malopre sam skinuo jedan mnogo dobar spot a i zvuk je ispao extra. sve sam to prebacio na mob, pa me zanima, jel postoji mogucnost da postavim ceo spot za zvono [nesto kao videoringtone]
Mirko BGD, imas vise programa koji to rade, prvi koji mi pada na pamet je SkyeCallerPro 2.0 o kojem sam prije par dana pisao, on je ujedno i Full Screen Caller tj. prikazuje slike kod poziva preko cijelog ekrana.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Enhance the experience of using your ordinary mobile phone by simulating touch screen behavior with your phone camera.
Description
(Multi-)Touch screen is a very fancy interface. Some people don't have the chance to live its superb experience as it is expensive. So there should be a way to bring that joy to non-touch-screened devices. TASWYC is the way! The user moves object against camera then the app reflects movements to on-screen pointer.
TAS key: a virtual touch keypad used for writing instead of using the ordinary keypad.
TAS proof: a simple prototype of the famous graph game "Planarity". Test the drag and drop!
Requirements
General Requirements: Screen resolution 320x240, S60 devices, and J2ME with CLDC-1.1 MIDP-2.0
TAS proof:
Phone Model: tested on Nokia N73
Installation Memory:29 K
RAM:26.9 K
General Memory:1.9 M
TAS key & TkLauncher:
Phone Model: tested on Nokia N73
Installation Memory:86 K
RAM:26.9 K
General Memory:1.9 M
Usage Instructions
It is important to follow the usage instructions of the application document pdf file for best user experience.
For TAS key: download the launcher "the app1_TkLauncher_S60_3_X_v_1_0_0.sisx" and the jar file "the app2_TAS key.jar"
For TAS proof: download the jar file "the app3_TAS proof.jar_"
You can download the documentation pdf file "Application Document.pdf"
You may download "pointers.png" hinted about in the documentation.
Ne mogu da vjerujem da su i to smislili
Ja znam za mum sms koji perfektno radi taj posao i ne propusta ni jedan sms,mada ti je najbola handi black lista jer se uopste ne vidi da je stigao sms dok se ne udje u app i vidi log
kapoerista90, ja koristim smartguard, za poruke, slike i kontakte.
bas je po mome ukusu! ali moras da ukucavas passw.ako yelis da ih vidis.
a moyda ti je prakticniji sms spammenager?
Private Call & SMS GUard, zatim Magic Message Manager v1.2 za sada mi radi fantasticno. Ima jos pojedinih programa, ali meni treba real time protection, tako da ovo odradjuje lep posao, a ipak imam neko obavestenje o prispecu poruke - ako znam gde da gledam i slusham
Ne ne ne, mislio sam da kad ga upalim, sacuva poruke koje sam poslao? Al necu ono sent messages, zato sto onda moram stalno da brisem...
Pitam, jer sam sinoc u snu poslao ortakinji poruku ne primerenog sadrzaja, a toga nisam bio ni svestan. Tek kad mi je pokazala poruku, uverio sam se da ne laze...
kapoerista90, da ti mozda i ortakinja nema symbian telefon?
Pisao sam o programu FakeSMS, moze da se podesi da ti "stigne" poruka kad hoces od koga hoces
P.S.
Kakvog tacno sadrzaja?
U snu? pa malo mi je cudno da poverujem da si u snu mogao da posaljes poruku artikulisanog sadrzaja... Iskreno to je praktichno nemoguce. A mozda te ortakinja pocela da merka na drugi nachin, pa eto koristi i chari mobilnih komunikacija. Na kraju krajeva, proveri u njenom telefonu tu poruku, kao i broj sa koga je poslata. Ja sam recimo svojevremeno dobio SMS od neke ribice, a istovremeno bio sa devojkom na fonu, i kao ortak mi salje poruku, i ona kaze sada je toliko i toliko sati, hocu da vidim sutra taj SMS sa tom satnicom. I jos prichali kratko, posle ja vratio sat na fonu, izeditovao sve, i polao sam sebi SMS, i ispalo kao da sam ga dobio od ortaka. Samo pazljivim pregledom celokupnog headera poruke se mogla otkriti prevara.
Sensei,zasto ovaj app pySMS 1.1.0 nece da radi na n73 jel on za symbian 9.2 ili moze i na 9.1,prebacio sam ga u tel i kada hocu da ga instaliram ona me samo izbaci nazad u meni.
znemanja, trebalo bi da radi na N73, ali je pisan u python-u!
Znaci moras da imas instaliran Python 1.4.4 na internoj memoriji kao sto i sve python aplikacije moraju biti na njoj!
makibiki napisao:miodrage brate svaka cast,super si se snasao.......a sto se tice toga da je mogla da se otkrije prevara to zensko retko koje bi provalilo a sto se tice da je u snu poslao bezobraznu poruku svaka cast,pa ti si fenomen pozzzzz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.