Pa ti posto ne zelis da ti google diktira bilo sta, idi koristi onaj telefon sa 256mb ram memorije i single-core 400MHz procesorom.Jel to znači i da je 4k standard za telefone?
Jel octa core standard za telefone?
Jel google treba da vam diktira standard jer su proizvođači aparta nesposobni da naprave uređaje koji koriste slabiji HW da pokrene android koji jede resurse?
Google je zaduzen za nexus telefone, i oni perfektno rade sa 2GB RAM memorije i u 2016. godini.
Sto, iOS koristi mnogo manje resursa od androida ? Cisto da te obavestim, iPhone poseduje najmocniji procesor u mobilnoj industriji.Mislim da se ni iOS ni WP ne slažu sa tim standardom!
[/quote]
Svaka cast, nekome je ovo plus, meni nije. Skroz nebitna stvar u eri u kojoj je moguce pratiti osobu na 1000 razlicitih nacina. Takodje, ne mislim da je bilo ko od nas nekome zanimljiv da bi ceo dan sedeo i citao sta pisemo svojim prijateljima.
Znaci djubre je iz razloga sto ne radi lepo na telefonu od 256MB ram-a, i sto ne radi na operativnim sistemima koje ne koristi niko zivi ?simbijanac napisao:Pa ja ne znam da li si ti samo bezobrazan ili sta...Lijepo sam napisao da Whats App radi na 256 MB RAM-a a Vber ne radi! Ne radi i tacka.I lijepo sam napisao da da pricam o godini 2011/12 a ne o 2016 kad su 3-4MB RAM-a standard.I ti ne mozes nista...mozes samo da sikcesjer Viber nije radio na telefonima tog vremena a Whats App je radio tecno.I radi i dan danas na BlackBerry Symbian Android Windows Bada iOS.Sjeticu se i ostala tri...Razlozi zbog kojih tvoj Viber radi samo na Andriodu i IOSu me ne zanimaju.Cinjenica je da na ostalim platformama ne radi...ili ne radi kako treba.A Whats App radi.
'ajmo ovako.
Ako uzmes danas da instaliras windows 10 na racunar koji je star 15 godina, da li to znaci da je windows 10 djubre od sistema ?
Pokusaj da pokrenes chrome/firefox na sistemima sa 1GB rama, otvori par tabova. Da li ce da sece i kuca ? Hoce. Da li to znaci da su ovi programi djubre ?
Jer, po tebi, znaci.
Btw, da se razumemo, ja ne pljujem po drugim aplikacijama tipa telegram i whatsapp. Mislim da su i viber, i ove dve odlicne aplikacije, i ne sporim ja to.
Ti si taj koji bije glavom u zid. Ne koristis viber, pa pokusavas da dokazes drugima, a i sebi, da je viber djubre od aplikacije. I to bez krstenih argumenata.