Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Evo jedan dobar program:
MobiFactor PowerMovie

:
Cippi - The Farting Chipmunk

MobiFactor PowerMovie

I jedan "glup" programAmazing Video player for Symbian OS Series 60v3 phones. Supports most popular formats such as like AVI(DivX, XVid), MP4. Inteligent design and high performance allow you to enjoy your favourite movies and clips wherever you are. Download clips you like either from the Internet or rip clips from DVDs and watch them on your phone.
Supports most popular video formats: AVI(DivX, Xvid), MP4
Full screen mode with THREE different orientations
High performance, watch your clips without delays
Start with time function allows you to start playback at any time
Sort the clips either by name or duration
Adjust brightness, contrast and saturation for best image

Cippi - The Farting Chipmunk
Enjoy the soothing ice blast of Cippi! Plan Cippi blasts on your friends - work mates, your boss! Make sweet music. Essentially it's the farting machine on your mobile. Download the trump selecta to your phone for free.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Samo da dopunim svoj prethodni post o ovom PowerMovie programu...
Znaci player je ubedljivo najbolji od svih koje sam do sada koristio i definitivni must have!
Prepoznaje dosta vise video i audio formata i od smart movie-a, divx player-a, real player-a...
Pravio sam danas sa jednim konvertorom(po meni najboljim) divx filmove sa mp3 audio kodekom i niti smart movie niti divx player iz nekog razloga nije hteo da reprodukuje zvuk(real player naravno ni video), ali kad sam pustio taj isti divx film preko power movie-a savrseno je citao i video i zvuk... Da jos spomenem da za razliku od smart movie-a i divx player-a cita i mp4 klipove(i one koje snimim telefonom) tako da mi ovaj program zamenjuje i real player.
I evo da dodam jos jedan program koji me takodje odusevljava, iako postoji nekoliko programa koji imaju istu svrhu kao on:
Symmy v0.1.1 S60v3 - Voip Over GPRS 3G WiFi

Znaci player je ubedljivo najbolji od svih koje sam do sada koristio i definitivni must have!
Prepoznaje dosta vise video i audio formata i od smart movie-a, divx player-a, real player-a...
Pravio sam danas sa jednim konvertorom(po meni najboljim) divx filmove sa mp3 audio kodekom i niti smart movie niti divx player iz nekog razloga nije hteo da reprodukuje zvuk(real player naravno ni video), ali kad sam pustio taj isti divx film preko power movie-a savrseno je citao i video i zvuk... Da jos spomenem da za razliku od smart movie-a i divx player-a cita i mp4 klipove(i one koje snimim telefonom) tako da mi ovaj program zamenjuje i real player.
I evo da dodam jos jedan program koji me takodje odusevljava, iako postoji nekoliko programa koji imaju istu svrhu kao on:
Symmy v0.1.1 S60v3 - Voip Over GPRS 3G WiFi

Symmy Voip Over GPRS 3G Free Service
Symmy is a global communication service via GPRS/3G on your mobile phone.It is completely free application which can be used any time any where all over the world on your mobile phone or your pc.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vladimir13 irRemote je odavno izasao za 9.1 9.2 symbian telefone, nemozes u s60v3 da snimis verziju irRemote-a koja je pravljena za stariju verziju symbian-a zbog nekompatibilnosti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sensei, i mene je obradovala vest o PowerMovie, instalirao sam ga odmah kako sam ga video na netu (pre jedno 10 dana), i onda ogromno razocafrenje. Telefon mi je takoreci posandrcao, stalno mi je izbacivao neke KERN EXEC 3 errore, i program je jednostavno morao da leti napolje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
taj PowerMovie i nije tolko dobar na UIQ3 telefonima, konkretno na mom p990 se nije pokazato tako dobro, nekako mi je bolji CorePlyer i za 9.1 a i za 9.1 UIQ3.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
HaSh imas na oficijalnom sajtu smart movie-a,
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie