Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa default sifra ne postoji, sam je ukucavas koliko se secam. Ides u settings i tamo sve sredis. Ako ti trazi, default sifra je ja mislim 12345. Za logove nemas posebno view log, nego ako je u pitanju poruka ides u messages, a ako je poziv callrecords (logicno zar ne?) Imas opciju da podesis Show flash icon (mala ikonica se u slucaju aktivacije pojavi i trepti sve dok ne vidis sta je u pitanju. Sto se mene tiche ima jedan minus koji Easy Reject nema: Naime kod primanja skrivene poruke (baby list) telefon na kratko zprikaze da se nesto desilo sa inboxom, i onda vrati default screen, ali zasvetli... Za pozive, ovo se desava i sa Easy reject.
napalm death, igraj se malo sa programom, meni je trebalo par sati dok sam sve pohvatao, ali vredelo je. Ako imas pitanja, feel free to ask.
napalm death, igraj se malo sa programom, meni je trebalo par sati dok sam sve pohvatao, ali vredelo je. Ako imas pitanja, feel free to ask.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
pa predpostavljao sam da je callrecorders recimo za pozive log ali je zakljucano.. ne pomaze nista, vec sam pokusao 1234, 12345, 0000 i koju vec ne ali jednostavno odbija i kaze sifra je pogresna
da super je to sa ikonicom sto treperi sve dok ne udjes u program, kada udjem onda pise da je bilo recimo 2 propustena poziva.. EDIT: evo kucajuci post slucajno ukuca 123 i za sve je 123 sifra
ovaj call manager je ustvari file manage, ima par opcija manipulacijom fajlovima i zakljucavanje fajlova.. jedino zakljucavaje jako dugo raje tako da se bas ne isplati koristiti
aa.. evo sada gledam ..kada imam propusten poziv, udjem ono u program pise mi jedan propusten, udjem u call records i.. pise no data.. i ako je nastimano "call duration: 10 days"
ma ajde vidjet cu mozda nadjem nesto.. hvala u svakom slucaju
da super je to sa ikonicom sto treperi sve dok ne udjes u program, kada udjem onda pise da je bilo recimo 2 propustena poziva.. EDIT: evo kucajuci post slucajno ukuca 123 i za sve je 123 sifra
ovaj call manager je ustvari file manage, ima par opcija manipulacijom fajlovima i zakljucavanje fajlova.. jedino zakljucavaje jako dugo raje tako da se bas ne isplati koristiti
aa.. evo sada gledam ..kada imam propusten poziv, udjem ono u program pise mi jedan propusten, udjem u call records i.. pise no data.. i ako je nastimano "call duration: 10 days"
ma ajde vidjet cu mozda nadjem nesto.. hvala u svakom slucaju
- napalm death
- Mobil manijak
Jel postoji program koji ce stavljati drugaciji zvuk za sms od razlicitih osoba. Imao sam instaliran neki ali ne radi dobro, ponekad ne odsvira ni jednu melodiju, a i ne moze da se iskljuci da svira zvuk za sms kad stigne report...
I jel postoji neki pleyer koji omogucava gledanje video klipova snimanih sa telefonima koji snimaju u rezoluciji 640x480. (npr. 6233)...
Poz.
I jel postoji neki pleyer koji omogucava gledanje video klipova snimanih sa telefonima koji snimaju u rezoluciji 640x480. (npr. 6233)...
Poz.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Filip89, .jar file se ne "potpisuje", samom .sis(x)
joca986, program koji trazis je jedan jedini (koliko ja znam) i zove se RockYourMobile.Message Tones. On upravo i ima bug koji si pomenuo, tako da ti ostaje samo da ckeamo neku noviju verziju u kojoj ce ovo da bude ispravljeno.
joca986, program koji trazis je jedan jedini (koliko ja znam) i zove se RockYourMobile.Message Tones. On upravo i ima bug koji si pomenuo, tako da ti ostaje samo da ckeamo neku noviju verziju u kojoj ce ovo da bude ispravljeno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
napalm death, udjes u kemeru-video mod-settings-i tu treba da imas opciju video stabilization,bar je tako kod mene na N73.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
Ma nema mi nigde te opcije. I pre mi nije bilo ukljuceno nego se pojavilo onda kada sam radio hard reset telefona. Kada idem u opcije pise mi samo:
Audio recording
Video quality
Add to album
Show capture video
Default video name
Memory in use
Ne mogu nigde nista naci.. pa nije valjda da se ne moze iskljuciti. I nelogicno mi je da stabilizator ima kod video snimanja a nema kod slikanja.
Audio recording
Video quality
Add to album
Show capture video
Default video name
Memory in use
Ne mogu nigde nista naci.. pa nije valjda da se ne moze iskljuciti. I nelogicno mi je da stabilizator ima kod video snimanja a nema kod slikanja.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Filip89, miodrage, Pretpostavljam da se ne radi o potpisivanju kao kod Simbian aplikacija vec o informacijama koje se nalaze u JAD fajlu i manifestu JAR fajla i na bazi kojih se zakljucuje da li je aplikacija TRUSTED itd. Ako je trusted onda ima veca prava pristupa fajl sistemu itd.
To se radi najcesce izmenom sadrzaja Manifest fajla unutar JAR arhive.
To se radi najcesce izmenom sadrzaja Manifest fajla unutar JAR arhive.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Treba mi program koji bez mog pitanja belezi sve pozive (snima razgovore)...
Skinuo sam Smartphoneware.Best.CallRecorder.v1.0.S60v3, i tako nesto mi treba, stim sto ovaj program nece da snimi ni jedan poziv, razgovor se pojavi na listi i pise 0 sekundi, i kad pustis play to traje 0 sekundi....
Dajte neku drugu alternativu...
Poz.
Skinuo sam Smartphoneware.Best.CallRecorder.v1.0.S60v3, i tako nesto mi treba, stim sto ovaj program nece da snimi ni jedan poziv, razgovor se pojavi na listi i pise 0 sekundi, i kad pustis play to traje 0 sekundi....
Dajte neku drugu alternativu...
Poz.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
joca986, taj program sto si skinuo kao jos neki snima automatski sve razgovore,samo je stvar u tome sto ga nisi dobro podesio,pogledaj podesavanja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
- napalm death
- Mobil manijak
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vladimir13 vrati vreme u podesavanjima u satu na vreme kad je sertifikat bio aktivan, to mozes da vidis u detaljima instalacije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vladimir13 cek, jel ti pri instalaciji pise:
exipred sertificate?
ako pise vrati vreme na satu za jednu godinu unazad, ili mozda moze i 6meseci, pokusaj.
exipred sertificate?
ako pise vrati vreme na satu za jednu godinu unazad, ili mozda moze i 6meseci, pokusaj.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album