Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Filip89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 21:35

Post od Filip89 »

Jel moze neko da mi pomogne da napravim certificate za tel? Napravio sam csr file ali ne mogu da se registrujem na symbiansigned i napravim certificate! MOLIM VAS POMOZITE!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Da li postoji neki program koji ce pokazivati zajedno primljene i poslate poruke, da ako nekome pokazujem poruke nemoram stalno da idem u inbox i sent, nego da bude lepo slozeno po vremenu slanja, i da sve poruke budu na jednom mestu, tako da to ima smisla... Recimo:

Ja: Cao, sta radis?
Neko drugi: Evo, krenuo sam u Beograd, idem da gledam taj i taj film.
Ja: Kada film pocinje?
Neko: U pola devet.
Ja: A koji film gledas?

Da bi ovo neko lepo slozio, treba tri puta da prelazi iz inbox-a u sent folder, pa me interesuje da li neki program omogucava da se sve poruke poredjaju po vremenu slanja i primanja, tako da mogu normalno da se procitaju...

Nadam se da me razumete...
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima: recimo Aqua calendar to radi, radi jos stosta, sve sto se desava sa fonom tokom dana belezi (pozive, poruke, alarme...) a i sama Nokia je izbacila aplikaciju pod imenom threaded SMS koja grupishe poruke po kontaktima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Eo vako ljudi . danas sam kupio Nokia 6120 i taj je software..
Prije nisam koristio Symbian software tako da ne znam puno o tome..
De mi predlozite nesto za pocetak , nege programe, aplikacije...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

mazzy, prelistaj ovih prethodnih 26 strana i nacices sigurno nesto za tebe. Suludo je da bilo ko od nas za tebe pravi posebnu listu sa aplikacijama. Zamisli samo koliko ima takvih kao sto si ti pa kad bi svi trazili isto sto i ti... Gde bi bio kraj? U svakom slucaju odvoj malo vremena i prelistaj, nema ti druge.. U krajnjem slucaju tu je i Google tako da...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

kako radi ovaj Aqua calendar. I meni ne reda poruke po datumu iako ima opcija da ih " sort by date".

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

miodrage, super je program threaded SMS, hvala sto si mi ga predlozio ... :)
iPhone + CX300

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mazzy, na forumu je zabranjena piraterija... 8) Za takve stvari jedino možeš da konsultuješ Google... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Zdravo!
Ubih se vec 2 dana trazeci explorer(comander) koji ima opciju "restart" za N95.Da napomenem,ne mogu instalirati Fexplorer jer je svakom istekao sertifikat(ako neko ima neki da radi nek posalje na pm)Active file unsigned takodje ne moze da se instalira,a signed nema opciju restarta.Koji jos programi imaju tu mogucnost,Ninolina koliko se sjecam bio je neki program za OS8 za logo koji je imao restart ali sam zaboravio kako se zvao i da li sad postoji za OS 9.2

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Cegevara, Postoji program koji se zove Reboot.SIS... i služi samo za to da kad klikneš na njegovu ikonicu u meniju telefon se restartuje... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Ninolina, i meni treba taj program za reboot, taj REboot sis sam nasao ali je "not supported" ,ista stvar i kod FE Explorer... Dali ima neki za 6120 ...

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Program Active File v1.25 ima opciju restartovanja telefona.Znaci,skines aplikaciju,sertifikujes je i ides u Option\Tools\Restart phone.
Nokia N95 8gb Black

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

imam active file na mobu.... i nema za restart, A trebalo bi biti kada sertifikujem ? nasao sam uputstvo za sertifikovanje,ali onu pocetnu stranicu nece da mi otvara , ono symbiansigned :(

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Neko je pitao da li postoji program za postavljanje flash animacije kao screensaver.Postoji.Zove se Kiss60,besplatna je.Testirana na N95,radi perfektno 8)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Cime sve mogu da produzim trajanje baterije . Citao sam da crna podloga trosi malo vise, pa da iskljucim 3G ... Sve sam uradio. A sha je s ovim punjacima, citam da je bolje ove starije, imam od 6070 ( 3mm ) , sta mislite dali ce trajati duze kad punim njim ? nije mi vazno koliko vremena puni ,samo da napuni .. :) i cime jos mogu da ustedim bateriju ?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

mazzy, Prvenstveno updateom firmwarea,iskljucivanjem 3G,iskljucivanjem screensavera i don't search for WiFi.Crna podloga ne utice na trajanje batt.Promenom punjaca neces nista dobiti,nazalost.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Pise da mi nema update-a za moj ( pise mi da je u mene v03.70 ). Pa nadao sam se da ce mi bit izmedju 2 i 3 dana..a ono nekako 2 izgura ... :(

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

mazzy, imas temu i o baterijama.. Al ajd, pored ovog sto ti je cale nabrojao mozes jos da obratis paznju na aplikacije koje ti rade u pozadini, da iskljucis cell info, smanjis jacinu osvetljanja displeja na vidljivo a ne na najjace, nocu da ga gasis ako ti ne treba telefon, vibracija isto tako trosi prilicno bateriju.. Ima dosta toga ali ja ne vidim sta je tu lose ako ti izgura 2 dana? Imas punjac pa dopunis ili u krajnjoj nuzdi ako dosta vremena u kolima provodis onda uzmes jos i auto punjac ili onaj mini akumulator ( o njemu je negde bilo reci na ovom forumu )

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Hvala. Valjda ce uz sve to bit malo vise :) a cudi me kako mi pola aplikacija ne moze tj, ne podrzava. evo skinuo sad Reboot, FEManager i jos neke,ali svaki "not supported" :( a mislio sam da nece bit problema jer je symbian 9.1 :(

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mazzy, obrati pažnju za koji OS su aplikacije...Verovatno si skinuo programe za stariji OS.. trebalo bi uz objašnjenje programa da stoji i spisak telefona koji podržavaju aplikaciju...Ako tvog telefona nema među njima verovatno ga tel neće ni podržati... :)

Odgovori