Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

ja na mom imam samo
FaceWarp, jmIrc, TaskMan, Candy, LCG JUKEBOX, X-plore, R.Viewer, Opera Mini...
dajte mi neke korisne :PP

i da dodam da sam beta tester Psiloc_irRemote_S603rd :))
sad ubacujem remotes 14mb u mob neke kao kodove..mada kontam da mi pola od toga nece ni trebati.. samo da vidim kako radi :P

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Stefke_W_, imas jos dosta korisnih programa kao sto su
Tom Tom-najbolji program za navigaciju
Best call recorder-snimanje razgovora
Handy zip-zip menadzer
Media safe-za zastitu media fajlova
Ultimate voice recorder-neograniceno snimanje diktafona
Fring-besplatan skype,google talk,voip,msn
Smart movie-player za divx
F.S. caller-prikazuje sliku pozivaoca preko celog ekrana
Balack list-za odbijanje nezeljenih poziva
Best task menager-samo ime govori
Aglie messenger-program za pristup email provajderima
Best profiles...
8)
ako hoces obrati mi se na pp da ti dam sajtove sa kojih ces da skines
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

nseries, sajtove vecinom imam...ali javicu se ako bude trebala pomoc :)
a pitanje Tom Tom može li na n73me da radi nekako osim preko gprs-a? pošto prije nedje za minut skinulo 2 :(
a smart movie imam :P
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nseries »

Stefke_W_, tom tom radi na n73 u pravom smislu te reci ako kupis externi bluetooth gps reciever i onda imas pravu navigaciju 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ninolina je ovde pomenula Rock Your Mobile Message Tones program koji omogucava da telefon emituje razlicit zvuk u zavisnosti od toga od koga je poruka stigla. Isto kao za ring tone, samo za poruke. Mislim da je na izvesnom drugom forumu navela da joj prog ne radi, ja sam uspeo da ga nateram da radi, ali je nakon 24h volsebno prestao da daje zvuke od sebe. Da li neko koristi ovaj program, i ako da, da li mu sve radi kako treba? Koristim BINPDA "registrovanu" verziju :)
Izdvojicu jos Putty, odlican program za telnet, FTP, SSH i slicno. Ko koristi ove protokole za logovanje na neke masine moze jako dobro da iskoristi blagodeti ovog programa. Idealno za sysadmine
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miodrage, koristim taj program i radi mi, napokon...verovatno se "tukao" sa nekim programom koji je takođe bio instaliran na telefonu... Nakon formata i ponovne instalacije, Message Tones, radi super... :D :) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa meni se verovatno bije sa Private Call & SMS Guard, i sa Skyetones caller-om. Sta da se radi. Da radim format, pa da sve idem ispocetka... tesko.... A i ovo su mi potrebni programi.

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Pozdrav svima.Jel koristi neko Core player i kakvi su utisci?I jos jedno pomalo glupo pitanje,koliko treba vremena da bi se uradio sertifikat za neki program?Unapred hvala.
Nokia N95 8gb Black

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Miodrag N73, ja sam na N71 koristio CorePlayer i nije bas neki program, pusta on dosta vrsta fajlova ali neke fajlove pusta ubrzano neke usporeno, mp3 i wma i ogg pusta lepo, obicno ima problema sa video fajlovima.
Za pravljenje sertifikata ti netreba toliko puno vremena koliko ti treba znanja(nije to tesko, ima valjda negde tutorijal, ja sam napravio sertifikat za moj mob. i radi lepo).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Zdravo ljudi.
Recite mi ima li profiexplorera za N73,ili full fexplorer,nesto ne mogu da ih pronadjem.Sa ovim "active file" nisam zadovoljan...ima opcije "copy" i "move" a nema "paste" pa ne mogu prebacivati fajlove..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

pa sa copy i move prebacujes. sa copy radi copy/paste, a sa move radis cut/paste. Nacin upotrebe je takav da oznacis fajl koji zelis da kopiras, lupis copy, ides na folder gde zelis da ga prebacis i samo kliknes ok. To je sve.

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

@miodrage,izgleda dobro ne citas sta sam napisao...Pa naravno da ide copy/paste nisi izmislio nista novo,ali ja kazem da u programu "active file" nema opcije "PASTE" kada odaberes folder gdje zelis iskopirati a ni "ok"...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

E pa menjaj svoj file manager onda. Preporucujem ti X-Plore, stvarno je odlican. A necu da gresim dushu, prvih par meseci upotrebe mog E61 obelezio je Y-Browser.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Cegevara, pročitao je dobro Miodrage, lepo ti je napisao, nego je tebe zbunio princip rada (nisi jedini). :wink: ActiveFile ima dva panela, jedan je uvek "source" a drugi "destination". Moraš da izabereš dva različita foldera u oba panela i tek onda možeš da koristiš opcije copy i move. Panel #1 se aktivira na 1, panel #2 na 2, copy na 3 i move na 4. Recimo, izabereš u prvom panelu folder u koji hoćeš da kopiraš neki fajl, prebaciš se u drugi panel i označiš fajl koji hoćeš da kopiraš ili prebaciš i zatim stiskaš 3 (copy) ili 4 (move) u zavisnosti od toga šta hoćeš da uradiš. Tek tada će ti se pojaviti pitanje da li želiš da izvršiš copy/move.

Pominjali smo program "X-Plore" koji je u principu doteran Profi Explorer, ubačena je i mogućnost kopiranja fajlova iz poruka. Potraži verziju 1.05. :wink:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Pozdrav svima, da li ima neki program za 6120(OS 9.2) sa kojim mogu da blic koristim kao baterijsku lampu? :|

exotic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 18:45
Kontakt:

Post od exotic »

neznam za nokiju ali za sony ericsson ima torch koji mozes naci na netu besplatan je (ako neradi imas drugih)8) 8) 8).
exotic

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Upravo sam probao torch za SE, ali kad pokrenem program ekran se zacrni i tu stane. :uhuh: .

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nseries »

milann, imas program n torch lite on je za symbian 9.1,probaj mozda ce raditi na 6120 :wink:

nesako
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Okt 2007. 22:49
Kontakt:

Post od nesako »

A gde je najbolje traziti aplikacije,meni na e 61i skoro na svakoj pise certificate expired? Zahvalan sam svima unapred!
E61i je zakon

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

nesako, vrati datum na 2006. ili na početak 2007. pre instalacije i ne bi trebalo da imaš problema.

Odgovori