Ja mislim da to zavisi od telefona do telefona... Na e50 imas razdvojeno slike i klipove, pravi thumbnails i mozes praviti foldere. Isto tako je i na 6120 (OS9.2). Ima na N73 da pravis foldere u galeriji (verujem i na N80) tako sto ides na "add album", ali opet to nije to. Mora svaki put kad se ulazi u galeriju i da se aktivira View albums, jer ce ovako opet prikazati samo lom.napalm death napisao: inace sam jako razocaran sto se tice symbian 9.1 (barem na nokiama) i manipulacije slikama i klipovima.. ja jos nisam cuo da ima neko resenje neki program koji radi logicno i sa klipovima i sa slikama.. i da ima thumbnails i da se moze deliti po folderima..
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pa skoro da i moja zavrsi takonapalm death napisao:vec vidim dosta razbijenih n95

Dok smo se macevali u autu slucajno sam udario, prilicno jako, s njom u krov, pa smo se zezali da sam htio da napravim šiber sa light sabre-om

Na srecu nista se nije desilo telefonu, inace moj mac je bio zelene boje(kao master Jodin) a drugov crvene(kao Dart Vejderov)

P.S.
May the force be with you!

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
milann, ma ima i na n80 praviti te albume ali prvo sve slike i klipovi ostaju u glavnoj galeriji a drugo moram stalno klikat da prikaze te albume.. kao sto si ti rekao, nije to to
ocito nista po tom pitanju do sledeceg telefona
EDIT: evo sad mi Resco Viewer (iz samo njemu poznatih razloga) nudi i pregled s kartice i poredano po folderima (ono sto mi treba) ali ..prvo cinimi se da su slike tamnije nekih 30-40% nego u galeriji.. znaci drasticno primetno.. jeli to tak mora ili ima neko resenje ?
i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike" ..srecom pa je brz pa ne iritira toliko ali eto.. mozel se to resiti ??
ipak, vise me zabrinjavaju slike.. sto su ovako tamne
ocito nista po tom pitanju do sledeceg telefona

EDIT: evo sad mi Resco Viewer (iz samo njemu poznatih razloga) nudi i pregled s kartice i poredano po folderima (ono sto mi treba) ali ..prvo cinimi se da su slike tamnije nekih 30-40% nego u galeriji.. znaci drasticno primetno.. jeli to tak mora ili ima neko resenje ?
i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike" ..srecom pa je brz pa ne iritira toliko ali eto.. mozel se to resiti ??
ipak, vise me zabrinjavaju slike.. sto su ovako tamne

Podesis u general settings da ti startup folder bude na "last used". A ovo sto su ti slike tamne zaista mi je cudnonapalm death napisao:i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike"

Pa sto se slika tice, to sve imas u fabrickoj galeriji, i foldere i thumbnail. Ali za klipove nijedno od ta dva, to jeste bzvz...napalm death napisao:al ajde, morat cu se nekako strpiti.. inace sam jako razocaran sto se tice symbian 9.1 (barem na nokiama) i manipulacije slikama i klipovima.. ja jos nisam cuo da ima neko resenje neki program koji radi logicno i sa klipovima i sa slikama.. i da ima thumbnails i da se moze deliti po folderima.. svakom nesto fali i svaki (bar meni) vadi zivce..![]()
Mozes i ono milanovo ili options/location/all, ali onda moras te "tvoe slike"napalm death napisao:i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike" ..srecom pa je brz pa ne iritira toliko ali eto.. mozel se to resiti ??

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Hvala za last used... skroz sam na to zaboravio.. znam da ima nesto..
a ovo za tamne slike.. ma kako da fali kontrasta i ostrine.. evo u ostalom screenshot :
Evo iz galerije (nece da ufati screenshot kad je u full scree,,.. ne znam sto.. nego ovako ufati)

A evo sa R.Viewer

fali i ostrine i kontrasta i svetlosti.. sve sam pokusao u podesavanjima ali nema promena
EDIT: vojkan22 evo koristi last used.. tako da uvek sad ulazi gde ja hoci kada startam program,... a ovo za galeriju, pa ima sve u "fabrickoj " galeriji ali sve je nabacano, nije podeljeno i razvrstano
a ovo za tamne slike.. ma kako da fali kontrasta i ostrine.. evo u ostalom screenshot :
Evo iz galerije (nece da ufati screenshot kad je u full scree,,.. ne znam sto.. nego ovako ufati)

A evo sa R.Viewer

fali i ostrine i kontrasta i svetlosti.. sve sam pokusao u podesavanjima ali nema promena
EDIT: vojkan22 evo koristi last used.. tako da uvek sad ulazi gde ja hoci kada startam program,... a ovo za galeriju, pa ima sve u "fabrickoj " galeriji ali sve je nabacano, nije podeljeno i razvrstano
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Nokia Conversation For S60v3

Conversation is a messaging application that allows you to follow your message conversations, which it organizes into threads with individual contacts. The application also makes it easier to reply to messages and continue with conversations.
After installation, the application will appear in your device as an application shortcut, and as a new tab in your Contacts application.
Note: This is Nokia's official procedures, as a plug-in card folder inside the Contacts application.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Zna li neko kako mogu da skinem Advanced Call Manager za E51 ?
Probao sam sa Nokijinog sajta da kupim program (nesto oko 12 EUR), ali Symmetria nikako ne moze da hendluje porudzbinu
.
Onda sam probao sa ipmarta i dotsisa, skinuo program, ali posle Trial perioda, aplikacija trazi licencu i direktno se konektuje na Web ("please connect to the site where you bought the program to download the license), gde mi opet Symmetria ne da da kupim program i dobijem licencu, iako sam uredno uneo sve podatke
.
Ostali programi za Call filtering su s...nje, stvarno je bezveze za ovakav fon
Probao sam sa Nokijinog sajta da kupim program (nesto oko 12 EUR), ali Symmetria nikako ne moze da hendluje porudzbinu

Onda sam probao sa ipmarta i dotsisa, skinuo program, ali posle Trial perioda, aplikacija trazi licencu i direktno se konektuje na Web ("please connect to the site where you bought the program to download the license), gde mi opet Symmetria ne da da kupim program i dobijem licencu, iako sam uredno uneo sve podatke

Ostali programi za Call filtering su s...nje, stvarno je bezveze za ovakav fon
Motorola Moto G
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Maxi021 mozda postoji Eti Camcorder ali ne vidim potrebu za tim pored ugradjene video kamere,jer bolju sliku neces dobiti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Da, Call filtering, ali jedino sa AC Managerom sam mogao da snimim poruku, dok svi drugi programi koje sam probao (Handy Blacklist, Blackballer, Best Blacklist, Callman itd.) pustaju drugoj strani zvuk da jednom zazvoni, pa tek onda ide zvuk zauzeca (tako da je jasno da sam namerno odbio poziv, cime se ocigledno gubi smisao Call manager-a)miodrage napisao:nick6, sta tebi tachno treba? Call filtering? Onda on Private Call&SMS Guard mislim da nemas bolji program.
Ne znam videcu da skinem i probam ovaj program sto si preporucio, hvala u svakom slucaju.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
nick6, pa to je ustvari CallMan. Neces se mnogo usreciti. Probaj onda Easy Reject. Ne znam sta bih jos mogao da ti preporuchim. Sa Easy Reject meni je najveci problem sto unisti bateriju, isprazni je za manje od 1 dan. Inache je program jedan od najboljih do sada na koje sam naleteo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!