Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Uuuu, Lomnica, ponovio si se a? Lepo lepo... Pazi Large Time je koliko ja znam prvenstveno bio pisan za E61. E sad, meni sve lepo sljaka, a znam da i drugaru na N73 sljaka. Znachi ne bi trebalo da je do rezolucije. Probaj jednu stjupidnu stvar, a to je da reinstaliras app. Ako to ne urodi plodom, probaj sledecu foru, uninstaliras, a prethodno pregledaas gde se instalira. Potom, uzmi lepo UnSIS 2.5, raspakuj file, i ubaci ga na fon gde ti on pokaze da treba. UnSIS otprilike sam sve uradi, ti samo taj dir treba da prekopiras na karticu ili u memoriju fona. E ako ni to ne radi, nisam pametan sta dalje. Flash?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nego kako,otarasio sam se one N91ME 8GB jer mi od pocetka nije bas"legla"i lepo skocio na ovu,dobio sam je jako povoljno a full pack je i CRNA,jos me ukakilo i za slajder koji je skoro perfektan!!
Necu da ga cackam jos par dana sto se tice screensaver-a,u ponedeljak cu da skoknem do druga u Jagodinu koji ima ADSL pa cu da mu nabacim v5.7... softver posto sam mu danas promenio Product code iz nekog levog i mozda cak APAC koda u ovaj nas.

Pozdrav 8)

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

Moze li mala pomoc, odradio sam backup telefona N73 pomocu pcsuite programa, i on mi to sacuva u formatu koji se ne moze otvoriti u samom racunaru. Skinuo sam neki program NOKI ali sam samo nasao trail verziji i moze da otvori po 50 kontakata i poruka... E sad me zanima ima li neki program koji ce mi u potpunosti pomoci tacnije otvoriti kompletan backup u samom racunaru?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Pa nabavi citac memo kartica, uradi backup memorije telefona na mem. karticu(to se radi preko menija telefona, u aplikaciji "Memory"), onda ubaci karticu u citac, i odradi copy/paste citave kartice u neki proizvoljan folder na PC-ju. Prethodno oznaci na kompu da pokazuje hidden files & folders, i trebalo bi da bude ok. Tj. ovo funkcionise kod s60 v2 telefona, ne znam kako je sa v3.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

Fora je u tome sto ja vec u samom racunaru imam sacuvan backup, sa telefona koji vise nemam i ja sad hocu da otvorim raj folder,treba mi program a ja ne znam koji?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Onda se nismo dobro razumeli. Ne znam za postojanje takvog programa. Inace, da si backup odradio na gore opisan nacin, mogao bi da ga otvoris...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

Ima li neko da zna odgovor na ovo moje pitanje, vezano za citanje backup fajlova u nub formatu, cim to mogu ocitati???

Da li se pojavio onaj program animated sms, prije je stalno izlazilo nesto hong kong nije bio dobar crack da li sad ima full verzija tog programa i da radi kako treba?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Da li postoji ovo za ove telefone:

Na 6288 sam video kod druga da kad je zakljucan, treba ti sifra da ga otkljucas. Da li ima takvihh programa? Ovde je bilo reci o nekim koji zakljucavaju pojedine stvari, ali ima li ovako nesto?
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Naravno da ima, ima po defaultu. Takodje, ako zelis, imas programcice da skines, koji ti nude jos jacu zastitu.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Koliko programa (procentualno) trazi imei broj? Da li je vise od 50%? I, ovo sa sertifikatima, da li mogu korisstiti neke programe, ili ne mogu ni jedan?

P.S. Mozete li mi na pp poslati linkove sa programima?
iPhone + CX300

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

To sa zakljucavanjem imaju i Symbian telefoni u samom firmware-u,koristi se Security code i bez njega ne mozes da otkljucas tastaturu!!Sto se tice programa,vecina trazi sertifikovanje,ali ima i dosta onih kojima ne treba ali to su uglavnom komercijalni (kojima se isplati da sertifikuju svoje aplikacije za vise telefona jer se to placa) ali ne mogu da ocenim procentualno koliko ih ima ovih a koliko onih!?
Pozdrav 8)

pomorandza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Jul 2007. 17:52

Post od pomorandza »

pozzz ppl kupio sam n73 prekjuce i zeleo bih da imam MSN kao na kompy,da li je moguce i gde mogu da ga skinem?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Imas gomilu programa koji ti rade kao MSN aplikacija, a tvoje je da ih nadjes. Posto se najcesce nalazi na warez sajtovima, a koji su ovde zabranjeni, ne smemo da dajemo direktne linkove. Programi su recimo Turbo.MSN, IM+ (ICQ, MSN, Yahoo, Jabber, Google - sve u jednom), Agile Messenger (isto kao prethodni)... pa pregledaj malo po netu.

