Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Imam dva pitanja, da li je neko koristio aplikacije Wwigo ili Mobiola Web Cam za telefon kao i veb kameru i kako da se isti povezuje na MSN, programe instaliram i prerfektno rade ali je problem prilikom povezivanja na MSN, napise mi se poruka da se kamera koristi od strane nekog drugog programa i da je isti potrebno iskljuciti, nisam pronasao u cemu je problem.
Drugo pitanje je sledece, Imam garmin 5.00 i mapu SCG 1.80. Kako da na teleonu ukljucim da mi se na karti prikazuju i manja mesta, tj sela kao i oznake npr. hoteli, banje, izvori itd, znam da je to moguce jer sam imao namesteno ali sada nemam. Svi ti podaci na mapi postoje kada je gledam preko racunara.
Drugo pitanje je sledece, Imam garmin 5.00 i mapu SCG 1.80. Kako da na teleonu ukljucim da mi se na karti prikazuju i manja mesta, tj sela kao i oznake npr. hoteli, banje, izvori itd, znam da je to moguce jer sam imao namesteno ali sada nemam. Svi ti podaci na mapi postoje kada je gledam preko racunara.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
od kako sam instalirao Python cudne stvari su pocele da se desavaju sa telefonom, recimo kad god ga ukljucim on pokusava nesto da instalira sa mass memorije, usporio je itd.... a opet zao mi je da obrisem Python posto kolko znam bez njega ne moze da radi Freiminmon.. da li jos neko ima slicnih problema il sam ja utripovao?
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Mirko BGD, ti problemi su cesti ali ne vjerujem da imaju bilo kakve veze sa python-om!
To sto pokusava da instalira nesto sa mass memory su repovi tj. ostaci nekih programa koji se nisu dobro obrisali(ako si radio update a nisi formatirao mass onda je sigurno zbog toga).
Znaci ostaje ti da formatiras mass a ne bi bilo lose ni da uradis soft reset na mobu, i onda ponovo instaliras python i sve ostale apliakcije koje ti trebaju.
jerkann, naravno da moze, u podesavanjima imas opciju 1/1, to je da racuna pozive po sekundama.
edit:
Mirko BGD, ustvari lakse ti je da obrises sa mass memory foldere data,private,resource,sys i system nego da formatiras svih 8gb. Tako ces obrisati samo aplikacije i njihove repove a ostali fajlovi ti ostaju netaknuti.
To sto pokusava da instalira nesto sa mass memory su repovi tj. ostaci nekih programa koji se nisu dobro obrisali(ako si radio update a nisi formatirao mass onda je sigurno zbog toga).
Znaci ostaje ti da formatiras mass a ne bi bilo lose ni da uradis soft reset na mobu, i onda ponovo instaliras python i sve ostale apliakcije koje ti trebaju.
jerkann, naravno da moze, u podesavanjima imas opciju 1/1, to je da racuna pozive po sekundama.
edit:
Mirko BGD, ustvari lakse ti je da obrises sa mass memory foldere data,private,resource,sys i system nego da formatiras svih 8gb. Tako ces obrisati samo aplikacije i njihove repove a ostali fajlovi ti ostaju netaknuti.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ubachen je ruski jezik u verziju, i navodno ima mogucnost da ubije standardno zakljucavanje tastature, ali ljudi imaju poteskoca sa tom opcijom.
Sensei, ajde mi posalji Forecu koja tebi radi na alkosn@tesla.rcub.bg.ac.yu, ja sam danas skinuo i 1.2.2 koja svima radi, meni JOK!
Sensei, ajde mi posalji Forecu koja tebi radi na alkosn@tesla.rcub.bg.ac.yu, ja sam danas skinuo i 1.2.2 koja svima radi, meni JOK!

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
imam nokiu 6120c v04.21 i desava mi se da se u nedelju vrati za jedan dan tj. u subotu a posto mi je alarm namesten od ponedeljka do subote vec tri puta se uspavljujem u ponedeljak kada se budim za posao jer doticni telefon je ostao u subotu,verovatno je isao u grad pa mu bilo lepo.dali je neko imao slicni problem ili neki savet da mi da.dali treba da radim update softvera i koliko je to komplikovano.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
jel bi moga neko od vas da mi posalje garmin 5 na mail milanzr@gmail.com
ili bar link odakle mogu da skinem?
ili bar link odakle mogu da skinem?
MilanZr,Garmin kao i ostale potrebne fajlove mozes naci na
http://www8.garmin.com/support/collecti ... 0-11034-00
A za sva ostala pitanja,ako ih budes imao,imas temu o Gps-u u podforumu Kafic...
http://www8.garmin.com/support/collecti ... 0-11034-00
A za sva ostala pitanja,ako ih budes imao,imas temu o Gps-u u podforumu Kafic...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mislim da je dosta poboljšan u odnosu na prethodnu verziju... Super radi i stabilan je... Postoji nova opcija da se promeni tekst koji se pojavljuje na ekranu kad je telefon zaključan, a ti pritiskaš tastere...Takođe može da se disabluje standardno otključavanje tastature, i ostaje samo onaj kod koji si preko programa postavio... Neki imaju poteškoća sa tom opcijom, ali kod mene sve radi bez problema... Možda zato što imam slajd tel, a žale se oni koji imaju monoblok fon...Sensei napisao:Izasao je Smart Settings 2.10...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26