Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
@bole73,sto se tice te opere 8.65,ona kod mene sasvim normalno radi i lepo otvara sve sajtove kao i ovaj forum.Trebala bi da ti radi sasvim normalno cim si je instalirao sa standardnim podesavanjima bez ikakvih izmene,mada ti ja preporucujem da iskljucis prikaz slika da bi ti lakse i brze otvarala sve stranice.Po meni ti je mnogo bolja i ekonomicnija opera mini mod 3.10 koja bi ti dosta brzo ucitavala strane jer povlaci mnogo manje kb od opere symbian 8.65.
@paja_186,trebas sve python app da instaliras na C da bi ti radile
@paja_186,trebas sve python app da instaliras na C da bi ti radile
Note IV N9100 dual
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Prikaz slika nema vez sa samim ucitavanjem.Jednostavno Opera symbian dosta problematicno radi na symbian 9.2 os-u,potvrdjeno na n82,n95 8gb i e90 do sada.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- toda81
- Prijatelj foruma
Sale_M,to sto kazes da nema veze ako je ukljucen prikaz slika na operi sa brzinom ucitavanja stranica je totalno netacno.Logicno je i u praxi provereno da ce bilo koji brovser,sto je slucaj i sa operom,brze da ucita istu stranicu ako je iskljucen prikaz slika nego kada je ukljucen prikaz slika
Note IV N9100 dual
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
toda81 je potpuno u pravu.Ocitavanje stranice je nista drugo no ocitavanje slika!Dobro i tekst je tu,ali je on zanemarljiv.Slike najvise usporuju brzinu otvaranja.To mozete i preko kompa da se uverite!Otvori neku prostiju stranicu,a otvorite neku "slikovitiju"pa cete videti razliku!
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
drugari, u maltene celoj temi je samo u nekoliko recenica objasnjeno sta je python i kako se instalira (postoje neslaganja)!
jel je potrebno da skinem app. python, pa m.module pa onda onu python app. koju zelim, ili direktno idem na zeljenu app.
dajte mi neku preporuku za torch app. jednu sam danas instalirao, ali mi je nesto blokirao fon, pa sam je uninstall! jel postoji torch koja koristi camera led blic , a ne displej?
hvala
jel je potrebno da skinem app. python, pa m.module pa onda onu python app. koju zelim, ili direktno idem na zeljenu app.
dajte mi neku preporuku za torch app. jednu sam danas instalirao, ali mi je nesto blokirao fon, pa sam je uninstall! jel postoji torch koja koristi camera led blic , a ne displej?
hvala
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam govorio o samom ucitavanju stranice a ne o brzini istog i opet kazem prikaz slika nema veze da li ce Opera symbian ucitati uopste stranicu ili nece.toda81 napisao:Sale_M,to sto kazes da nema veze ako je ukljucen prikaz slika na operi sa brzinom ucitavanja stranica je totalno netacno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
kada se python instalira, posle svakog ukljucivanja aparata, telefon krece nesto da instalira, i nakon 30-ak sekundi telefon izbaci poruku da instalacija nije mogla biti odradjena
pored svega, telefon vidno uspori
probano na n82 black i 2x n95 8gb
tako da bih savetovao da ako mozete zaobidjete Python
pored svega, telefon vidno uspori
probano na n82 black i 2x n95 8gb
tako da bih savetovao da ako mozete zaobidjete Python
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
www.google.rs zna sve odgovore na vasa pitanja
Python is a general-purpose, high-level programming language.[2] Its design philosophy emphasizes programmer productivity and code readability.[3] Python's core syntax and semantics are minimalistic, while the standard library is large and comprehensive. Its use of whitespace as block delimiters is unusual among popular programming languages.
Python supports multiple programming paradigms (primarily object oriented, imperative, and functional) and features a fully dynamic type system and automatic memory management, similar to Perl, Ruby, Scheme, and Tcl. Like other dynamic languages, Python is often used as a scripting language.
Python was first released by Guido van Rossum in 1991.[4] The language has an open, community-based development model managed by the non-profit Python Software Foundation, which also maintains the de facto standard definition of the language in CPython, the reference implementation.
Python is a general-purpose, high-level programming language.[2] Its design philosophy emphasizes programmer productivity and code readability.[3] Python's core syntax and semantics are minimalistic, while the standard library is large and comprehensive. Its use of whitespace as block delimiters is unusual among popular programming languages.