pomorandza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Jul 2007. 17:52

Post od pomorandza »

tnx miodrage a dali postoji program i kao se zove koji bi mi omogucio da mi zeljena slika bude preko celog ekrana.Mozes li mi dati tvoj men pa da mi malo bolje objasnis?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

pomorandžo, koliko još puta misliš da postaviš isto pitanje vezano za "sliku preko celog ekrana"? :dry:

Ne postoji poseban program za to i ne može da se postavi sem ako se ne napravi tema koja će u sebi sadržati sliku koju hoćeš da koristiš. Pravljenje teme može da bude vrlo komplikovan i dugotrajan proces, a softver za to je prilično zahtevan.

Koren ti je ostavio link ka sajtu u temi o N73 gde si takođe postavio isto pitanje...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Zna li neko slucajno odakle se mogu preuzeti ikonice za teme,mislim hteo bih malo da se poigram sa prvljenjem tema pa bih ikonice voleo da su drugacije,ako neko zna link koji nije "gusarski" bio bih mu zahvalan da ga postuje ovde ako je pak "gusarski" link onda ima pp pa .... :wink:
hvala
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima program za telefone, zove se Theme DIY, imas da ga skines na www.zedge.net, potpuno je besplatan. Sa njim moze da se napravi tema, sa slikom preko celog ekrana.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Samo da ne zaboravim,nasao sam resenje za Large Time screensaver,treba ici u podesavanja (znaci kad u Themes odaberete aktivan screensaver za aktivnu temu onda idete na opcije i tamo cete imati podesavanja,to je novost u verziji 1.02) i tamo odabrati da NE gasi nepotrebne delove ekrana radi ustede energije i screensaver ce se videti ceo,u suprotnom ce se videti samo gornja polovina na ekranima velike rezolucije!
Ali i od toga slaba vajda jer se onda screensaver vidi ceo ali pojede bateriju na N80 za dan,a vise mi se svidja da je punim svako drugo vece nego svako vece!! :)
Pozdrav 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Lomnica_city, meni na mom fonu Large Time radi stalno, baterija mi uz prosecno koriscenje traje 3 dana. Doduse i imam nesto jachu bateriju. Inace jesi probao da stavis BLACK background? E to jede bateriju.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima nesto i u punjenju,nije mi jos jasno sta tacno!?Recimo sad oko ovih slavlja (kraj Jula-pocetak Avgusta su kod mene sezone za to,maltene svaki dan po neko slavlje) sam dosta proveo putujuci tamo-ovamo kolima i punio sam par puta telefon u kolima autopunjacem,i kad ga napunim traje mi dva dana bez problema ili vise a bas ga koristim,a punjenje traje bogami preko sat!!
E ali kad ga punim ovim kucnim brzim punjacem onda to bas i nije tako,on ga napuni za MANJE OD POLA SATA i traje mi manje od dva dana,sa ukljucenim LargeTime screensaverom samo dan!?Zasto ovaj kucni punjac puni tako kratko i baterija ode tako brzo jos ne znam,moja procena je da je to zbog flesovanja (pre toga je kucni punjac normalno punio) jer sam mu ocistio stari softver,koji mislim da je bio APAC i kucni punjac nije za nase podrucje jer ima plocaste kontante pa na njima adapter sa,za nase podrucje normalnim,valjkastim kontaktima za steker!?Uzecu od buraza neki drugi punjac pa cu onda da probam,ili cu da uzmem jedan od onih adaptera sa 3.5mm na 2mm i napunicu telefon starom kockom,da vidim kako ce onda da reaguje!?
Pozdrav 8)

Odgovori