Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Instalirao sam Pyton 1.4.4 i Pyton skriptshell 1.4.4 i kad hocu da instaliram module pack 1.23 (koji sam nasao da stoji uz sve ovo) on mi kaze "instal of pyton module pack 1.23 is not supported" imate li neku ideju sta moze da bude inace mi je telefon hackovan (Toda81 HVALA jos jednom) tako da stvarno ne znam sta moze da bude ako neko ima ideju...
???!!!

.::HTC Desire Z::.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Nema na cemu ljudi,tu smo da jednio drugima pomazemo.Sto se tice megamodulepack,trebas da skines verziju 1.5 jer ona ide uz taj najnoviji python koji ti imas.Sada cu da ti pisaljem link na pp.Sto se tice browsera najjeftiniji za surf po sajtovima i naravno forumima je naravno opera mini i to obavezno mod,a ja vam preporucujem mod 3.10,ali je najlepsi ugodjaj sa operom symbian 8.65
Note IV N9100 dual
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evo necega zanimljivog:
T99 is a free application for Symbian OS, that solves the problem of text message (sms) becoming shorter (from 160 to 70 characters), when one uses letters with diacritical mark. What is more T9 dictionary for many languages (see flags above the header of the page) contains words with such letters, and all users of Symbian phones that use these languages, are forced to choose: not to use T9, or write smses 70 characters long. An installation of T99 lets you use T9, and write smses 90 characters longer than without the program.
T99 is a deamon (a program running in the background) that removes diacritical marks before sending a message (it replaces letter ś with letter s etc.). The program doesn't have a user interface, so you only have to download and install it. Since then you don't have to worry about shorter text messages. If you want to know more about T99, please choose the next page from the menu on the left.
T99 is a free application for Symbian OS, that solves the problem of text message (sms) becoming shorter (from 160 to 70 characters), when one uses letters with diacritical mark. What is more T9 dictionary for many languages (see flags above the header of the page) contains words with such letters, and all users of Symbian phones that use these languages, are forced to choose: not to use T9, or write smses 70 characters long. An installation of T99 lets you use T9, and write smses 90 characters longer than without the program.
T99 is a deamon (a program running in the background) that removes diacritical marks before sending a message (it replaces letter ś with letter s etc.). The program doesn't have a user interface, so you only have to download and install it. Since then you don't have to worry about shorter text messages. If you want to know more about T99, please choose the next page from the menu on the left.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
toda81, hvala,jer na svako moje pitanje mi das odgovor!(i plus normalian odgovor!
)
Ali stvarno si mi pruzio full suport!Opet,HVALA!
fxgt, Mirzi me da se bakcem konvertovanjem pa bi ceo avi film ubacivao u fon.Dobro mozda smanjim rezoluciju cisto da malo umanjim velicinu.Hvala i tebi,naravno
I?smart movie ili core player?pozz

fxgt, Mirzi me da se bakcem konvertovanjem pa bi ceo avi film ubacivao u fon.Dobro mozda smanjim rezoluciju cisto da malo umanjim velicinu.Hvala i tebi,naravno

I?smart movie ili core player?pozz
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
stepa92,poslao sam ti na pp ono sto si trazio pa ti pogledaj.Ako ti negde nesto zaskripi javi mi se za pomoc.Samo ne zaboravi dfa sve python app moraju da se instaliraju na C da bi mogle da rade,a ko je imao u tel instaliran neki stari megamodulepack i zeli da instalira noviju verziju mora prvo da obrise preko apl menegera staru verziju pa tek onda ce moci da instalira novu.Verovatno znate i da je pozeljno da se posle brisanja neke app restartuje tel
Note IV N9100 dual
Instalirao sam operu 8.65 u nokiju n95 8gb, i ne radi bas najbolje.Pojedine sajtove,npr.mobilnisvet,index.hr.....,krene da otvori i onda se vrati na pocetak aplikacije i ne moze nikako da otvori,trazeci stalno novu konekciju
,dok druge neke sajtove otvara sasvim normalno.Inace konekciju ostvarujem preko wlana,a operu sam skinuo sa neta.Da li je greska u nekim podesavanjima opere ili...???