Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Mislim da root explorer može da šalje apk fajlove. Ja samo promenim ekstenziju u jpg i tako pošaljem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Pitanje za one koji koriste LauncherPro,
da li postoji opcija da se promeni background na Application drawer-u da ne bude crna kao sto je po defaultu? ADW je imao super opciju uz neke teme da pozadina bude transparentna i da se drawer pojavi na vec postojecoj default wallpaper pozadini ovde ne mogu da nadjem takvu ili slicnu opciju :unsure:
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

LauncherPro Plus v0.8.1.1 w/ Transparent Widgets

Requirements: Android 2.0+
Overview: Based on the stock Android Launcher (Home app) with the Transparent Widgets
ONLY THE FACEBOOK WIDGET IS SHOWN ABOVE,
BUT ALL LAUNCHERPRO WIDGETS MATCH THE
THEME.
Note: If you've installed LauncherPro previously
you'll have to uninstall that before installing this.

Slika
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Opera Mobile v10.1 Beta For Android (freeware)

Requirements: Android
Overview: With the award-winning Opera Mobile browser you can surf the same Web sites on your mobile phone as you do on your personal computer. The Opera mobile Web browser is designed with speed and ease-of-use in mind, so you can surf the Web with your mobile phone quickly and easily. No hassle, just fast browsing.

Slika

SlikaBathroom Reader

SlikaSlika

Bathroom Reader is a fantastic way to enlighten yourself during your idle time. Choose from 8 categories for a random Wikipedia article on the subject. 1000s of link programmed in and more added weekly.

random
historical
political
sports
celebs
tech
movies
scandals

FREE version available
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

wucinac, par pitanja šo se tiče Opere: flash, ima li ili ne? Brzina, bagovanje? kako se ponaša po pitanju loadovanja stranica? Text reflow? kako radi kad se zumira? Do sada ništa osim fabričkog browsera mi nije dobro obavljalo tu funkciju, a pošto me mrzi da skrolujem kao sumanut kad god nešto zumiran, precizan text reflow mi je najbitnija stavka.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

araphel, mislim da flash nema, brzina je kao opera mini (malo sporije ali nesmeta). nisam jos sve probao. nocas radim pa cu da isprobam.

sada probao i Multitouch radi odlicno 8)

SystemPanel App / Task Manager v1.0.7

Overview: SystemPanel is an all-purpose utility application. It lets you monitor and manage the applications on your phone. It shows you what your phone is doing and what apps are consuming the battery.

Slika
Slika

[break]
2.2 FROYO compatible!

Task Management
SystemPanel features a task manager which lets you see what apps are currently running, and how much processor and memory each is consuming.

Application Management
The Installer can install and uninstall applications from your phone, and also lets you make multiple backups of different versions of your installed applications. You'll never be frustrated by a broken new release of an app again.

System Monitoring
The monitoring service lets you record long-term usage of your phone's CPU by various apps, generating immediate reports on how much processing power each app used and when it used it. This information is best used to determine which apps are consuming your battery.

Changelog
Added capability to customize end-all-tasks widget. You can now choose between nine different widget icons. Widgets can also be rendered without the gray lighted background if desired.
Poslednja izmena od wucinac u Sre, 10. Nov 2010. 14:44, izmenjeno 1 put ukupno.

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Treba mi hitna pomoc :|
Iskljucio mi se telefon sam od sebe i po ponovnom paljenju izbacuje mi error koji kaze
LauncherPro has stopped unexpectedly.. blabla.. force close,
A kako je meni Launcher pro default launcher, ne mogu da podignem sistem uopste tj ne mogu da udjem u telefon i da eventualno pokrenem Pantheon jer.. ne mogu da udjem ni u sta, non stop izbacuje error prozor i crno :?
Sta da radim a da ne popije flash i da ne pogubim sve iz njega (aplikacije, settings) jer nemam bekap :/

edit: izvadih karticu i pokrenuh telefon preko Pantheona,
copy SD files - format SD - i sad sve iz pocetka, divno :roll: bas su lepo i stabilno napravili ovaj app2sd nema sta..

