Gde to moze da se to podesava ?
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
SE kad stavljas usb na telefon onda te na telefonu pita koju vrstu konekcije hoces. imas ponudjeno:
PC Suite ili phone mode (neznam tacno kako se zove)
mass storage ili file transfer (zaboravio sam i ovde kako tacno pise, al nesto od ova dva jeste)
...
e sad ti treba da odaberes mass storage il file transfer, i tad ce komp da ti cita telefon kao prenosivi uredjaj, i tad imas pristup samo memorijskoj kartici, radi po principu citaca mem. kartica.
a ako te ne pita koju vrstu konekcije hoces, onda udji u podesavanja, pa podesavanja za usb, i tu odaberi mass storage il file transfer.
PC Suite ili phone mode (neznam tacno kako se zove)
mass storage ili file transfer (zaboravio sam i ovde kako tacno pise, al nesto od ova dva jeste)
...
e sad ti treba da odaberes mass storage il file transfer, i tad ce komp da ti cita telefon kao prenosivi uredjaj, i tad imas pristup samo memorijskoj kartici, radi po principu citaca mem. kartica.
a ako te ne pita koju vrstu konekcije hoces, onda udji u podesavanja, pa podesavanja za usb, i tu odaberi mass storage il file transfer.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Kada sam u nokia mapsu na fonu zasto nece da mi radi mapa tj nema je a kada sam prvi put uspeo radilo je sada nece pa sam obrisao sta prvo da ubacim mapu scg ili n maps
Sada kada udjem u map loader nemam kontinente samo neke zemlje gotovo sve evropske bez scg
Sta da radim
Ubacio sam croatia da probam dal radi kada udjem u nokia maps nema samo bela pozadina nema nista
Evo sada imam kontinente sacu da vidim dal ce da radi ako ne radi jel moze pomoc od vase str.
Evo sada radi sve i kada sam kliknuo na gsm da nadje uredjaj radio i nestala mapa ja napustim n maps i opet beo ekran poludecu

Sada kada udjem u map loader nemam kontinente samo neke zemlje gotovo sve evropske bez scg
Sta da radim
Ubacio sam croatia da probam dal radi kada udjem u nokia maps nema samo bela pozadina nema nista
Evo sada imam kontinente sacu da vidim dal ce da radi ako ne radi jel moze pomoc od vase str.
Evo sada radi sve i kada sam kliknuo na gsm da nadje uredjaj radio i nestala mapa ja napustim n maps i opet beo ekran poludecu
- markosvaba
- Mobil fan

-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
markosvaba, covece napisao sam na prethodnoj strani na koji nacin koristiti net sa kompa na mobu preko usb-a,nisi mogao da pogledas.Citaj,citaj,citaj...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- markosvaba
- Mobil fan

- markosvaba
- Mobil fan

Uspeo sam da instlairam sve lepo
E sada sam kliknuo na gsm navigate i ukljucio se 3d i ja lepo radio
i kasnije kada udjem u maps nema mape

Evo ga sada sam ukapirao obrisem maps i ponovo instlairam
Jel zna neko kada skinem da prica(voices) hrvatski i kada stavim da me vodi do odredista kako da stavim da prica?
I dajte neki program za reboot
E sada sam kliknuo na gsm navigate i ukljucio se 3d i ja lepo radio
i kasnije kada udjem u maps nema mape
Evo ga sada sam ukapirao obrisem maps i ponovo instlairam
Jel zna neko kada skinem da prica(voices) hrvatski i kada stavim da me vodi do odredista kako da stavim da prica?
I dajte neki program za reboot
mazzy, imas vezano za igre ovde viewtopic.php?t=12911 
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
mirza82, ne znam koji je telefon u pitanju ali mislim da ti za to ne treba nikakav program.Jednostavno posaljes fajl i sacuvas
XIAOMI Mi 11 midnight grey