Nasao sam neki dan onaj prog CarbideUI , za pravljenje tema. Dali jos neko ima ? pitam se kako da postavim sliku preko citavog ekrana? kada ubacim sliku , opet mi bude ono s gornje i donje strane .... Kako da i preko toga bude slika...
mazzy, i ja imam isti problem sto se tice postavljanja slike preko celog ekrana.Da li neko zna resenje za ovo?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
milann, mislio sam upravo preko tog programa.I dalje ne mogu da stavim preko celog ekrana,jer ostane prostor gore kod sata i dole kod precica za levi i desni selekcioni taster
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, e da , upravu je Milan. I ja sam to taman veceras skontao ... Sensei, Imam ja taj prog,ali mi je nedovoljan. to je prog "nabrzaka", samo slika i et. Meni treba za ikone i sve ostalo
dzuljo, taj program sto tebi treba se zove zensis animated sms,koji je ubedljivo najbolji za graficke smajlije
Jel zna neko da li postoji program za koriscenje blica kao lampice ili tako nesto i da li postoji mogucnost paljenja blica kada se snima kamerom, ali ne onako kako se on upali po defoltu vec da stvarno sija? Izvinjavam se ako je bilo ovih tema u predhonim stranicama foruma, ali ja imam dial-up i staru centralu pa mi jednu stranicu na ovom sajtu otvara 15 min!
Filip89, Cini mi se da postoji , NTorch , ili tako nekako... Ali ne moze za sve telefone..Npr ja imam Nokia 6120 i ne moze se paliti kao lampica blic...
Filip89, program Ntorch omogucava da koristis blic kao lampicu ali ne za kameru,vec samo kao lampicu jer on koristi aplikaciju kamera samo da bi radio tj. kad ukljucis Ntorch i probas da startujes kameru stize poruka:camera in use by another application
instalirao sam psiloc ir remote,i na internetu nema mog uredjaja...tj na zvanicnom sajtu...treba mi .ir fajl za televizor samsung CZ-21H12T ,jel zna neko gde mogu to da nadjem?? thanks unapred
Stefane nema veze sto nema tvog modela.Kad ukljucis program probaj bilo koji od ponudjenih modela i radice sigurno,barem je kod mene je tako
ee zapravo izgleda da i nije do toga,ja ustvari ni ne znam da li radi to u praksi ,ali nisam siguran,jer izbaciuje mi u programu poruku : feature not supported?? sta da radim??
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.