Facebook chat bez instalacije messenger-a?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Facebook chat bez instalacije messenger-a?
Ljudi jel postoji neki nacin da koristim chat a da ne koristim messenger sugavi...od juce mi to trazi.. 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: Facebook chat
Kulijana, postoji, idi na FB preko browsera .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Re: Одг: Facebook chat
Ja imam Uc mini browser, kad udjes na fb imas "Caskanje". Znam da to isto moze i preko Opere Mini, za ostale ne znam
ali preko aplikacije? znam da sam prosli put sredio tako sto sam update aplikaciju...
Ne moze, mora preko messenger-a.
od kada su izbacili chat bez messenger-a vise i ne koristim fb aplikaciju.
Ubacis lepo https://play.google.com/store/apps/deta ... pper&hl=en i miran si.
Ubacis lepo https://play.google.com/store/apps/deta ... pper&hl=en i miran si.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Moram da probam ovu app,deluje skroz zanimljivo .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Probaj Sale, meni je odlicna. Laka i brza aplikacija za facebook.
Evo resenja za koriscenje poruka preko Facebook aplikacije bez FB messanger -a. Radi provereno!
http://forum.xda-developers.com/android ... r-t2847450

http://forum.xda-developers.com/android ... r-t2847450
Samsung Galaxy S3 I9300
Dule87, Odlicno resenje.
I od mene potvrda da radi.

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
ja sam vratio na fabricku verziju FB, i sve radi, i chat a i news feed mi je hronoloski poredjan. shvatio sam da su poslednja azuriranja stvarno bila ka gorem...
moze prevod i sta je ovo, neka aplikacija, nije to neki hack, virus? izvinite ali pitam jer se ne razumem bas naj... 

Evo ovako, posto je FB svojom trenutno poslednjom verzijom iskljucio mogucnost chat-a iz same aplikacije, chat je moguce koristiti ovako
1. Koriscenjem aplikacije Tinfoil for Facebook, jednostavno instaliras aplikaciju sa Play Stora.
2. Vracanje fb aplikacije na fabricko stanje (uninstall updates) i ne azurirati ga vise.
3. Ako ti je fb na poslednjoj verziji onda samo skines messenger aplikaciju sa linka koji je postavio clan Dule87, a pre nego sto njega ubacis obrisi klasicni fb messenger ako ga imas instaliranog.

1. Koriscenjem aplikacije Tinfoil for Facebook, jednostavno instaliras aplikaciju sa Play Stora.
2. Vracanje fb aplikacije na fabricko stanje (uninstall updates) i ne azurirati ga vise.
3. Ako ti je fb na poslednjoj verziji onda samo skines messenger aplikaciju sa linka koji je postavio clan Dule87, a pre nego sto njega ubacis obrisi klasicni fb messenger ako ga imas instaliranog.

Ta aplikacija ništa ne radi osim što se u sistemu predstavlja istim imenom kao i messenger. Pošto trenutno (dok FB developeri ne provale) glavna FB aplikacija provjerava da li u sistemu postoji aplikacija pod nazivom koji nosi messenger i kad utvrdi da postoji , dozvoljava pregled poruka iz same aplikacije. [emoji41]Kulijana napisao:moze prevod i sta je ovo, neka aplikacija, nije to neki hack, virus? izvinite ali pitam jer se ne razumem bas naj...
aha okej, videcu sta cu jos, pa cu vam javiti sta sam uradio 
EDIT: instalirao sam za sada ovaj programcic, nadam se da nije neki sa virusom ili tako to, pa cu do dalje to koristiti, ma da uskoro cu telefon na fabricko pa mi mozda nao naj stari fb nece traziti messenger...
hvala svima za ovo

EDIT: instalirao sam za sada ovaj programcic, nadam se da nije neki sa virusom ili tako to, pa cu do dalje to koristiti, ma da uskoro cu telefon na fabricko pa mi mozda nao naj stari fb nece traziti messenger...
hvala svima za ovo

hahaha nemoj me zezati, otkud znam, svega ima po ovom netu

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Posle update-a na verziju od 28.avgusta, ponovo mi radi chat u okviru aplikacije... Pitanje je koliko će to potrajati...
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Re: Facebook chat bez instalacije messenger-a?
Evo i ja da se javim, ne mogu da saljem u poslednje vreme poruke sa programa kojeg koristim za Facebook, (Friendcaster Pro) pa sam trazio neke druge programe samo za chat pa sam naisao na jedan solidan besplatni.
Kod njega je mana sto ima samo chat, nemam stare poruke koje sam nekada pisao...
Evo ako nekome treba samo za chat:
BeejiveIM for Facebook Chat
https://play.google.com/store/apps/deta ... .im.fbchat
Kod njega je mana sto ima samo chat, nemam stare poruke koje sam nekada pisao...
Evo ako nekome treba samo za chat:
BeejiveIM for Facebook Chat
https://play.google.com/store/apps/deta ... .im.fbchat
Android 12
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Re: Facebook chat bez instalacije messenger-a?
Ja zbog toga nisam azurirao FB na vecu verziju, tako da i dalje koristim FB App sa chatom bez mesendzera... Sad kad budem menjao fon verovatno cu sacuvati instalaciju ovog FB na kartici pa cu instalirati odatle, da ne bih morao da skidam ovu novu verziju FB