Ja sam morao da platim whatsapp posle prve godine korišćenja, tada platio za dve godine i pre neki dan dobio poruku LifetimeConi napisao: Ne znam jednog da je morao da plati nakon isteka tih godinu dana.
WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: WhatsApp ili Viber?
Huawei
Eto sad znam jednog čoveka... Znaju da si u DE i da to nije ništa za vaš standard [emoji4]
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
PA dobro, ali ponekad može da posluži, tako da nije loše znati. Baš ću isprobati, pa javljam da li radi kao što kažu. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne mogu da nađem temu za Telegram?
Naleteo na nešto zanimljivo. Broj sa kog stiže verifikacija za telegram stiže i za M$:? Wtf?! Zar ne rekoše telegram bezbedan.
Naleteo na nešto zanimljivo. Broj sa kog stiže verifikacija za telegram stiže i za M$:? Wtf?! Zar ne rekoše telegram bezbedan.
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Telegram the best messenger,lep dizajn,nije zahtevna aplikacija mnogo plus sto sam radi restore konverzacija 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
у односу на Whats App и Телеграм,Вибер троши скоро па дупло више RAM-а са кешом.
[URL=http://imgbox.com/5tHucRCD]
[URL]
[URL=http://imgbox.com/5tHucRCD]

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nema teme za Telegram na forumu, koliko ja znam. A nešto me mrzi da je otvaram sad.Baraba napisao:Ne mogu da nađem temu za Telegram?

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
7 megabajta vise trosi?!simbijanac napisao:у односу на Whats App и Телеграм,Вибер троши скоро па дупло више RAM-а са кешом.
[URL=http://imgbox.com/5tHucRCD][URL]
Ufff, kakav shit od aplikacije..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
I jeste shit. I na sve to, nadasve ruzan shit. Inace WhatsApp je prevazisao milijardu aktivnih korisnika u svetskim okvirima, a shit app o tome moze samo da sanja...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- simbijanac
- Redovni učesnik
Значи момци успјели сте да ме насмијете. Прво тиnightshadow931, са својим духовитим негодовањем. Знам да је тешко признати
а затим miodrage, који ме је са својим коментаром послао на патос,да се ваљам од смијеха
7 мегабајта свакако није "само" а поготово ми није јасно зашто је један Вибер бољи од Телеграма и зашто ждере три пута више меморије од истог а не пружа ништа боље
Ову тему треба закључати са претходно изведеним закључком да Вибер ипак јесте један велики шит
али не можеш ти Србима и Црногорцима то да објасниш и појасниш.

@simbijanac kako zoves preko telegrama i kako saljes pdf fajlove preko whatsappa?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
@staff, uze mi rec iz usta.
@simbijanac, okacio si ss na kome viber vuce 18 megabajta RAM memorije u eri u kojoj mobilni telefoni imaju 4GB RAM memorije.
Cisto poredjenja radi, browser bilo koji na androidu povuce 400-500mb RAM-a.
Ti si sebi utuvio u glavu da je viber sranje, i to je to, ne moze te niko ubediti u nesto drugo.
@simbijanac, okacio si ss na kome viber vuce 18 megabajta RAM memorije u eri u kojoj mobilni telefoni imaju 4GB RAM memorije.
Cisto poredjenja radi, browser bilo koji na androidu povuce 400-500mb RAM-a.
Ti si sebi utuvio u glavu da je viber sranje, i to je to, ne moze te niko ubediti u nesto drugo.
- simbijanac
- Redovni učesnik
staff, nightshadow931, опростите ми што Телеграм нема опцију за позиве и видео позиве.Нисам га писао и правио ја али видјећу преко неких веза да позовем браћу Дурове и да им сугеришем на тај пропуст.Свашта.Добиће апликација апдејт и на позиве,није их ни Вибер имао одмах.Друго ово још увијек није ера у којој телефони имају 4 гб РАМА јер то још није стандард.Веома мали број модела има толику радну меморију а још мањи број људи су власници таквих телефона.Већина телефона има 512 до 2 гб рама данас.И све то нема ни везе јер Вибер сада релативно добро ради на толикој меморији.Али није увијек било тако. Whats App једноставно шије Вибер и на много горим хардверским комонентама и то је тако од почетка. Читав западни свијет користи Whats App.Запитајте се зашто је то тако...И на крају,ако се данас иде на то да свака апликација заузима што мање простора а пружа више опција,Вибер је и даље неоправдана ждерачица ресурса...
simbijanac, šta hoćeš da postigneš pisanjem protiv Vibera i veličanjem Telegrama koga niko ne koristi?
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Niko nike komentarisao ovo od vas koji koristite Telegram?Baraba napisao:
- simbijanac
- Redovni učesnik
cvoruga, hocu da vas prevedem na Telegram.To hocu.Baraba, ja bih prokomentarisao ali ne razumem sta predstavlja ova slika,pa zato nista nisam rekao.Ne kapiram kakve veze ima Microsoft sa Telegramom.
Baraba, pretpostavljam da aludiraš na to da poruke od microsofta i telegrama dolaze sa istog broja? Da možda obe kompanije ne koriste neke iste uslužne centre za slanje masovnih poruka? Lupam, ne znam ni da li to postoji, sad nesto o tome razmišljam...Baraba napisao: Niko nike komentarisao ovo od vas koji koristite Telegram?
Neće ti uspeti, džaba se trudiš.simbijanac napisao:cvoruga, hocu da vas prevedem na Telegram
Administracijo, uvedite ignore dugme, šta čekate?????