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Home Switcher v1. 4 ( freeware )
Overview : Home Switcher is a Home apps
switcher/ launcher

Slika

You can easily
- find all Home apps
installed in your phone
- set/ change your default
Home app
- launch each Home app
*If you have an only one Home app ( pre-
installed Home app only) , this app is not
needed
[ v1.4 ]
- new icon
Poslednja izmena od wucinac u Sre, 10. Nov 2010. 09:32, izmenjeno 1 put ukupno.

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

LauncherPro Icons v3.2

Requirements: Android 1.6+
Overview: The LauncherPro Icons app lets you easily download icons and docks with a single click.
Plus, there is no need to fiddle with rescanning the SDCard after adding an icon.
Download, and it is ready to go in your gallery next time you add an app to your LauncherPro dock.

SlikaSlika

Gomila fantasticnih ikonica i (manje-vise) dockova 8)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

aPod v1.2.0
Overview: Mediaplayer with the look of the iPhone/iPod Touch UI.

Slika

Mediaplayer with the look of the iPhone/iPod Touch UI.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

wucinac, Ima li widget i ekvilajzere? Ovako generalno dobro izgleda. Šta uopšte preporučujete kao najbolji plejer?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Adobe Flash Player for Android v10.1.105.6 (freeware)

Requirements: Flash Player 10.1 for Android currently requires Android 2.2 to be installed on your device.
Overview: The Adobe® Flash Platform is an integrated set of application programming technologies surrounded by an established ecosystem of support programs, business partners, and enthusiastic user communities. Together, they provide everything you need to create and deliver compelling applications, content, and video to the widest possible audience across screens and devices

Slika

araphel ovaj player nisam probao tako da neznam da li ima widget. po meni je najbolji PowerAMP. ima ekvilajzere. dosta dobar je i Music Player :)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

araphel, PowerAMP definitivno, odlican je, lepo izgleda i ima fina podesavanja,
Samo izbegni MixZing, to jede bateriju kao nezdravo :|

Zemun79
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34

Post od Zemun79 »

Zašto većine od ovih ovde predstavljenih aplikacija nema u marketu?
Evo recimo i ovaj flash player, vidim da su postavljeni screenshot-ovi iz marketa, a ja tu aplikaciju nemam u marketu.
Da li to ima veze sa verzijom softvera telefona, ili su te aplikacije vidljive samo za root-ovane telefone, ili...??
...Samsung Galaxy S2...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Zemun79, u zavisnosti od verzije Androida koji imaš u telefonu (1.5, 1.6, 2.1, 2.2...) kao i od rezolucije ekrana može se desiti da neke od aplikacija i ne možeš videti na Marketu...:) Za neke telefone (znam da to postoji za Tattoo) postoje Patchevi nakon čijeg ubacivanja na telefon dobijaš mogućnost da ti Market prikazuje i aplikacije koje su ti, iz nekog od razloga, bile nevidljive...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zemun79
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34

Post od Zemun79 »

Wildfire... 2,1... :-(
Hvala. Pretpostavio sam. Onda očigledno nisam lepo root-ovao telefon, a nikako da se nađe neko da mi objasni detaljno proceduru na srpskom... :-(
...Samsung Galaxy S2...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

telep
Не видех раније твој пост. Хвала, испробаћу. Покушао сам на ту фору са ЕС-ом али није могло...
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, BluetoothFileTransfer. sa ovim programom sa uspeo da saljem .apk fajlove. neces nista izgubiti ako probas. :)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wucinac
Онемогућена је та опција, чак и када променим екстензију..
Poslednja izmena od bestboy u Sub, 13. Nov 2010. 00:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

My Piano v1.2 (Free)
Overview: Advanced Piano keyboard with studio quality sounds, sound effects, multi-touch and integrated sampler.
Except the classic piano sound, several other instruments are available and with the integrated sampler you can record your own samples (or your voice) and play!

Slika

V1.2: Loading/Saving samples, pad support.

Odgovori