Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Instalirao sam Pyton 1.4.4 i Pyton skriptshell 1.4.4 i kad hocu da instaliram module pack 1.23 (koji sam nasao da stoji uz sve ovo) on mi kaze "instal of pyton module pack 1.23 is not supported" imate li neku ideju sta moze da bude inace mi je telefon hackovan (Toda81 HVALA jos jednom) tako da stvarno ne znam sta moze da bude ako neko ima ideju... :blinky: ???!!!
.::HTC Desire Z::.

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Uspesno sam hakovao tel. i prezadovoljan sam stvarno,sve radi kako treba!Hvala tehno maniac i toda81,super ste! :)
Samsung Galaxy S3 I9300

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Dule87, drago nam je da si lepo hakovao telefon :)
Nokia C6

aca1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 23. Avg 2008. 04:09

Post od aca1 »

PBC.Mobile.Group.PBC.SMSControl.v1.0.S60v3.Symbian OS9.1 instalirao sam ali on nista ne broji.na koji fazon radi ova aplikacija?

lager
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Okt 2008. 04:04

Post od lager »

ej ljudi vidim da dosta znate o telefonima... :) niste duduci kao ja :smutny: treba mi mala pomoc...koji je najbolji browser za simbyan ?? imam Nokia 6120c unapred hvala !! :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

lager, opera svakako.Imaš besplatno na www.opera.com :wink:
Nokia C6

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Nema na cemu ljudi,tu smo da jednio drugima pomazemo.Sto se tice megamodulepack,trebas da skines verziju 1.5 jer ona ide uz taj najnoviji python koji ti imas.Sada cu da ti pisaljem link na pp.Sto se tice browsera najjeftiniji za surf po sajtovima i naravno forumima je naravno opera mini i to obavezno mod,a ja vam preporucujem mod 3.10,ali je najlepsi ugodjaj sa operom symbian 8.65
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo necega zanimljivog:
T99 is a free application for Symbian OS, that solves the problem of text message (sms) becoming shorter (from 160 to 70 characters), when one uses letters with diacritical mark. What is more T9 dictionary for many languages (see flags above the header of the page) contains words with such letters, and all users of Symbian phones that use these languages, are forced to choose: not to use T9, or write smses 70 characters long. An installation of T99 lets you use T9, and write smses 90 characters longer than without the program.

T99 is a deamon (a program running in the background) that removes diacritical marks before sending a message (it replaces letter ś with letter s etc.). The program doesn't have a user interface, so you only have to download and install it. Since then you don't have to worry about shorter text messages. If you want to know more about T99, please choose the next page from the menu on the left.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Ej ljudi,ajde mi preporucite neki player za symbian y koji mogu da se ucitaju i titlovi i da pusta vecinu formata.Jel postoji tako nesto uopste? :?
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

titlove ucitava smart movie e sad koji ti formati tacno trebaju de pojasni malo :blinky:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Najbolji je Core player koji pusta 99% video i muzickih formata,mada ga ja iskreno ne volim zbog estetskih razloga,ali moram da priznam da je ako ne najbolji,onda na samom vrhu.Meni i Real player ucitava titlove i to u 3gp formatu koje kompom odradim
Note IV N9100 dual

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

toda81, hvala,jer na svako moje pitanje mi das odgovor!(i plus normalian odgovor! :D ) :roll: Ali stvarno si mi pruzio full suport!Opet,HVALA!
fxgt, Mirzi me da se bakcem konvertovanjem pa bi ceo avi film ubacivao u fon.Dobro mozda smanjim rezoluciju cisto da malo umanjim velicinu.Hvala i tebi,naravno :D
I?smart movie ili core player?pozz

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ma sta ti zatreba odmah pisi ili ovde ili na pp.Bitno je da svako bude zadovoljan i da uziva u svom symbiasticnom ljubimcu :) Ja ti preporucujem da skines obe app jer ce ti koristiti
Note IV N9100 dual

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2008. 03:37

Post od paja_186 »

Jel moze neko da odgovori na moje pitanje sa prosle strane, posto nisam uspeo da nadjem ni jedan takav program, da li uopste postoji?
BlackBerry 8800

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Pa pametno ti je to! :D Skinem obe pa koja mi se vise svidi :P Pozz

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Evo ja sam upravo gledao neki filmic na Smsrt movi-u i bas je extra.Najbolje je da isprobas obe pa ili ostavi obe ili onu koja ti se vise svidja
Note IV N9100 dual

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

I ja koristim i jedan i drugi app,oba su odlcna,ako nemozes da se odlucis koristi oba :roll: :roll: :roll: :roll:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

htz, u pitanju je mogucnost da koristis T9 recnik radi brzeg kucanja, a program to sam onda sve ispravi. Cisto to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

stepa92,poslao sam ti na pp ono sto si trazio pa ti pogledaj.Ako ti negde nesto zaskripi javi mi se za pomoc.Samo ne zaboravi dfa sve python app moraju da se instaliraju na C da bi mogle da rade,a ko je imao u tel instaliran neki stari megamodulepack i zeli da instalira noviju verziju mora prvo da obrise preko apl menegera staru verziju pa tek onda ce moci da instalira novu.Verovatno znate i da je pozeljno da se posle brisanja neke app restartuje tel
Note IV N9100 dual

bole73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 22:03

Post od bole73 »

Instalirao sam operu 8.65 u nokiju n95 8gb, i ne radi bas najbolje.Pojedine sajtove,npr.mobilnisvet,index.hr.....,krene da otvori i onda se vrati na pocetak aplikacije i ne moze nikako da otvori,trazeci stalno novu konekciju :x ,dok druge neke sajtove otvara sasvim normalno.Inace konekciju ostvarujem preko wlana,a operu sam skinuo sa neta.Da li je greska u nekim podesavanjima opere ili...???

Odgovori