Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
dange, čisto sumnjam da takav program postoji za Symbian jer bi bio prilično zahtevan i telefon ne bi mogao da stigne da odradi konverziju u realnom vremenu. Postoje posebni uređaji koji su specijalizovani za te stvari...
● PRAVILA FORUMA ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
E sad i vi, odma proglasiste čovema teroristom ("Simon sais....."). Možda čoveku samo treba da kad se ljubavnica ili druga riba javi na telefon, prva riba ili žena misle da se on javio
A možda čovek radi u Biji pa hoće da imaju onu tehnologiju koju amerikanci još iz hladnog rata imaju. A možda hoće da zeza nekog sa onim VelikiBrat glasom.
Najbolje što može da se izvuče je ako se dobro sećam, a nisam proveravao ni da li postoji za 9.1, ni kako je radilo na 8ici CallCheater, koji je ubacivao random zvukove okoline u kojoj lažete da se nalazite.
Btw. šta bi sa starim dobrim džemperom preko mikrofona, promenom akcenta, udisanjem helijuma pre razgovora....................

Najbolje što može da se izvuče je ako se dobro sećam, a nisam proveravao ni da li postoji za 9.1, ni kako je radilo na 8ici CallCheater, koji je ubacivao random zvukove okoline u kojoj lažete da se nalazite.
Btw. šta bi sa starim dobrim džemperom preko mikrofona, promenom akcenta, udisanjem helijuma pre razgovora....................

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 17. Maj 2006. 19:57
Pozdrav svima. Zna li neko da li postoji program koji meri vreme razgovora ali da pri tom prepoznaje koju mrezu sam zvao? Da objasnim, imam bel 400 paket i telenorov prenesi 250 i hteo bih da znam kada sam potrosio besplatne minute. E sad , kod telenora je nebitno koju mrezu zovem posto je tih 250 min ka bilo kojoj mrezi ali kod telekoma je i dalje ono 320min u mrezi i 80min van nje. Sumnjam da me kradu pa bi mi ovo bilo prilicno elegantno resenje da proverim. Ne bi bilo lose da u okviru programa ima i call log u kome bi bili upisani broj, vreme, datum i duzina trajanja poziva za sto duzi period , npr. mesec dana.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 17. Maj 2006. 19:57
Pomoc mi treba. Imam N73 instalirao sam windows live i radi sve to ok i u porukaam ima "sanduce" windows live direkstno za hotmail, kad idem na sinhronizaciju uredno mi dodju e-mailovi, ali kad imaju sliki ili bilo koji attachments ikad kliknem na isto da ga otvorim izadje mi "pogresna radnja pokusate ponovo" i tako stalno. A kad idem preko opere ma na hotmail onda ga tu normalno prikaze (attachments) ako si slike u pitanju odmah i vidim i u samom otvaranju e-maila i mogu da je skidam sto mi nije nikakvo slucaj sa ovim windows live? U cemu moze biti problem, do programa, nekih parametara ili?
Hvala
Hvala
Rekao bih da nije pominjan ni SkyeQuiKey. Program radi real time search medju kontaktima, aplikacijama, bookmarkovima, podesavanjima... na osnovu "teksta" unetog na idle screenu. Pod navodnicima jer kucate brojeve, koristeci T9. To prakticno znaci da sada mozete startovati SVE sto imate na telefonu sa samo 2-3 klika - po meni je ovaj program nesto najkorisnije sto postoji.
Jedina mana (i to ne funkcionalna, vec mene eto nervira) je sto se program vidi u task manageru i njegova ikonica ima onaj plavi kruzic koji pokazuje da program radi u backgroundu.
Najtoplija preporuka

Jedina mana (i to ne funkcionalna, vec mene eto nervira) je sto se program vidi u task manageru i njegova ikonica ima onaj plavi kruzic koji pokazuje da program radi u backgroundu.
Najtoplija preporuka

ima li koji program tipa fscaller, koji može
-da kad me neko zove da mi ispisuje ime koje imam u adresaru i zajedno s njim broj telefona,i ništa više tipa sliku i te gluposti....znači da samo ispod imena piše još broj,onolike kolike je veličine normalno,da se ne povečava ni niš,samo broj i ime(ako ga ima naravno)...thx...pozzzz
-da kad me neko zove da mi ispisuje ime koje imam u adresaru i zajedno s njim broj telefona,i ništa više tipa sliku i te gluposti....znači da samo ispod imena piše još broj,onolike kolike je veličine normalno,da se ne povečava ni niš,samo broj i ime(ako ga ima naravno)...thx...pozzzz
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dange, probaj Skyecaller Pro. Ja ga koristim vec mesecima, i osim sto izlazi slika i broj za poziv, izlazi i za poruke. To mi je jedna od najboljih opcija ovog programa, odmah znam ko mi pishe.
Nego, za dame, izasao je program koji se zove Mastubator Pro: telefon vibrira u odredjenom ritmu
Nadam se da ce uskoro nesto i za momke da izadje. U medjuvremenu, zelim puno zabave 
Nego, za dame, izasao je program koji se zove Mastubator Pro: telefon vibrira u odredjenom ritmu

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@miodrage, Muškarci imaju drugačiji ritam?
A što se IrRemote-a tiče, super ako je to jedini problem, ja sam razumeo da je problem u malom dometu Ir-a, al' dobro
lujomanga, ti ne tražiš program, ti tražiš kod za formatiranje. Ili još bolje hard reset ugasiš telefon, *+3+zelena slušalica, i dugme za paljenje i to držati 10ak sekundi. A flashovanje je nešto drugo. Za to imaš ovu temu, pa čitaj.
A što se IrRemote-a tiče, super ako je to jedini problem, ja sam razumeo da je problem u malom dometu Ir-a, al' dobro

lujomanga, ti ne tražiš program, ti tražiš kod za formatiranje. Ili još bolje hard reset ugasiš telefon, *+3+zelena slušalica, i dugme za paljenje i to držati 10ak sekundi. A flashovanje je nešto drugo. Za to imaš ovu temu, pa čitaj.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gargamel4, neki ljudi se hvale da sa N73 i N95 imaju 2m dometa. Ja sam mojim E61 uspeo da dobijem odgovor na TV-u sa 60 cm udaljenosti. SAd cu da nastavim da isprobavam, pa cu da napishem svoje utiske. Losha je stvar sto se treba skoro za svaki uredjaj konektovati na net, i sa liste skinuti neke kodove za upravljanje doticnim uredjajem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!