Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

napalm death napisao: inace sam jako razocaran sto se tice symbian 9.1 (barem na nokiama) i manipulacije slikama i klipovima.. ja jos nisam cuo da ima neko resenje neki program koji radi logicno i sa klipovima i sa slikama.. i da ima thumbnails i da se moze deliti po folderima..
Ja mislim da to zavisi od telefona do telefona... Na e50 imas razdvojeno slike i klipove, pravi thumbnails i mozes praviti foldere. Isto tako je i na 6120 (OS9.2). Ima na N73 da pravis foldere u galeriji (verujem i na N80) tako sto ides na "add album", ali opet to nije to. Mora svaki put kad se ulazi u galeriju i da se aktivira View albums, jer ce ovako opet prikazati samo lom.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death napisao:vec vidim dosta razbijenih n95
Pa skoro da i moja zavrsi tako :lol:
Dok smo se macevali u autu slucajno sam udario, prilicno jako, s njom u krov, pa smo se zezali da sam htio da napravim šiber sa light sabre-om :D
Na srecu nista se nije desilo telefonu, inace moj mac je bio zelene boje(kao master Jodin) a drugov crvene(kao Dart Vejderov) :D

P.S.
May the force be with you! :lol: :lol: :lol:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

milann, ma ima i na n80 praviti te albume ali prvo sve slike i klipovi ostaju u glavnoj galeriji a drugo moram stalno klikat da prikaze te albume.. kao sto si ti rekao, nije to to

ocito nista po tom pitanju do sledeceg telefona :disgust:

EDIT: evo sad mi Resco Viewer (iz samo njemu poznatih razloga) nudi i pregled s kartice i poredano po folderima (ono sto mi treba) ali ..prvo cinimi se da su slike tamnije nekih 30-40% nego u galeriji.. znaci drasticno primetno.. jeli to tak mora ili ima neko resenje ?

i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike" ..srecom pa je brz pa ne iritira toliko ali eto.. mozel se to resiti ??

ipak, vise me zabrinjavaju slike.. sto su ovako tamne :disgust:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

napalm death napisao:i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike"
Podesis u general settings da ti startup folder bude na "last used". A ovo sto su ti slike tamne zaista mi je cudno :? Probaj u podesavanjima nesto da promenis.

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

napalm death napisao:al ajde, morat cu se nekako strpiti.. inace sam jako razocaran sto se tice symbian 9.1 (barem na nokiama) i manipulacije slikama i klipovima.. ja jos nisam cuo da ima neko resenje neki program koji radi logicno i sa klipovima i sa slikama.. i da ima thumbnails i da se moze deliti po folderima.. svakom nesto fali i svaki (bar meni) vadi zivce.. :uhuh: :x
Pa sto se slika tice, to sve imas u fabrickoj galeriji, i foldere i thumbnail. Ali za klipove nijedno od ta dva, to jeste bzvz...
napalm death napisao:i svaki put kada udjem u resco viewr odma udje u c:/data/images/ ..p amoram ici skoroz nazad 3 puta da bi odabrao karticu pa onda usao u folder "moe slike" ..srecom pa je brz pa ne iritira toliko ali eto.. mozel se to resiti ??
Mozes i ono milanovo ili options/location/all, ali onda moras te "tvoe slike" :D da prebacis u c:\data\images ili e:\images

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Hvala za last used... skroz sam na to zaboravio.. znam da ima nesto..
a ovo za tamne slike.. ma kako da fali kontrasta i ostrine.. evo u ostalom screenshot :

Evo iz galerije (nece da ufati screenshot kad je u full scree,,.. ne znam sto.. nego ovako ufati)
Slika

A evo sa R.Viewer
Slika

fali i ostrine i kontrasta i svetlosti.. sve sam pokusao u podesavanjima ali nema promena

EDIT: vojkan22 evo koristi last used.. tako da uvek sad ulazi gde ja hoci kada startam program,... a ovo za galeriju, pa ima sve u "fabrickoj " galeriji ali sve je nabacano, nije podeljeno i razvrstano

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

napalm death napisao:a ovo za galeriju, pa ima sve u "fabrickoj " galeriji ali sve je nabacano, nije podeljeno i razvrstano
Udjes u galeriju/images/options/organise/new folder. Imas to?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Nokia Conversation For S60v3

Slika Slika
Conversation is a messaging application that allows you to follow your message conversations, which it organizes into threads with individual contacts. The application also makes it easier to reply to messages and continue with conversations.

