Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2008. 03:37

Post od paja_186 »

Jel moze neko na pp da mi posalje uputstvo kako da instaliram pythona (megamodulpack, script shell i sve sto treba), posto pokusavam vec 2 noci i ne mogu da se snadjem i ako moze neko da mi odgovori na pitanje sa prethodne strane? Hvala unapred
BlackBerry 8800

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

@bole73,sto se tice te opere 8.65,ona kod mene sasvim normalno radi i lepo otvara sve sajtove kao i ovaj forum.Trebala bi da ti radi sasvim normalno cim si je instalirao sa standardnim podesavanjima bez ikakvih izmene,mada ti ja preporucujem da iskljucis prikaz slika da bi ti lakse i brze otvarala sve stranice.Po meni ti je mnogo bolja i ekonomicnija opera mini mod 3.10 koja bi ti dosta brzo ucitavala strane jer povlaci mnogo manje kb od opere symbian 8.65.
@paja_186,trebas sve python app da instaliras na C da bi ti radile
Note IV N9100 dual

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Prikaz slika nema vez sa samim ucitavanjem.Jednostavno Opera symbian dosta problematicno radi na symbian 9.2 os-u,potvrdjeno na n82,n95 8gb i e90 do sada.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

ja sam instalirao i poceo da koristim operu mini 4.1 i mogu vam reci da mi se vise svidja od nokia browser-a. bas je maximalno prilagodjena fonu!

cikaVlada
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Okt 2008. 02:08

Post od cikaVlada »

Ne mogu nikako pronaći opciju u MediaSafe 2.00 da mi zakjlucane fajlove(slike i video) stavi u mass memory,vec ih nakon sklanjanja iz galerije sve "trpa" u memoriju telefona.Ima li te mogucnosti uopste na n95 8GB?
Nokia N95 8GB-moto f3

lager
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Okt 2008. 04:04

Post od lager »

fala fala fala ljudi....instalirao sam operu mini 4.1 i stwarno je super :roll: jako mi se swidja... iznenadio sam se brzinom,i izborom opcija !! mozda postoji bolji browser al owaj mi je trenutno bash taman !! :) :) :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sale_M,to sto kazes da nema veze ako je ukljucen prikaz slika na operi sa brzinom ucitavanja stranica je totalno netacno.Logicno je i u praxi provereno da ce bilo koji brovser,sto je slucaj i sa operom,brze da ucita istu stranicu ako je iskljucen prikaz slika nego kada je ukljucen prikaz slika
Note IV N9100 dual

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

toda81 je potpuno u pravu.Ocitavanje stranice je nista drugo no ocitavanje slika!Dobro i tekst je tu,ali je on zanemarljiv.Slike najvise usporuju brzinu otvaranja.To mozete i preko kompa da se uverite!Otvori neku prostiju stranicu,a otvorite neku "slikovitiju"pa cete videti razliku!
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

drugari, u maltene celoj temi je samo u nekoliko recenica objasnjeno sta je python i kako se instalira (postoje neslaganja)!

jel je potrebno da skinem app. python, pa m.module pa onda onu python app. koju zelim, ili direktno idem na zeljenu app.
dajte mi neku preporuku za torch app. jednu sam danas instalirao, ali mi je nesto blokirao fon, pa sam je uninstall! jel postoji torch koja koristi camera led blic , a ne displej?
hvala

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

toda81 napisao:Sale_M,to sto kazes da nema veze ako je ukljucen prikaz slika na operi sa brzinom ucitavanja stranica je totalno netacno.
Ja sam govorio o samom ucitavanju stranice a ne o brzini istog i opet kazem prikaz slika nema veze da li ce Opera symbian ucitati uopste stranicu ili nece.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kada se python instalira, posle svakog ukljucivanja aparata, telefon krece nesto da instalira, i nakon 30-ak sekundi telefon izbaci poruku da instalacija nije mogla biti odradjena

pored svega, telefon vidno uspori

probano na n82 black i 2x n95 8gb

tako da bih savetovao da ako mozete zaobidjete Python

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

A sta je to u stvari payton?Cemu sluzi?Mozda je glupo pitanje,ali ja nemam pojma sta je to :roll:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

www.google.rs zna sve odgovore na vasa pitanja

Python is a general-purpose, high-level programming language.[2] Its design philosophy emphasizes programmer productivity and code readability.[3] Python's core syntax and semantics are minimalistic, while the standard library is large and comprehensive. Its use of whitespace as block delimiters is unusual among popular programming languages.

Python supports multiple programming paradigms (primarily object oriented, imperative, and functional) and features a fully dynamic type system and automatic memory management, similar to Perl, Ruby, Scheme, and Tcl. Like other dynamic languages, Python is often used as a scripting language.

Python was first released by Guido van Rossum in 1991.[4] The language has an open, community-based development model managed by the non-profit Python Software Foundation, which also maintains the de facto standard definition of the language in CPython, the reference implementation.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

pozdrav svima,
ja sam pobegao od SE telefona i eto me u Nokia taboru. Kupio sa 6220 clasic, i preyadovoljan sam rtelefonom. E, sad, kad sam oceo da citam srta sve ima od sw yabolela me glava. Posle nekoliko
prvih strana u ovoj temi nikako da se snadjem sta treba da instaliram, a sta ne..
Koristim telefon normalno i nemam nameru da mu instaliram svasta.
Tako imam nekoiko pitanja:
Koliko je potrebno (neophodno) da se instalira neki antvirus?
Pored opere i garmina koji antivirus mi preporucujete i da li ga uopste preporucujete? jos jedna mala sitnica, koji program bi mi jos mogao biti interesantan.. (imam recnik, imam garmin 5.0, operu), e, da, ako je od pomoci, nism nesto mnogo na internetu sa mob-om, posecujem samo par stranica koje su relativno proverene.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne treba ti antivirus iako ides na net jer ne moze se pokupiti nikakav virus!
Pocni da listas temu od prve strane i tamo ces naici na spiskove programa koje clanovi foruma koriste, pa mozda naletis na nesto interesantno sto bi ti mozda zatrebalo!
Mozda da instaliras OGG Player za muziku, X-plore kao total komander na kompu, Profi mail, Smart movie player, Black list za odbijanje nepozeljnih pozeiva...

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

jos jedno blesavo pitanje...
Koju operu preporucujete operu mini ili operu mobile, symbian s60v3?
Na operinom site-u ima obe...

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

moja lista:

adv. call menager
garminmobileXT
x-plore
smart guard
sms spam menager
best taskman
irRemote
opera mini
Gmail
Windows Live Messenger/Mail
nimbuzz
HourPower

i dosta igrica.

mislim da je ovo tek zagrevanje! :D

zanima me da li neko ima dobru best torch app.?
jel postoji torch koja koristi camera led blic , a ne displej?
Poslednja izmena od mrkixxx u Sub, 01. Nov 2008. 01:36, izmenjeno 1 put ukupno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Najbolja je po mom misljenju i ukusu opera mini mod 3.10 jer ima ogroman broj opcija,a i skida najmanje kredita.Dobra je i opera 8.65,ali ona poprilicno ljusti kredit.Kod mene je prikaz slika uvek ugasen da bi brze surfovao.Izuzetak je samo kada trebam da vidim neki kod kada radim neku registraciju
Note IV N9100 dual

kristianN82
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 19:33

Post od kristianN82 »

Postoji li eProfiles Pro za N73 me? I da li neko koristi SwitchOn za isti telefon? Znam za SwitchOff ali postoji li i SwitchOn? Nisam jos nasao slican program koji menja profile u odredjeno vreme kao Psiloc eProfiles. Molim pomoc please :|

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

kristianN82, imas recimo Symbian Guru Auto Profiles, poslednja verzija je ako se ne varam 2.00. Program prilichno dobro radi, isprobao sam ga svojevremeno, ali posto mi nije bio potreban, izbacio sam ga iz upotrebe :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori