Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

u okviru Garmina imate vremensku prognozu koja savrseno funkcionise... probajte :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ninolina,imam ja i 2.88 i ima fora kako da bude full,ali je to bas smaran i proces i mene je mrzelo to da radim,a i sto bih se smarao kada 2.70 rai perfektno
Note IV N9100 dual

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

Imam dva pitanja, da li je neko koristio aplikacije Wwigo ili Mobiola Web Cam za telefon kao i veb kameru i kako da se isti povezuje na MSN, programe instaliram i prerfektno rade ali je problem prilikom povezivanja na MSN, napise mi se poruka da se kamera koristi od strane nekog drugog programa i da je isti potrebno iskljuciti, nisam pronasao u cemu je problem.
Drugo pitanje je sledece, Imam garmin 5.00 i mapu SCG 1.80. Kako da na teleonu ukljucim da mi se na karti prikazuju i manja mesta, tj sela kao i oznake npr. hoteli, banje, izvori itd, znam da je to moguce jer sam imao namesteno ali sada nemam. Svi ti podaci na mapi postoje kada je gledam preko racunara.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

od kako sam instalirao Python cudne stvari su pocele da se desavaju sa telefonom, recimo kad god ga ukljucim on pokusava nesto da instalira sa mass memorije, usporio je itd.... a opet zao mi je da obrisem Python posto kolko znam bez njega ne moze da radi Freiminmon.. da li jos neko ima slicnih problema il sam ja utripovao?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Da li moze i ako moze kako se da se namesti Freiminmon da racuna pozive u sekundu?" "

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Mirko BGD, ti problemi su cesti ali ne vjerujem da imaju bilo kakve veze sa python-om!
To sto pokusava da instalira nesto sa mass memory su repovi tj. ostaci nekih programa koji se nisu dobro obrisali(ako si radio update a nisi formatirao mass onda je sigurno zbog toga).
Znaci ostaje ti da formatiras mass a ne bi bilo lose ni da uradis soft reset na mobu, i onda ponovo instaliras python i sve ostale apliakcije koje ti trebaju.

jerkann, naravno da moze, u podesavanjima imas opciju 1/1, to je da racuna pozive po sekundama.

edit:
Mirko BGD, ustvari lakse ti je da obrises sa mass memory foldere data,private,resource,sys i system nego da formatiras svih 8gb. Tako ces obrisati samo aplikacije i njihove repove a ostali fajlovi ti ostaju netaknuti.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Sensei, nisam mogao da nadjem takvu opciju. Kada udjem u option pojavljuje mi se:update,about,exit,settings:start accounting period i exclude number.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

U "settings" ima opcija "clocking" i tu se podesava nacin racunanja poziva.
Ako kod tebe toga nema onda vjerovatno imas staru verziju programa. Ako je tako javi pa ti saljem novu na mejl ;)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Izasao je Smart Settings 2.10, nisam ga jos probao ali pretpostavljam da nema nekih velikih razlika u odnosu na verziju 2.00...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ubachen je ruski jezik u verziju, i navodno ima mogucnost da ubije standardno zakljucavanje tastature, ali ljudi imaju poteskoca sa tom opcijom.
Sensei, ajde mi posalji Forecu koja tebi radi na alkosn@tesla.rcub.bg.ac.yu, ja sam danas skinuo i 1.2.2 koja svima radi, meni JOK! :(
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

aca1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 23. Avg 2008. 04:09

Post od aca1 »

imam nokiu 6120c v04.21 i desava mi se da se u nedelju vrati za jedan dan tj. u subotu a posto mi je alarm namesten od ponedeljka do subote vec tri puta se uspavljujem u ponedeljak kada se budim za posao jer doticni telefon je ostao u subotu,verovatno je isao u grad pa mu bilo lepo.dali je neko imao slicni problem ili neki savet da mi da.dali treba da radim update softvera i koliko je to komplikovano.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

au to se meni dogadjalo na n70... STRASHNO... ocekujes da ti telefon zvoni i on te izjebe jer se vrati sat u nazad... nikad nisam provalio u cemu je bila fora... :(

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

E ljudi nisam ja mogao ni dana da mirujem,već sam odmah krenuo u pohode za aplikacijama :D :D Instalirao sam neke stvarčice iz handy asortimana,i imam samo pohvale.calculator je preko potreban,shell mi se baš svidja,kao i taskman.Ima li neko da mi preporuči neki dobar hvatač skrinšotova :D
Nokia C6

MilanZr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Feb 2005. 21:44

Post od MilanZr »

jel bi moga neko od vas da mi posalje garmin 5 na mail milanzr@gmail.com
ili bar link odakle mogu da skinem?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

MilanZr,Garmin kao i ostale potrebne fajlove mozes naci na
http://www8.garmin.com/support/collecti ... 0-11034-00
A za sva ostala pitanja,ako ih budes imao,imas temu o Gps-u u podforumu Kafic...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sensei napisao:Izasao je Smart Settings 2.10...
Mislim da je dosta poboljšan u odnosu na prethodnu verziju... Super radi i stabilan je... Postoji nova opcija da se promeni tekst koji se pojavljuje na ekranu kad je telefon zaključan, a ti pritiskaš tastere...Takođe može da se disabluje standardno otključavanje tastature, i ostaje samo onaj kod koji si preko programa postavio... Neki imaju poteškoća sa tom opcijom, ali kod mene sve radi bez problema... Možda zato što imam slajd tel, a žale se oni koji imaju monoblok fon... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

tehno maniac, za skrinshotove imas ScrSnapS60 recimo koji ja koristim, prilichno jednostavan i intuitivan programchic.
Sto se ovog vracanja sata unazad tiche, proveri da ti nije ukljuchen onaj Network operator time, mene je to recimo zeznulo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Da se nadovezem na Ninolinin post o SSettings-u 2.10- dosta je stabilniji od prethodne verzije,opcije koje su dodate rade ok,ukljucujuci opciju iskljucenja standardnog 'koda' za otkljucavanje tastature.Sve napisano vazi za N82.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

zborce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 17:06

Post od zborce »

Poz. svima! Elem, ajde neka mi neko preporuchi dobar softver za zabranu poziva (blacklist) i gde to mogu da skinem. Unapred hv!!!!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

miodrage, hvala.Samo da skupim snage da uradim toda81 hack,čini se jednostavno .I onda krećem u pohode :lol:
Nokia C6

Odgovori