Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

s60 v3 tj. symbian 9.1 .
Pa problem je sto gotovo nijedna aplikacija ne podrzaje :( Malo ih je koji podrzavaju 6120 , koliko ja vidim....

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ima li neki dobar program za prikazivanje smajlija u sms porukama?
Ako je neko vec napisao neki izvinjavam se.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

mazzy nije bitno da aplikacija bude kompatibilna za odredjeni telefon, nego za odredjenu verziju symbian-a, znaci mozes da skidas bilo koji program koji je kompatibilan za symbian s60 9.1 ili 9.2.
trazi takve sajtove.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

kljun, pa to i radim, ali ipak moraju i telefoni bit kompatibilni. Normalno da sam skidao sa s60 v3 tj. 9.1 koji je u mene .. ali ne ide... :smutny:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Sensei, pogledaj program sms wizard .

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

milann, instalirao sam taj animated sms i super izgleda ali kad se krecem kroz poruke NENORMALNO mi se trosi RAM memorija :wacko:
Jeli to samo do mog telefona ili se to svima desava?

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

@Ninolina

Znam za tu aplikaciju ali ona ne radi na N95,probao sam prije nego sto sam napisao post.

@Milan N73

U app Active file od verzije 1.18 pa do 1.25 imas opciju restart samo na "unsigned" verziji koja meni ne moze da radi na N95,tj kaze "obartite se proizvodjacu,istekao sertifikat.." a ne vidim da je neko uspio da ga sertifikuje...

Interesuje me znaci da li ima neka app sa restartom da provjereno radi na N95 ili eventualno resenje za active file?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Koliko ja znam -ne postoji.I ja imam taj problem.Vec duuugo tragam za opcijom restart/N95.Sve zivo isprobavah ali uzalud-Ni jedan ne radi ili nema opciju...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Evo imam Active File 1.23 i nema opcije za reboot. Ja imam nokiu 6120 i nasao sam drugi nacin, samo promjenem jezik fona i onda se restartuje :) inache mi je English...A english i automatic su iste, te onda samo mjenjam ta dva kad zelim reboot

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

Naucite da sertifikujete programe pa ce vam raditi Reboot, kao i mnogi drugi programi.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Mislim da i ova dva programa imaju opciju reboot: NStarter, Tasky
Mislim da najnovije verzije ne trebaju da se sertifikuju, probajte mozda vam i rade...

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

@ senadomen

Ajde prosvijetli nas kako da sertifikujemo aplikacije umjesto sto upadas sa opaskom koja nema nikakvu vrijednost niti je od pomoci,ako znas kako se radi tacno reci.

@ Sensei

Prva aplikacija koju si rekao ne moze da se instalira na N95 jer je svaka "unsigned" i javlja gresku sertifikata a druga se instalira i nece da se otvori kad se klikne na nju(preuzeo sam sa zvanicnog sajta) a i u komentarima ljudi pise da su opciju reebot makli za OS 9.2

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

Cegevara, a tebe bas mrzi da potrazis malo po netu neki tutorijal, pa hoces sve na tacni i da ti sve lepo radi. :wacko: Kucaj u google: tutorijal sertifikat za symbian i toliko od mene, dalje mozes i sam..

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Cegevara, pogledaj temu "internet preko bluetooth-a..." na ovom forumu, tu ces naci sve sto ti treba za sertifikovanje aplikacija.

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:27

Post od vlady »

Hm Ne znam da li je vec bilo ranije ali ja imam problem sa skrin sejverima i fscallerom... Kada restartujem telefon, fscaller nece da mi startuje zajedno sa symbianom, pa moram opet da ga palim sto ume da smori.
A veci problem imam sa cClock i jos jednim drugim screen saverom ... Isto nakon restarta izgubili su se iz power saver menija u themes i vise nikako ne mogu da ih izaberem da budu aktivni. opet mi se vratio default saver. Kako mogu da ih opet aktiviram i da se stalno pale sa telefonom ?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

vlady, za cClock ne znam jer mi nije potreban pa ga ni ne koristim a sa fscaller-om sam imao isti problem pa sam umjesto njega instalirao skyecaller koji je mnogo bolji jer em se uvijek startuje zajedno sa symbianom em prikazuje slike i kad saljes i primas poruke!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mini Commander 3.04, Java aplikacija, po izgledu neodoljivo podseca na legendarni Volkov Commander. Za nostalgicare, must have app.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlady, za to pokretanje aplikacija sa uključivanjem telefona može da ti posluži aplikacija PowerBoot_S60_3_0_v_1_0_0.sis... Njoj je posao da kad ti uključiš telefon automatski pokreće programe koje si mu stavio u listu... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Instalirao sam nekoliko aplikacija koje pored svega pokazuju info o telefonu . u mene je 6120 i ako sam tacno informisan CPU je 369 MHz . A ovi programi prikazuju da je 192 MHz ? sta to treba da znaci ?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

mazzy, ti programi koje si instalirao ne daju tacne informacije o brzini procesora tvog telefona :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori