Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Za sta bre 2 eur? Windows live messanger je besplatan .

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Evo jedan dobar program:

MobiFactor PowerMovie

Slika
Amazing Video player for Symbian OS Series 60v3 phones. Supports most popular formats such as like AVI(DivX, XVid), MP4. Inteligent design and high performance allow you to enjoy your favourite movies and clips wherever you are. Download clips you like either from the Internet or rip clips from DVDs and watch them on your phone.

Supports most popular video formats: AVI(DivX, Xvid), MP4
Full screen mode with THREE different orientations
High performance, watch your clips without delays
Start with time function allows you to start playback at any time
Sort the clips either by name or duration
Adjust brightness, contrast and saturation for best image
I jedan "glup" program :D :

Cippi - The Farting Chipmunk

Slika
Enjoy the soothing ice blast of Cippi! Plan Cippi blasts on your friends - work mates, your boss! Make sweet music. Essentially it's the farting machine on your mobile. Download the trump selecta to your phone for free.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

u cemu je razlika izmedju tomtom-a koji radi sa integrisanim gpsom na fonu,i obicnog gpsa na n95 8g??

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Samo da dopunim svoj prethodni post o ovom PowerMovie programu...
Znaci player je ubedljivo najbolji od svih koje sam do sada koristio i definitivni must have!
Prepoznaje dosta vise video i audio formata i od smart movie-a, divx player-a, real player-a...
Pravio sam danas sa jednim konvertorom(po meni najboljim) divx filmove sa mp3 audio kodekom i niti smart movie niti divx player iz nekog razloga nije hteo da reprodukuje zvuk(real player naravno ni video), ali kad sam pustio taj isti divx film preko power movie-a savrseno je citao i video i zvuk... Da jos spomenem da za razliku od smart movie-a i divx player-a cita i mp4 klipove(i one koje snimim telefonom) tako da mi ovaj program zamenjuje i real player.

I evo da dodam jos jedan program koji me takodje odusevljava, iako postoji nekoliko programa koji imaju istu svrhu kao on:

Symmy v0.1.1 S60v3 - Voip Over GPRS 3G WiFi

Slika
Symmy Voip Over GPRS 3G Free Service

Symmy is a global communication service via GPRS/3G on your mobile phone.It is completely free application which can be used any time any where all over the world on your mobile phone or your pc.

vladimir13
Banned
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41

Post od vladimir13 »

jel izasao irRemote za S60v3??????? imam staru verziju ali nece da radi na n73...odnosno nece da pokrene instalaciju......ako neko zna neka da link...
Nokia E61

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

pa meni v1.00 ne radi,a 1.02 mi radi na n95 8gb,dok drugu i verzija 1.00 radi na n95 obicnoj

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

vladimir13 irRemote je odavno izasao za 9.1 9.2 symbian telefone, nemozes u s60v3 da snimis verziju irRemote-a koja je pravljena za stariju verziju symbian-a zbog nekompatibilnosti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, i mene je obradovala vest o PowerMovie, instalirao sam ga odmah kako sam ga video na netu (pre jedno 10 dana), i onda ogromno razocafrenje. Telefon mi je takoreci posandrcao, stalno mi je izbacivao neke KERN EXEC 3 errore, i program je jednostavno morao da leti napolje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage, vjerovao ili ne i meni je tu istu gresku javljao, ali ne uvijek nego tek kad klip koji gledam dodje do kraja.
Ali gle cuda, posle prvog restarta telefona program radi perfektno i bez ikakve greske, probaj i ti :wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

taj PowerMovie i nije tolko dobar na UIQ3 telefonima, konkretno na mom p990 se nije pokazato tako dobro, nekako mi je bolji CorePlyer i za 9.1 a i za 9.1 UIQ3.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

k08r4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2008. 18:30

Post od k08r4 »

Pozdrav imam nokiju N95 i kad hocu da pokrenem Fifu 2007 trazi mi da skinem n-gage plugin dal mogu sa racunara da ga ubacim i kako???

Unapred hvala

PS i dal se nesto dodatno placa taj plugin??

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

postoji li neki program za n95 koji pokazuje koliko mi je ostalo baterije u procentima,koliko sati jos ce da traje i slicno???

vladimir13
Banned
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41

Post od vladimir13 »

Sensei, to znam ali pitam da li je izasla S60v3 verzija posto mi je stara verzija radila na 6600 pa mi je sad potreban za N73...........ajd pomagajte.............pozdrav
Nokia E61

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

pa jel ne vidis dobro ili u cemu je problem??

citat: pa meni v1.00 ne radi,a 1.02 mi radi na n95 8gb,dok drugu i verzija 1.00 radi na n95 obicnoj

znaci ima v1.00 i v1.02

HaSh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
Kontakt:

Post od HaSh »

Joj, ne znam da li je negde ima, ali posto mi treba Konvertor za SmartMovie za PC ( a program je besplatan ( za pc :wink: )) da li moze neko da mi kaze gde mogu nabaviti taj program?

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Stefan33 napisao:tomtom-a koji radi sa integrisanim gpsom
A gde si našao TomTom koji radi s integrisanim GPS-om? Jel napokon izašao?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

HaSh imas na oficijalnom sajtu smart movie-a,
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

bygynon,jeste,izasao je,potrazi na emule-u..... :D :D Ja nisam probao,al mislim da radi,t.j tako kazu na forumima... :D :D
N97, iPhone 4 on its way!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

vladimir13, ocigledno si me pomjesao sa nekim, ja ti nisam nista bio napisao :wink:
Ali evo da kazem nesto, ja imam irRemote na mojoj N73me i radi mi odlicno ako se izuzme to sto je dosta mali domet, cini mi se da je 1.0 verzija...

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

bygynon, pa je izasao ali nisam ga testirao,i jel moze neko lepo detaljno da mi objasni razlike??

Odgovori