Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ne znam sta da ti kazem onda.Ja lcg jukebox ne volim zbog par opakih razloga,dok mi ogg player lepo radi i zadovoljan sam njime
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U E61 isto sam fon smesta slike, muziku, video, sve u posbne foldere, tako da nemam frku sa time, ali ja u zivotu nisam usao u galleries, skoro pa da ni ne znam gde se to nalazi. Sve radim iskljuchivo preko X-Plore-a, a nekada u svojim prvim danima, dok dotichni prog jos nije postojao, koristio se Y-Browser.
Tacno, smetnuo sam s uma da se neke teme cak i ne pojave u App. Manageru, i one se reshavaju ovako kako je toda81 napisao, ili preko kompa, svejedno je. Jedino sto se posle ta tema vishe ne moze na klasican nacin instalirati, nego se mora raspakovati (UnSis), i onda manuelno fajlove prebaciti u MMC/Private/10207114/import
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Bas tako miodrage.Postoji takodje mogucnost da se npr sacuva ceo folder sa temata,tj E://private/10207114 i posle toga mozete samo folder sa zeljenom temom prekopirati u taj folder i eto vam te teme.Ja na taj nacin cuvam i instalacije + podesavanja za java app koje imam i zato se ne mucim da stalno podesavam svaku app ponaosob.Ma mnogo se stvari moze uraditi kad se hackne tel.Cak mnoge app mozete preradjivati kao sto sam ja vec negde pisao o operi symbian...
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

markosvaba, imas ih vise ali ubjedljivo najbolji je Smartphoneware.Best.Full.Screen.Caller.v3.0
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Hvala puno sensei nisam mogao da prelistam teme sve jel sam bio na mobu(wifi) !

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

markosvaba, Ovo jeste 2.17 verzija koja mi se srusila i izbacila plavi ekran. Udarim posle par starih LCG verzija i onda opet vratim 2.17 i trenutno nema plavpg ekrana. Mada i pre je radila normalno do danas.

Inace skinem ja i novu LCG 2.30.. ukucam "šifru" i posle kada izadjem pa opet udjem, kaze mi da se mora proveriti na netu dal je legalna apliakcija, naravno, skopcam na neti i kaze da nije ok i ne mogu da koristim.

Pa ako neko zna kako da se to zaobidje na 2.30 verziji LCG

talichni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 08. Avg 2008. 15:22

Post od talichni »

meni se u lcg jukeboxu pojavljuje isti taj plavi ekran i isti erorr. koji mu je???? :? :? :? koristim 2.17 isto

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Najnovije verzije lcg jukeboxa i lcg profi maila imaju tu online proveru registracije tako da ih ne mozete koristiti sve dok ne kupite key.Doduse za profi mail 2.85 ima fora kako da se koristi ako se dodje do key-a,mada je i to teska smaracina od procesa i pitanje dokle ce da traje
Note IV N9100 dual

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Sta da radim??? Kada ga prikljucim preko usb-a,ovo mi izbaci:

unable to activate data transfer mode. mem.card is in use by another application

:?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

pa piše ti!Zatvori sve aplikacije!Dužim klikom na meni ! :wink:
Nokia C6

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

tehno maniac,kada drzim izbaci mi otvorene aplikacije,ali kada krenem da brisem otvorene aplikacije fon mi "zakuca",mislim da ce pasti jedan reset...

:shock:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

bOOdala, neki program koji si instalirao na memorijsku karticu ti radi u pozadini, probaj da ih sve pogasis ili ako znas koji ti program pravi problem mozes i da ga instaliras na internu memoriju a obrises sa kartice i onda ti nece praviti problem...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mogu da potpishem da je u pitanju ili Smart Settings, ili neki TaskMan. Znam iz lichnog iskustva posto se i meni to isto desilo, srecom, vrlo lako sam dosao do Smart Settingsa koji je pravio problem.
Da se vrnem na JukeBox, i ja koristim 2.17, evo 100 pesama je u njemu, i za sada da kucnem u drvo sve radi kako treba.

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Miodrage ja tu ver koristim dugo i nemam probleme !

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Ja uglavnom koristim fabricki player, ali takodje imam LCG Jukebox 2.17 i radi mi bez ikakvih problema...

Nego nadjoh nesto zanimljivo na netu maloprije, program koji racuna sifre za otkljucavanje telefona koji su zakljucani za odredjene mreze, nije samo za nokie nego za vecinu telefona, nemam zakljucan telefon pa ga nisam probao, ali vidim da u opcijama od nasih mreza ima mobtel(telenor) i crnogorski promonte...

Unlock_Any_v44
Now you can use your mobile phone with any service provider around the world.

Functions:

Repair, remove sim restrictions and unlock Nokia, Samsung, Siemens, Maxon, NEC, Sony, panasonic, Vitel, AEG / Telital, Alcatel cellphones.

How to use:

You only need to enter IMEI, to get IMEI numer you must press *#06# at your mobile phone keyboard and enter.

To unlock nokia mobile phones you should select the operator company where you bought your cellphone or where your cellphone is locked.

Now you can use your mobile phone with any service provider around the world. Functions: Repair, remove sim restrictions and unlock Nokia, Samsung, Siemens, Maxon, NEC, Sony, Panasonic, Vitel, AEG / Telital, Alcatel cellphones.

NOTE: THIS IS FOR MOST PHONES NOT JUST NOKIA

I tested this with my old phone(Nokia 26xx) and found OK.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

I Advanced Device Lock moze da pravi probleme jer se automatski instalira na C.Meni je LCG Jukebox 2.17 odlicno radio sa br pesama kao sto vi kazete,ali od kad imam preko 350 pesama pocne da radi pa zakuca i onda me izbaci iz app.Zato sam mu nasao zamenu
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Dal ima neki konkretan sms accelerator za moju n80. Imam neii bas za n80 ali nema nikave promene.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

napalm death, probaj od E61, znachi to je bila prva stvar koju sam instal na telefon, bez da sam ga i pokusao da upotrebim :D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Jedva sam nasao ovaj sad za e61 nema sanse. Ako imas link :roll:

Samo sta on konkretno ubrzava? Kretanje ..slanje, ?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

bOOdala,i meni se takodje to desava kada pokusam da spojim tel sa kompom i izaberem mass storge,ja isto zatvorim sve,cak i task menadzer.Kao sto toda81 rece,imam instaliran Advanced Device Lock ali nije aktivan,tj. nekoristim ga,ali opet nece,da li da ga ipak deinstaliram iz telefona,ako jos neko ima neku ideju....? :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori