Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
hmm.. sa fiksnog se cuje ono tup tu tu tu... ko mali prekid da se cuje na pocetku ali nema ni malo zvona. Ma iskreno neka on tamo cuje Žikino kolo sto se mene tice. Bitno mi je da me ne moze dobiti.
milann, jesi li probao taj program Gdesk. Evo gledam na klipu http://www.youtube.com/watch?v=8W5mprc1a88 malo mi ovo komplikovano i nepreglednpo ili ovaj lik komplikuje.
milann, jesi li probao taj program Gdesk. Evo gledam na klipu http://www.youtube.com/watch?v=8W5mprc1a88 malo mi ovo komplikovano i nepreglednpo ili ovaj lik komplikuje.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sensei, ta opcija je ili posle ogromnog broja zvonjenja, ili kada ti svojerucno (svojenozno) odbijes poziv. Ja sam mislio na to da program odbije poziv, i poruku, na taj nacin da ni ne javi. Da cak i ne zasvetli. Easy Reject to omogucuje. Meni je trenutno program u fazi testiranja, javicu utiske.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Nemam zivaca da gledam onaj video, uzasno mi je spor net, ali aplikaciju sam isprobao i stvarno je extra. Evo i par reci o njoj.napalm death napisao: milann, jesi li probao taj program Gdesk. Evo gledam na klipu http://www.youtube.com/watch?v=8W5mprc1a88 malo mi ovo komplikovano i nepreglednpo ili ovaj lik komplikuje.
Imas mogucnost da doteras desktop bas sve po tvom ukusu (da oduzimas-da dodajes...) i ono sto je bitno sada mozes da stavis wallpaper preko celog ekrana (samo nece pokriti onu gornju traku gde je mreza) Trenutno za ovaj program se mogu naci pluginovi za clock, taskman i AgnView, a verujem da ce ih biti kasnije jos neki. Drugo, imas po netu mnogo lepih skinova za njega (u programu ih ucitas tako sto ides na design->design load) od kojih neki dosta podesecaju na standby-eve nekih drugih marki telefona (Okacio sam neke primer dole). Ali ono sto mi se za sada ne svidja to je sto se sa ovom aplikacijom telefon ukoci kad kucas brojeve; nemogucnost ptikazivanja simbola za mrezu, bateriju i drugih bitnih informacija (poruke, pozivi..) Ali verujem da ce se to srediti posto kazu da je ovo tek alfa verizja i jos je u fazi ispitivanja..

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
vlady, prelistaj prethodne stranice u ovoj temi, nemoj da te mrzi, pa ces naci sve sto te interesuje... 
Jel neko probao onaj ShakeSMS ? Izgleda zanimljivo, fora je u tome sto ne moras da otkljucavas telefon pa da pogledas poruku pa izadjes i ponovo zakljucas telefon nego jednostavno protreses mobilni i procitas sms
Zanimljivo... Ako nekom treba imam ali treba da se signuje...
I neko je trazio RotateMe, e ja imam 2.0 i 2.10beta verziju pa ako jos uvek trazi tu sam...

Jel neko probao onaj ShakeSMS ? Izgleda zanimljivo, fora je u tome sto ne moras da otkljucavas telefon pa da pogledas poruku pa izadjes i ponovo zakljucas telefon nego jednostavno protreses mobilni i procitas sms

I neko je trazio RotateMe, e ja imam 2.0 i 2.10beta verziju pa ako jos uvek trazi tu sam...
- napalm death
- Mobil manijak
milann, izgleda zanimljiv program.. menja omplet sve koliko vidim.. sada mi se ne instalira zbog bugova jer mi to naj manje treba ali rado cekam stabbilnu verziju
Azimuth, ShakeSMS radi samo na telefonima koji imaju motion senzor, znaci n95 i n82, kao sto rece milann,
..prvenstveno radi landscape sa rotateMe programom kada obaras fon u stranu on sam prebacuje u landscape.. ali samo u levu stranu) pogledaj OVDE i rotateMe dlazi sa sovom verzijom sw kod n95 tako da ko ima n95 ne mora traziti rotateMe
koliko dobro radi senzor za pokret na n95 pogledaj OVO ..poprilicno dobro
Predpostavljam da ce ovo doneto novu generaciju aplikacija i igara
Azimuth, ShakeSMS radi samo na telefonima koji imaju motion senzor, znaci n95 i n82, kao sto rece milann,
..prvenstveno radi landscape sa rotateMe programom kada obaras fon u stranu on sam prebacuje u landscape.. ali samo u levu stranu) pogledaj OVDE i rotateMe dlazi sa sovom verzijom sw kod n95 tako da ko ima n95 ne mora traziti rotateMe

koliko dobro radi senzor za pokret na n95 pogledaj OVO ..poprilicno dobro
Predpostavljam da ce ovo doneto novu generaciju aplikacija i igara
- napalm death
- Mobil manijak
Azimuth, da.. rotateMe radi samo na n95 i n82 po pitanju samog obaranj displeja.. znaci kada okrenes ono samo predje u landscape radi samog senzora... dok na drugim moras samo prebacivat u koji hoces polozaj
i da ...znam da rotateMe radi na svim symbian 9.1 60 3.. nisam nigde rekao da ne radi ali se sada ne moze sertifikovati rotateMe pa onaj koji ima n95 ne mora cekati sertifikat vec se dobija u novoj verziji sw
i da ...znam da rotateMe radi na svim symbian 9.1 60 3.. nisam nigde rekao da ne radi ali se sada ne moze sertifikovati rotateMe pa onaj koji ima n95 ne mora cekati sertifikat vec se dobija u novoj verziji sw

- napalm death
- Mobil manijak
Evi ima i LandscapePro 2.0 koji bi trebao raditi posao kao i rotateme. Jos uvek je demo i nije potpisan. Koliko sam skontao ne moze se sihronizirati sa senzorom za pokrett.
http://symbianwebblog.wordpress.com/200 ... -rotation/
http://symbianwebblog.wordpress.com/200 ... -rotation/
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
IvanKG, nisi rekao koji telefon koristis,ali trebalo bi da imas aplikaciju Log koja meri vreme razgovora i to na maksimum mesec dana koliko je tebi i potrebno.Znaci kad hoces da pocnes da racunas koliko si pricao resetuj trenutno stanje price u Log-u i narednih mesec dana imaces u vidu koliko si vremena razgovarao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Otprilike da 3660 imam 3 godine, i sad sam uzeo 6120, i mislim da bi trebalo da znam za zelenu slusalicu 
Treba mi neka aplikacija za 6120 koja moze da prati ukupno trajanje razgovora, da vidim ukupan broj minuta za odredjeni period (kao sto sam rekao, na mesec dana), kao sto je MinutesManager, samo nesto novije.

Treba mi neka aplikacija za 6120 koja moze da prati ukupno trajanje razgovora, da vidim ukupan broj minuta za odredjeni period (kao sto sam rekao, na mesec dana), kao sto je MinutesManager, samo nesto novije.