Python supports multiple programming paradigms (primarily object oriented, imperative, and functional) and features a fully dynamic type system and automatic memory management, similar to Perl, Ruby, Scheme, and Tcl. Like other dynamic languages, Python is often used as a scripting language.
Python was first released by Guido van Rossum in 1991.[4] The language has an open, community-based development model managed by the non-profit Python Software Foundation, which also maintains the de facto standard definition of the language in CPython, the reference implementation.
pozdrav svima,
ja sam pobegao od SE telefona i eto me u Nokia taboru. Kupio sa 6220 clasic, i preyadovoljan sam rtelefonom. E, sad, kad sam oceo da citam srta sve ima od sw yabolela me glava. Posle nekoliko
prvih strana u ovoj temi nikako da se snadjem sta treba da instaliram, a sta ne..
Koristim telefon normalno i nemam nameru da mu instaliram svasta.
Tako imam nekoiko pitanja:
Koliko je potrebno (neophodno) da se instalira neki antvirus?
Pored opere i garmina koji antivirus mi preporucujete i da li ga uopste preporucujete? jos jedna mala sitnica, koji program bi mi jos mogao biti interesantan.. (imam recnik, imam garmin 5.0, operu), e, da, ako je od pomoci, nism nesto mnogo na internetu sa mob-om, posecujem samo par stranica koje su relativno proverene.
ja sam pobegao od SE telefona i eto me u Nokia taboru. Kupio sa 6220 clasic, i preyadovoljan sam rtelefonom. E, sad, kad sam oceo da citam srta sve ima od sw yabolela me glava. Posle nekoliko
prvih strana u ovoj temi nikako da se snadjem sta treba da instaliram, a sta ne..
Koristim telefon normalno i nemam nameru da mu instaliram svasta.
Tako imam nekoiko pitanja:
Koliko je potrebno (neophodno) da se instalira neki antvirus?
Pored opere i garmina koji antivirus mi preporucujete i da li ga uopste preporucujete? jos jedna mala sitnica, koji program bi mi jos mogao biti interesantan.. (imam recnik, imam garmin 5.0, operu), e, da, ako je od pomoci, nism nesto mnogo na internetu sa mob-om, posecujem samo par stranica koje su relativno proverene.
Ne treba ti antivirus iako ides na net jer ne moze se pokupiti nikakav virus!
Pocni da listas temu od prve strane i tamo ces naici na spiskove programa koje clanovi foruma koriste, pa mozda naletis na nesto interesantno sto bi ti mozda zatrebalo!
Mozda da instaliras OGG Player za muziku, X-plore kao total komander na kompu, Profi mail, Smart movie player, Black list za odbijanje nepozeljnih pozeiva...
Pocni da listas temu od prve strane i tamo ces naici na spiskove programa koje clanovi foruma koriste, pa mozda naletis na nesto interesantno sto bi ti mozda zatrebalo!
Mozda da instaliras OGG Player za muziku, X-plore kao total komander na kompu, Profi mail, Smart movie player, Black list za odbijanje nepozeljnih pozeiva...
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
moja lista:
adv. call menager
garminmobileXT
x-plore
smart guard
sms spam menager
best taskman
irRemote
opera mini
Gmail
Windows Live Messenger/Mail
nimbuzz
HourPower
i dosta igrica.
mislim da je ovo tek zagrevanje!
zanima me da li neko ima dobru best torch app.?
jel postoji torch koja koristi camera led blic , a ne displej?
adv. call menager
garminmobileXT
x-plore
smart guard
sms spam menager
best taskman
irRemote
opera mini
Gmail
Windows Live Messenger/Mail
nimbuzz
HourPower
i dosta igrica.
mislim da je ovo tek zagrevanje!

zanima me da li neko ima dobru best torch app.?
jel postoji torch koja koristi camera led blic , a ne displej?
Poslednja izmena od mrkixxx u Sub, 01. Nov 2008. 01:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- toda81
- Prijatelj foruma
Najbolja je po mom misljenju i ukusu opera mini mod 3.10 jer ima ogroman broj opcija,a i skida najmanje kredita.Dobra je i opera 8.65,ali ona poprilicno ljusti kredit.Kod mene je prikaz slika uvek ugasen da bi brze surfovao.Izuzetak je samo kada trebam da vidim neki kod kada radim neku registraciju
Note IV N9100 dual
- kristianN82
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 19:33