Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

hmm.. sa fiksnog se cuje ono tup tu tu tu... ko mali prekid da se cuje na pocetku ali nema ni malo zvona. Ma iskreno neka on tamo cuje Žikino kolo sto se mene tice. Bitno mi je da me ne moze dobiti.

milann, jesi li probao taj program Gdesk. Evo gledam na klipu http://www.youtube.com/watch?v=8W5mprc1a88 malo mi ovo komplikovano i nepreglednpo ili ovaj lik komplikuje.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sensei, pokusaj da namestis. Ja sam pokusao i na E60 i na N80 i nije mi poslo za rukom. Posalje on sms ali posle prilicno zvonjenja sto po meni nije ni za k.... A i vidi se da ti zvoni telefon tj. pokaze propusten poziv. A to nije poenta kao kod ovih aplikacija koje su ljudi naveli... :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Azimuth, nisam ja nikad ni rekao da je to poenta, vec sam samo citirao dio teksta u kome pise da, izmedju ostalog, taj program moze i da posalje sms kad odbijes poziv.
Moja poenta(koju izgleda nisi shvatio) je da to moze i bez programa :wink:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sensei, jbg, moja greska... Nisam obracao paznju na to sto si citirao ...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, ta opcija je ili posle ogromnog broja zvonjenja, ili kada ti svojerucno (svojenozno) odbijes poziv. Ja sam mislio na to da program odbije poziv, i poruku, na taj nacin da ni ne javi. Da cak i ne zasvetli. Easy Reject to omogucuje. Meni je trenutno program u fazi testiranja, javicu utiske.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

napalm death napisao: milann, jesi li probao taj program Gdesk. Evo gledam na klipu http://www.youtube.com/watch?v=8W5mprc1a88 malo mi ovo komplikovano i nepreglednpo ili ovaj lik komplikuje.
Nemam zivaca da gledam onaj video, uzasno mi je spor net, ali aplikaciju sam isprobao i stvarno je extra. Evo i par reci o njoj.
Imas mogucnost da doteras desktop bas sve po tvom ukusu (da oduzimas-da dodajes...) i ono sto je bitno sada mozes da stavis wallpaper preko celog ekrana (samo nece pokriti onu gornju traku gde je mreza) Trenutno za ovaj program se mogu naci pluginovi za clock, taskman i AgnView, a verujem da ce ih biti kasnije jos neki. Drugo, imas po netu mnogo lepih skinova za njega (u programu ih ucitas tako sto ides na design->design load) od kojih neki dosta podesecaju na standby-eve nekih drugih marki telefona (Okacio sam neke primer dole). Ali ono sto mi se za sada ne svidja to je sto se sa ovom aplikacijom telefon ukoci kad kucas brojeve; nemogucnost ptikazivanja simbola za mrezu, bateriju i drugih bitnih informacija (poruke, pozivi..) Ali verujem da ce se to srediti posto kazu da je ovo tek alfa verizja i jos je u fazi ispitivanja.. ;)

Slika Slika Slika

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:27

Post od vlady »

Da li neko zna ima li neki program za s60v3 kojim se preko bluetooth a upravlja racunarom ? :) Neki bluetooth remote control?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

vlady, prelistaj prethodne stranice u ovoj temi, nemoj da te mrzi, pa ces naci sve sto te interesuje... :uhuh:

Jel neko probao onaj ShakeSMS ? Izgleda zanimljivo, fora je u tome sto ne moras da otkljucavas telefon pa da pogledas poruku pa izadjes i ponovo zakljucas telefon nego jednostavno protreses mobilni i procitas sms :D Zanimljivo... Ako nekom treba imam ali treba da se signuje...
I neko je trazio RotateMe, e ja imam 2.0 i 2.10beta verziju pa ako jos uvek trazi tu sam...

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:27

Post od vlady »

Azimuth I tebe ne bi trebalo da mrzi samo da napises ime programa. Ja inace uvek koristim search i pravo je mucenje naci nesto sto ti treba.. opet sam trazio i nista.
Dovoljno je samo napisati imena programa, bio bih zahvalan..

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Azimuth, zar nije taj program iskljucivo samo za N82, N95..? Ostali telefoni ne verujem da bi prepoznali protresanje jer nemaju motion senzor :?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlady, ja koristim 2 programa... jedan je BlueShareware Bluetooth Remote Control 3.0 RC1, a drugi Salling.Clicker.v3.5.0.860... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

milann, izgleda zanimljiv program.. menja omplet sve koliko vidim.. sada mi se ne instalira zbog bugova jer mi to naj manje treba ali rado cekam stabbilnu verziju

Azimuth, ShakeSMS radi samo na telefonima koji imaju motion senzor, znaci n95 i n82, kao sto rece milann,

..prvenstveno radi landscape sa rotateMe programom kada obaras fon u stranu on sam prebacuje u landscape.. ali samo u levu stranu) pogledaj OVDE i rotateMe dlazi sa sovom verzijom sw kod n95 tako da ko ima n95 ne mora traziti rotateMe ;)

koliko dobro radi senzor za pokret na n95 pogledaj OVO ..poprilicno dobro

Predpostavljam da ce ovo doneto novu generaciju aplikacija i igara

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

milann i napalm death, logicno bi bilo da radi samo na tim telefonima mada nigde nista ne pise po tom pitanju... ili ja nisam nasao. A RotateMe napalm death mozes da turis u koji god hoces telefon i radice ti :wink: Mada je po meni to neprakticno al dobro... Ko voli nek' izvoli

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Azimuth, da.. rotateMe radi samo na n95 i n82 po pitanju samog obaranj displeja.. znaci kada okrenes ono samo predje u landscape radi samog senzora... dok na drugim moras samo prebacivat u koji hoces polozaj

i da ...znam da rotateMe radi na svim symbian 9.1 60 3.. nisam nigde rekao da ne radi ali se sada ne moze sertifikovati rotateMe pa onaj koji ima n95 ne mora cekati sertifikat vec se dobija u novoj verziji sw ;)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Azimuth, meni treba RotateMe, pa ako nije muka da mi pošalješ.... Hvala unaprijed!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Evi ima i LandscapePro 2.0 koji bi trebao raditi posao kao i rotateme. Jos uvek je demo i nije potpisan. Koliko sam skontao ne moze se sihronizirati sa senzorom za pokrett.

http://symbianwebblog.wordpress.com/200 ... -rotation/

IvanKG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Jul 2005. 22:26

Post od IvanKG »

Postoji li neki programcic za tacno pracenje trajnja razgovora. Na postpaid-u sam i zeleo bih da u svakom trenutku znam koliko sam razgovarao (npr. na mesecnom nivou)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

IvanKG, nisi rekao koji telefon koristis,ali trebalo bi da imas aplikaciju Log koja meri vreme razgovora i to na maksimum mesec dana koliko je tebi i potrebno.Znaci kad hoces da pocnes da racunas koliko si pricao resetuj trenutno stanje price u Log-u i narednih mesec dana imaces u vidu koliko si vremena razgovarao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Trajanje razgovora se meri neograniceno tj dok ga rucno ne resetujes, a maximum od 30 dana vazi za listu poziva, poruka, gprsa...

IvanKG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Jul 2005. 22:26

Post od IvanKG »

Otprilike da 3660 imam 3 godine, i sad sam uzeo 6120, i mislim da bi trebalo da znam za zelenu slusalicu :-)
Treba mi neka aplikacija za 6120 koja moze da prati ukupno trajanje razgovora, da vidim ukupan broj minuta za odredjeni period (kao sto sam rekao, na mesec dana), kao sto je MinutesManager, samo nesto novije.

Odgovori