao o tome da mi se 2-3 veceri desilo da poruke nenormalno kasne pa je posle sredjeno.
Na wp je bilo problema do njihovog servera, pre par meseci sam pisao o tome da mi se 2-3 veceri desilo da poruke nenormalno kasne pa je posle sredjeno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa treba animirati ljude da se prebacuju. Ja sa dragom samo WhatsApp koristim, smrdljivi Viber kad moram (ne znaju ljudi za drugo ili su lenji da pogledaju nesto drugo), a Telegram mi se jako svidja, ali kad tu imam najmanje kontakata, cak ni dragu ne uspevam da ubedim u alternativu (istini za volju WhatsApp sjajno radi, pa i nije potrebna alternativa. A sto se Vibera tice, mrzim ga skoro kao Android. Kod mene je sve crno-belo, pa i omiljeni klub 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
U potpunosti se slažem sa Miodragom, sem ovoga za omiljeni klub. 

I ja isto, kod whatsappa mi se dopada jer aplikacija zadrzava metro izgled, ostaje onako crno, otaje win font a ne sarenilo kao kod vajbera. Za klub i boje kluba mi je svejedno, ionako ne pratim sport i ne navijam ni za koga 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Batica nije zahtevan korisnik kao jaBaraba napisao: Ako on čačka telefon kao ti ne bi čudilo, možda je ugasio neki proces potreban za net ili buđenje vibera.

Note IV N9100 dual
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Znači, navijaš za Zvezdu, isto kao i ja?miodrage napisao:Kod mene je sve crno-belo, pa i omiljeni klub

Kod mene, na Asusu i Vajber i WA rade odlično, kao i Telegram (ali imam isti problem kao vi - manjak kontakata), dok na Nokiji WA fercera k'o lud, a Vajber u poslednja dva meseca pri svakom ulasku prijavljuje mogućnost (nepostojećeg) novog abdejta, ali notifikacije stižu redovno i sama aplikacija radi tečno.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Pa tako kaži, nemoj da unosiš zabunu. Znači problem je na Windows-u, što je već poznato i uobičajeno.toda81 napisao:.... Ja sam mu viber namestio na kompu jer jos uvek ima symbian tel pa na telwfonu to ne funkcionise kako treba. Ovaj problem se javio par puta na kompu.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pa da, na windowsu na zalost. Nisam znao da postoji taj problem na windowsu jer nemam viber instaliran na kompu
Note IV N9100 dual
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Kako nisi znao, pogledaj ovo ispod i sve ti jasno....toda81 napisao:.....Nisam znao da postoji taj problem na windowsu....

miodrage napisao:....A sto se Vibera tice, mrzim ga skoro kao Android.

Jel neko koristi ChatSim karticu? Kako funkcionise to,isplati li se?
Koristim podjednako i viber i wa. Wa mi je mnogo lepsi ali ljudi vise forsiraju viber. Na telegramu nemam nikoga. Mene je wa odusevio kada sam video da apdejtuju aplikaciju i za symbian i to relativno cesto,dok je viber na symbianu krs. Iako je sistem mrtav, oni rade na aplikaciji. Svaka cast.
To je ohrabrujuce posto ja u relativno skorije vreme planiram da se vratim na symbian alo razmisljam i o bb9900 touch.
Meni je takodje i lepsi i funkcionalniji a bogami i laksi whatsapp od vibera na L520.
Meni je takodje i lepsi i funkcionalniji a bogami i laksi whatsapp od vibera na L520.
- Baraba
kako vam se čini novi viber?
Meni se izgled dopada (znate svi na koju stock sms app podseća), ubrzali su ga, sve je sada preglednije i bolje.
Meni se izgled dopada (znate svi na koju stock sms app podseća), ubrzali su ga, sve je sada preglednije i bolje.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nije loš i meni se dopada samo mogli su malo manje da iskopiraju WA, sad izgleda potpuno isto samo što je ovaj zelene a Viber roze boje.