Requirements: Android
Overview: Make the Android market usable and find the best Android apps, such as your next live wallpaper, widget or just Angry Birds!
★ App recommendations
★ Browse on www.appbrain.com and install apps with a sync instead of barcode scanner
★ Hot apps of the day
★ Find apps with a price drop
★ Share apps (eg twitter/facebook)
Latest version: 4.6 (Manage recently used apps, wallpaper to SD card, fix back button, improved sync) (for all Android versions)
Poslednja izmena od wucinac u Sub, 23. Okt 2010. 14:04, izmenjeno 2 puta ukupno.
dakiza jeste dobra aplikacija ali ja nikako da je podesim da mi radi sa launcher pro na hero-u kliknem dva puta home dugme ali nishta se ne deshava uopshte me ne vodi do tog programa....
telep napisao:
Ne možeš skinuti Beautiful Widgets sa marketa jer se aplikacija plaća .
Sve se može, kad se hoće...
Postoji aplikacija koja skida sve aplikacije sa Market-a, bez obzira da li su paid ili free, a zove se Applanet, poslednja verzija je 2.3.8. Mana ove aplikacije, što se preko nje ne možeš uvek konektovati na Market, već moraš pokušavati, pa dok ti ne uspe...
telep, nije market (zato se i ne zove tako), ali je koncepcija i sve ostalo nalik Market-u. Od verzije 2.3.5 može se primetiti dosta update-ovanih aplikacija. Meni je aplikacija sasvim ok i nisu sve najnovije aplikacije uvek i najbolje (dešava se da ne rade svoj posao kako treba, tj. da budu bagovite), tako da... Ko voli, nek' izvoli
lesa0208 napisao:dakiza jeste dobra aplikacija ali ja nikako da je podesim da mi radi sa launcher pro na hero-u kliknem dva puta home dugme ali nishta se ne deshava uopshte me ne vodi do tog programa....
Da li ima neka aplikacija koja ima widget i koja pokazuje rezultate utakmica liga koje izaberem? Nesto kao live score samo da ne moram da ulazim u tu aplikaiju nego da izbaci na desktop kao sto radi feeds and updates.
bestboy,mislim da nije problem sa HandcentSMS-om,vec da je to problem sa mrezom.
Isti takav problem sam imao prethodnih dana,poruka uredno i odmah isporucena a izvestaja nema.
Nije los HandcentSMS,ali mi se ne dopada sto jednu istu poruku moram da otvaram dva puta,preko HandcentSMS i preko standardne aplikacije sto dolazi uz softver.Ili ja neznam da podesim?
A smarter smart phone address book with more powerful contacts, call and messaging capabilities, an amazing dial pad.
• Searching for contacts has never been easier or faster.
• Search by name, initials, phone number or other information.
Make smart phone even smarter!
Latest version: 1.0.0 (for Android version 2.1 and higher)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.