After installation, the application will appear in your device as an application shortcut, and as a new tab in your Contacts application.

Note: This is Nokia's official procedures, as a plug-in card folder inside the Contacts application.

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Meni ovaj Nokia Conversation na N82 bas nesto nece, koci telfon itd. I primetio sam da nema opcija za refresh npr, nego nove poruke registruje tek kad se resetuje telefon. Ja sam bio nasao verziju 0.40, pa mozda je do toga.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

A joj Butters, pa ja koristim verziju 3.1 ! Mnoooogo je napredovala aplikacija od te tvoje, sada savrseno dobro radi i izgleda! Prije svega izuzetno je korisna!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

treba ti i nokia internet neshto i onda se lepo integrishe i treba ti verzija 3.0 za non fp1 fonove .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Zna li neko kako mogu da skinem Advanced Call Manager za E51 ?

Probao sam sa Nokijinog sajta da kupim program (nesto oko 12 EUR), ali Symmetria nikako ne moze da hendluje porudzbinu :shock: .

Onda sam probao sa ipmarta i dotsisa, skinuo program, ali posle Trial perioda, aplikacija trazi licencu i direktno se konektuje na Web ("please connect to the site where you bought the program to download the license), gde mi opet Symmetria ne da da kupim program i dobijem licencu, iako sam uredno uneo sve podatke :( .

Ostali programi za Call filtering su s...nje, stvarno je bezveze za ovakav fon
Motorola Moto G

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

nick6, sta tebi tachno treba? Call filtering? Onda on Private Call&SMS Guard mislim da nemas bolji program.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Maxi021 mozda postoji Eti Camcorder ali ne vidim potrebu za tim pored ugradjene video kamere,jer bolju sliku neces dobiti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

mAxi021
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 17:10

Post od mAxi021 »

Nervira me snimanje u mraku, a kada video stavim u night mode jako zapucava... :S

Jel se i kod ostalih to deshava? :|

Sandman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 02:29

Post od Sandman »

Pozdrav ljudi... Ima li neki programcic pomocu koga mogu da napravim folder bilo gde? Imam nokiu 6120, i foldere mogu da pravim samo za slike, dok mi je sve ostalo (muzika, klipovi...) razbacano. Kako da to sve lepo sortiram?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sandman, treba ti neki File explorer... Najbolji je X-plore v1.22... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

miodrage napisao:nick6, sta tebi tachno treba? Call filtering? Onda on Private Call&SMS Guard mislim da nemas bolji program.
Da, Call filtering, ali jedino sa AC Managerom sam mogao da snimim poruku, dok svi drugi programi koje sam probao (Handy Blacklist, Blackballer, Best Blacklist, Callman itd.) pustaju drugoj strani zvuk da jednom zazvoni, pa tek onda ide zvuk zauzeca (tako da je jasno da sam namerno odbio poziv, cime se ocigledno gubi smisao Call manager-a)

Ne znam videcu da skinem i probam ovaj program sto si preporucio, hvala u svakom slucaju.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

nick6, pa to je ustvari CallMan. Neces se mnogo usreciti. Probaj onda Easy Reject. Ne znam sta bih jos mogao da ti preporuchim. Sa Easy Reject meni je najveci problem sto unisti bateriju, isprazni je za manje od 1 dan. Inache je program jedan od najboljih do sada na koje sam naleteo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage, ako hoces da vidis tacno koliko ti baterije trosi taj program(ili bilo koji drugi) imas Nokia Energy Profiler koji mjeri u realnom vremenu potrosnju energije od strane aplikacija.
Slika

Odgovori