Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

IvanKG, jel ti citas sta ti ljudi pishu ovde? Sam telefon u svom logu ima sve navedene opcije koje ti trebaju. I broj poruka, i minutaza i GPRS counter. Pa nemoj da te bas toliko mrzi da sve ispregledas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

IvanKG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Jul 2005. 22:26

Post od IvanKG »

Da li LOG moze da zaokruzi prvi minut razgovora, da li moze da prikaze preostale beplatne minute (definisane od strane korisnika), da li moze da pokaze datum zavrsavanja obracunskog perioda.
Pa nemojte tako, znam sta pitam.......

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nijedan meni poznat program to ne moze. Ovo sto ti trazis samo jedna stvar moze da prikaze: papir i olovka.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Evo otvoreno je nesto kao sertifikovanje aplikacija online. Potrebno je znaci samo upisati IMEI, email (moze bilo koji vas) i aplikaciju postaviti.

https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do

Navodno, aplikacije koje se (ne)mogu potpisati su:

Applications which CAN be signed with Open Signed Online:

LandscapePro
RockNScroll
ShakeMe
Gnubox
FlipSilent
ShakeLock
LargeTime
Audio Cube
Autolock
Callfilter
Calsync
CuteKeys
EmTube
Mujmail
Themes Laucher
Ufind GPS
Ymtiny
Pythofors
Inclinometer
Handy Wifi
Activefile
cClock
PhoNetInfo
FontRouter
rotateMe v2.2 Beta 2

Applications which CANNOT be signed with Open Signed Online:

All other rotateMe versions (also the public one)
Nokmote
Cell track
EQ Alttab
EQ Restart
Nsysinfo
Screenshot
SmartSettings
Cracked Files

Ja nisam uspeo nista, dodus nisam puno ni pokusavao. Sada pokusavam landscape i kaze server pao, pa eto. Ako ko sta uspe neka javi radi li ovo cudo u opste.

Poz

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam uspio sign-ovati FExplorer na ovakav novi nacin, cisto da probam a svakako mogu i na stari nacin jer imam cert. fajl kojim mogu instalirati programe na ovaj moj trenutni fon do 2011. :D :D :D :D :D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

heh blago tebi.. nego bili mogao ti ili neko da mi sertifikuje rotateMe za moj fon. Ja kako god pokusam ovo online nece dok je recimo nekiam uspelo

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death mozda je problem u verziji RotateMe programa koju pokusavas da signujes, jel si pokusao ovu verziju programa da signujes v2.2 Beta 2 ili neku drugu?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

uff.. ne znam.. pise mi rotateme21_ow24kad7 ..mislim da je v2.1 a moze samo v2.2

i jeli istina da je v2.2 samo za n95 ..tako sam cuo a ne verujem

EDIT: evo proslo je LandscapePro .. kaze SUCCESS ..sad, videcemo dal ce raditi. Inace znam da je jos u demo fazi da cak nema ni meni ali ako bude obavljao posao kako treba bice dobro.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Verovatno je ovo pitanje vec postavljano ali znacilo bi mi kada bi mi neko rekao naziv nekog programa koji broji poruke :D :) .

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

A za koji telefon?

Inace zar ti ne stoji kada udjes recimo inbox pa otvoris prvu poruku i pise ti 1/20 ili isto tako kada odes u sent

Evo stigao mi LandscapePro. Instaliram ga normalno ali prvo nema ikonice nego samo natpis aplikacije i kada je pokrenem ono samo krene i odma izadje.

razocarao sam se pravo :disgust:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sssikisss, imas SMS Counter za S60 v3, nasao sam ga na jednom warez site-u. Meni licno jako nepotrebna aplikacija.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

IvanKG, ako si gledao dobro onda si video na prvoj stranici ove teme da se ni to ne sme. Pogledaj stranicu 1
Ljudi, ovo počinje da liči na nešto što nikako ne želimo da vidimo - svaki drugi post će biti "šalji meni na ovo, na ono, hoću ja, evo ga mejl... :uhuh: "
Svi postovi tog tipa će biti brisani bez ikakvog obrazloženja!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Potreban mi je ali hitno! program koji mi omogucava dostupnost brojeva samo koji su na listi. Znaci ne black list nego listu meni bitnih brojeva a za ostale da sam nedostupan. Bas ono sto je na SE telefonima.

