Help, someone, please??? I dalje ne mogu ništa da uradim! Da li bi se slika definitivno izgubila ako bih unistalirao aplikaciju? Napominjem da sam je prekopirao u drugi folder i da iz njega isto neće da je otvori, kao ni sa kompjutera.
Molim vas, pomozite!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Imam jedan glup predlog, ali bi moglo da upali. Prekopiraj sadrzaj kartice is Mass Storage moda na komp. Onda formatizuj opet telefon. Prekopiraj sadrzaj nazad, instaliraj app ponovo, odradi sve kako treba i vidi da li ce da se vrati ili ne.
Nije aplikacija ali je igrica moram da je preporucim ja sam se odusevio jos volim ovakve igrice, trka malih automobilcica iz pticije perspektive ali je odlicna zove se K-Rally potrazite je na Google-u radi super na n70....
Samo da vas obavestim da se pojavila izlecena HandyWeather aplikacija! Inace, za one koji nisu upoznati, to je najbolji .sis program za prognozu vremena, i godinama vazi za "uncrackable", ali najzad je provaljen!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Map View(ili Wiever)sa mapama BG.Srbija ili neki slican program.Imam N70,nemam GPS uredaj ali bi mi mnogo koristilo bilo kakvo pregledavanje mapa na telefonu nesto slicno sam procitala na forumu od Ninoline 28.05 2006 Map Wiever (pregled mapa, čak iako nemate GPS uredjaj može biti korisno).
Izmenio:gameforce: Najstrože zabranjeno propagiranje, traženje ili davanje linkova ka warezu!
Ako imas dovoljno slobodne memorije(program + mape = 200-tinak MB), skini sa neta program TomTom i mapu Istocne Evrope, to je najbolja varijanta. U suprotnom, sa Nokia sajta skini program Smart2Go(alias NokiaMaps), skini i MapLoader(PC program, takodje ces ga naci na Nokia sajtu), ako negde zapne, ti javi.
ana dvr, moj predlog ti je SmartComGPS.v1.53...za njega postoje prilično dobre mape Beograda, Srbije i Evrope...Nisu prevelike mape, pa mislim da je jednostavnije rešenje od TomTom-a...mada na TomTom-u radi i simulacija navigacije pa može da bude korisno kad ne znaš kako do neke ulice ili grada da stigneš, program će ti pokazati put...Znači neće moći da locira gde se nalaziš...ali ako ti znaš gde si lako ćeš se snaći za dalje...
Ja imam oba programa i svaki ponekad bude od pomoći... Zavisi koliku memorijsku karticu imaš...Ako nemaš od 1GB najbolje rešenje je SmartComGPS.v1.53...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
...mada na TomTom-u radi i simulacija navigacije pa može da bude korisno kad ne znaš kako do neke ulice ili grada da stigneš, program će ti pokazati put...Znači neće moći da locira gde se nalaziš...ali ako ti znaš gde si lako ćeš se snaći za dalje---molim te objasni mi kako to da uradim (ili me uputi gde bi mogla to da saznam-ako moza na srpskom).Imam 1GB memorije a jako mi je vazno to snalazenje po Beogradu(upisujem srednju skolu), papirnu kartu redovno gubim .pa se na kraju i sama izgubim(dosla iz provincije).Skinula sam TomTom i mapu istocne evrope i nekako to radi...stalno mi nudi Varsavu a ja bi Beograd i tako to...znaci molim za pomoc.
ana dvr
Instalirao sam u 6630 Operu 8.65 i nisam zadovoljan. Koliko znam, odgovarajuća je za taj telefon. Do sada sam koristio Operu mini i bio vrlo zadovoljan, međutim kontao sam da bi ovo trebalo biti još bolje. Ma kakvi! Ne učitava lepo stranice, razvlači tekst po vertikali, hoće i da se zakuca... Što se tiče podešavanja, svašta sam probao. Ne znam da li sam sve... Je li zna neko u čemu je fora?
Brisanje 2 posta:: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ako mislis na rusku mini Operu, naravno da moze, ja sam je koristio upravo na 6630. Samo pazi da ne bude otvoreno puno aplikacija u isto vreme kad i Opera, jer vrlo je zahtevna po pitanju RAM-a, upravo zbog gomile opcija kojih ima.
ninolina ili neko drugi pomagajte.imam nokiu n72 instalirao sam pa mogu reci podosta programa ali mi se sad desava da ne mogu uprofilima da stavim da mi zvoni melodija koju ja hocu nego samo ona nokiina nokia tune ustvari stavim ja ali mi ne zvoni
da da ninolinice tek od skoro kad sam instalirao neke aplikacije,moguce je da neka aplikacija ometa.imao je isti problem dusan na lepljiva za n70 pa ga je neki drugi administrator uputio na tebe,ako mozes pomozi.nadam se da me razumis u cemu je problem.hvala ti puno
darkodza, pa sad ne bih ovako napamet mogla da ti kažem gde je problem...Ali ako si instalirao bilo koju aplikaciju koja se igra sa zvukom pokušaj da je uninstaliraš...Ili idi redom...uninstalraj jednu po jednu aplikaciju koju si u poslednje vreme instalirao...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.