E sad siguran sam da ima takav program ali ne znam pod kojim imenom da trazim. Imam "Handy Blacklist v2.0" koji nema tu mogucnost. Sad da slikidam sve Black list programe, instaliram i gledam da li imaju ovo sto meni treba,.,.. mislim da ne ide.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

napalm death,advanced call manager ima tu mogucnost,odnosno white list (bast bo sto tebi treba) :wink: .

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

evo nasao sam BlackBaller v1.0 koji dobro obavlja posao bas ono sto mi treba. Jedino zamerim sto je stalno u standby ali ne zauzima puno. i ako ne znam u poste koliko zauzima. ima filtriranje i black list, white list, i poruka i sta ja znam jos sta

sssikisss, dal advanced call manager stoi u standby ili ?

EDIT:

Evo skinuosam ga ali isto radi u standby kao i BlackBaller v1.0 tako da ..za sada mi ne treba, mada cudi me kako mi Handy Blacklist v2.0 radi normalno a ne stoi u standby

eto ako ko tna program sa white list a da ne koristi ram memoriju, neka javi

poz

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

[quote"napalm death"]

eto ako ko tna program sa white list a da ne koristi ram memoriju, neka javi

Sam si napisao a to je program Handy Black List

;)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ali on nema whitelist :dry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Private Call&SMS Guard 3.20 ili 3.21 (mislim da je ovo najnovija verzija) Stoji u backgroundu, ali jede svega 0.3 MB RAM-a. Mislim da od ovoga manje NE postoji. Imas black list, white list, call specific list, baby list.... ma sta ti dusha 'oce...
Kod mene je trenutno na testiranju Easy Reject, zbog pojedinih meni odlicnih stvari, ali jedna koja mi se ne svidja je da program JEDE bateriju (kako je ovo moguce, nemam pojma)

spaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 28. Feb 2008. 16:16

Post od spaja »

Danas sam instalirao i malo testirao program Cellity Free SMS sa mojom Nokia e61 telefonom.

Radi se o programu koji koristi internet konekciju za slanje sms poruka. Sam program nisam uspeo da nateram da radi sa wifi konekcijom, tako da nisam uspeo da posaljem potpuno besplatnu poruku. Sa druge strane program radi dobro sa gprs konekcijom - cena sms poruke u ovom slucaju meni je ispadala oko 0.2 dinara (pretpostavljam sto je poruka veca - veca i cena, ja sam koristio za test negde oko 60 karaktera). Primalac poruke, na kraju samog sms-a vidi i neku reklamicu. Sama poruka ne mora biti 160 karaktera duga - vec preko 2000 karaktera, bez lomljenja u vise sms-ova - sjajno.

Da bi obe strane mogle da vide ceo sms - neophodno je da obe strane imaju instaliran ovaj program. Kako je najcesca varijanta da jedna strana nema startovan cellity u trenutku primanja cellity free poruke - korisnik ce primiti poziv (tacnije 'cimanje') sa 00496966102800 broja - to je signal da vas u inboxu ovog programa ceka nova poruka. Mali savet: ovaj broj memorisite u imenik kao 'cellity nova poruka'.

Sam program sam instalirao kako bih slao poruke u inostranstvo po jefitinijoj ceni - da li ovo radi videcu sutra (po proizvodjacu nije bitno u kojoj se zemlji nalazite, jedina je razlika u ceni gprs protoka). Javite ako znate za neki slican program koji ste uspeli da naterate da radi sa wifi konekcijom - ako moze potpuno free da sljaka bilo bi jos bolje.

pozdrav

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

miodrage, e hvala.. evo skinuo sam v3.21 ...samo gde i ima li opcija da vidim ko me zvao.. znaci ko je pokusavao.. na ostalim slicnim programima ima opcija "view log" a ovde ne mogu nikako naci

malo je nepregledna aplikacija i zapetljana ali snalazim se.. nego zasto su mi zakljucane neke opcije poput "mange sms" "call record" "file securty" ..kada kliknem an njih pise da ukucam sifru.. ne kontam

evo i na netu generalno stoji da su opcije zakljucane ali.. koja je sifra ?
Slika

Odgovori